-
I am Canadin
Jo te gjithe jane negativ. Mos i prisni me nje thike te gjithe.
-
-
I am Canadin
Jo po cunat e Ikbales...
-
-
I am Canadin
Liri Sharli Aldo Turja Gecja Igli Gazi kaq njof une. Ne fakt Sharlin e njifja se nuk jeton me. Rafmet past!
-
-
------
zancaush !
Kur poston nje tekst te dikujt mos bej fallcifikime.
Teksti im eshte:
"ēuni, ēlirimi, ēamēakizi, ēaji malit, ēupa, ēika (vajza), ēameria, ēfare note more ne provim, ēka tha baca Sul, ēka ne shishe, ē'bere sot, pik ēuditese (?)....etj.""
Kurse ti Caush ke shkruar:
"quote:
------------------------------------------------------------------------------
Postuar mė parė nga Brari
ēuni, ēlirimi, ēamēakizi, ēaji malit, ēupa, ēika (vajza), ēameria, ēfare note more ne provim, ēka tha baca Sul, ēka ne shishe, ē'bere sot, pik ēuditese (?)....pik ē'kesatome brar[/B]
-----------------------------------------------------------------------------
Pra ke ndryshuar sipas qejfit tend fjale te mijat.
Kjo nuk eshte korekte.
Edhe here te tjera e ndaj personave te tjere ke bere keshtu lojnash.
Pse mor djal je kaq i pakorrigjushem.
Le pa je dhe i keq-renur ne dashuri e duhesh te jesh me i mire se ne gjendje normale.
Dashuria eshte nji perjetim qe shoqerohet dhe me permirsimin e karakterit te dy paleve te dashuruar.
Tek cifti juaj po ndodh dicka jo normale. Jeni bere me mistreca se c'keni qene.
Ju uroj cdo gje te mire!
-----
Tash miq te mi dalim ke cunat e ikbales.
Un nuk i njof ata por vec ne gazet i kam degjuar kur ndodhi hapja e Liqenit.
-
-
Dr.
o brar po ku merr vesht ti nga dathuria mer.e ke gabim,nuk jam bere mistrec une,vetem dy veta ne forum kam qejf ti ngacmoj se gjej kenaqesi ne "mosmbushjen" e tyre.njeri nga keta je ti 
po nje gje spo e kutpoj:kaq kulture paske ti saqe-Une me gur e ti me buke? psssss.....car me thon
-
-
kerkuesi
Mirmengjes!
brari merr dhe nje korrigjim nga une.
"quote:
------------------------------------------------------------------------------
Postuar mė parė nga Brari
ēuni, ēlirimi, ēamēakizi, ēaji malit, ēupa, ēika (vajza), ēameria, ēfare note more ne provim, ēka tha baca Sul, ēka ne shishe, ē'bere sot, pik ēuditese (?)....pik ē'kesatome brar[/B]
-----------------------------------------------------------------------------
Une, me sa me ka mesu Eleni, di qe thuhet "c'ka ne shishe dhe c'ka tha baca Sul"
O cuna (dhe ti goce aty lart). Cme merreni me cunat e Balos. Ato te zinjte kane bere vetem disa krime te vogla, pervec atij qe hapi liqenin dhe na beri hatane..... Si puna e atyre ka me kuintale ne Shqiperi. Pastaj s'ma do mendja te kete qene ndonje engjell dhe ai burrelsi qe merret me grate e botes lol.
Papapapaapapa me ka ngele mendja dje gjithe diten ...... pashe ate foton e bukur ne nje gazete ku kishte dale ai Lulzim Caka me dy gishta larte E pate! Asaj i them foto une lol. I shkuluri! Kerkonte demokraci i varfri....
-
-
Genci i Bales me kujtohet si tani.
Vinte tek Petro Nini me kal per te gjuajtur, se nga i kishin grep ter noten dhe ja ashtu me sy te kuq dhe me bishtin e pellumbit nga mbrapa duke prit ne pushim te madh per zockat.
Me kujtohet gjithashtu qe kur ishim te vegjel, flitet viti i dyte apo i trete gjimnaz, na duhej te kalonim ndryshe per pishina jo nga Tirona e re se priste ekipi i vjeljes i cunave te Bales me "Badolen".
Shprehja e njohur e atyre viteve:
Skorpionso Hec tu !!!Qiti xhepat.....!
-
-
Po mire o REz Tironci Ri.. si shpegohet..
shkolla Petro Nini eshte 200 meter nga Shpija Enver Hoxhes dhe rreth ksaj Shkolle banojne oficere te Drejtoris dyte ..oficer te Gardes.. Punonjes te Komiteteve qendrorte te Partise e Rinise.. Veterane te Ministris mbrojtjes (ndoj Gjeneral qe i ka shpetu spastrimeve)..banojne zyrtare te Kryeministrise, drejtora madhore institucionesh e Kombinatesh...
Pra Pllemb e Polic e pllemb e oficer pra cdo Shpi me Revole me leje.. ka qen aty ne ate Lagje..
Eshte lagja ku fitoi NANO..i vetmi ne gjith Shqiperine..perjashto Shupenzen e Haxhi Lleshit e Policanin e Kapterrave..
Pra pse dhe aty ke Petro NINI vajzat nuk jan ndjere te LIRA po kane qene te kercenuara nga Kaubojsit e ksaj Fshesaxhijes Bale Shu--rres??
Kur aty dhe gangot kane qene sundimtare mendo Shqiperine kusurin tjeter..
Po ju mo REZ Mufiti a Munihu..ju jeni dhe cuna leberish e Kolonjaresh te rritur me Gjalp pa tallon ne ate zone..si nuk u mblodhet ju 20 djem te Petro NIN Rilindasit e ma ja fut koken ne Puset te mu-tit Cunave te Bales po keni pranu me u kontrollu by-thesh e xhepash e me ik si pula ...
Yyyyyyyyyyyyy...popull frikacakk..
-
-
I am Canadin
Po ta bej e po ta teproj o brar
Nigjo ti mer brar qe na quhesh dhe lezeti i muhabetit por qe ne vertete je zeheri i tij.
Me kuaj cunat e bales dilnin kur trimat e saliut zaptuan policine shqiptare. Jo ne kohen e xhaxhit se ja dridhte loqet ai.
Ajo balja e shkrete sta ka per borxh ty ti thush shurre. Nese ka punuar fshesaxhie apo pastruse apo dicka tjeter se ka bere nga qejfi por nga halli per te rrit kalamojt. Ti gjithashtu ke guzimin te shkosh dhe me tej ti thuash shurre. Mbase nona dhe motra jote kane punuar ne ndonje zyre por ti duhet ta dish se ato te zyrave pervecse shurra kane qene dhe dashnoret e drejtorave e te sekretareve te partise e ti mund te jesh pjelle e ndonje marrdhenie te tille.
Sa per frikacaket mos harro se dhe ti, fatrkeqsisht per mua, je pjese e ketij populli frikacak.
Kur ta lexosh kete dhe mund te merzitesh por dije se une e gjej te drejten te shkruaj keshtu po aty ku e gjen dhe ti te shkruash ashtu per Balen qe se njef fare.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Henri Anderson : 16-03-2003 mė 12:47
Henri Anderson was here.
-
-
Survivor
hendri se kush eshte bala e njofin te gjithe...per kete mjafton fakti qe djemte nuk i thirren ne emrin e babes por te nenes...
Cunat e bales bene buje kur u degjenerua rendi ...per te treguar se sa e keqe ishte demokracia....vitet 91-92..... pastaj nuk iu degjua me emri se jane ca kokrra b..q... qe ta rruajne...me vone hanin buke te ps se i mbante serveti si bodigarde.... ne 97...hajdutet ne fjale i veshen polic por sikunder thote edhe <> maringlen kjo as ja vlen te permendet po te kemi parasysh se ne Tropoje kreret e komisariatit ishin vrases....ketu qendron edhe ndryshimi mes lulit apo nehatit dhe haklajve..qe i pari nuk do te dale nga burgu prej PD dhe aq me pak do te vihet shef komisariati.
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt