Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 26

Islami sipas një ish muslimani. Muhamedi profet i rremë vrasës! Allahu terrorist!

Cfare mendoni per kete video?

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794
    Citim Postuar më parë nga piu Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=8Q2ZPEf7F4U

Nje Rrizgjim mbareboteror njerezor,dhe njerezit po kuptojne me ne fund qe ALLAHU dhe JEZUSI nuk jane gje vecse mashtrime per njerezimin!

Neser po dal te jap edhe une nje interviste te tille..... ...... Po nuk e di a ma fut kush ne pordh ashtu si nuk po ja fut kush as keti " ish Myslimani "

Ca jan keto video qe sillni o burr ? Po pse doli e tha ky kshu e kujt ju prish gjiza ? Nuk ndryshohen gjerat ne te tilla menyra po nejse

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Islami baz e ka Kuranin dhe Sunetin dhe kjo eshte kushtetuat e islamit ,se qfar thojn njerzit neve nuk na interesojn , qdo musliman e ka udherrefysin ne shtepi dhe nuk ka nevoj as per hogj a ndonje njeri ,andaj sa ma shum qe po dalin njerz te till qe po mundohen me luftu me nenqmu kete fe aq me shum po triumfon kjo fe ashtu siq na ka paralajmru Zoti para 1400 viteve se sa ma shum qe do luftohet aq me shum do shtohet e forcohet dhe sot po vertetohet kjo gje ne mbar boten e posaqerisht ne evrop e amerik
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e aadili
    Anëtarësuar
    21-09-2006
    Vendndodhja
    Zürich
    Postime
    295
    Citim Postuar më parë nga Alti Elezi Lexo Postimin
    Nje Rrizgjim mbareboteror njerezor,dhe njerezit po kuptojne me ne fund qe ALLAHU dhe JEZUSI nuk jane gje vecse mashtrime per njerezimin!
    Jooooooo, ky ende nukë është zgjuar akoma po edhe ty poashtu.
    Juve gjumi do tu dale tek atëherë kur kthimë prapa nuk ka dhe çdo pendim nuk ju pranohet, atë ditë do ti hapni sytë aq sa nuk hapen.

Më vjenë sinqerisht keqë për ju.
    Allahu ju ndihmoftë po qe se jeni të sinqert dhe pendoheni sa jeni gjallë.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

ej zot sa shume jane shtuar hajvanet e forumit..fali o zot se nuk e dine cka bejne..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016

ca muhamedi apo allahu aman, keta skan eksistuar fare. ata qe e kan shkruar kuranian ne radh te par e kan kopjuar dhe i kan ber ca ndryshime emrash per nje qellim, per te nenshtruar femren ne emer te gjoja krijuesit

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Islami baz e ka Kuranin dhe Sunetin dhe kjo eshte kushtetuat e islamit ,se qfar thojn njerzit neve nuk na interesojn , qdo musliman e ka udherrefysin ne shtepi dhe nuk ka nevoj as per hogj a ndonje njeri ,andaj sa ma shum qe po dalin njerz te till qe po mundohen me luftu me nenqmu kete fe aq me shum po triumfon kjo fe ashtu siq na ka paralajmru Zoti para 1400 viteve se sa ma shum qe do luftohet aq me shum do shtohet e forcohet dhe sot po vertetohet kjo gje ne mbar boten e posaqerisht ne evrop e amerik
    Mor ximi ......mor robiallahut,perse nuk shikon pak reth e qark se cndodh por i nenshtrohesh nje "krijese" te rreme nje" krijese" qe nuk ekziston.
    Dhe me keq akoma genjen veten me perrallat qe te shesin si te verteta.
    Shikoje se si i meson njerezit ky idhulli yt
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=47sEhwrq73E

Kjo aktoria mor ximi u denua me 1 vit burg dhe 90 goditje me kamzhik!!!!!!!!!!!!!!
    Dhe a di perse ximi......sepse mori pjese ne nje film qe tregon vuajtjet e grave muslimane
    Ndryshuar për herë të fundit nga prenceedi : 16-10-2011 më 04:23

Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Neser po dal te jap edhe une nje interviste te tille..... ...... Po nuk e di a ma fut kush ne pordh ashtu si nuk po ja fut kush as keti " ish Myslimani "

Ca jan keto video qe sillni o burr ? Po pse doli e tha ky kshu e kujt ju prish gjiza ? Nuk ndryshohen gjerat ne te tilla menyra po nejse

EuroStar1, gjithekush mund te dali te japi intervista te tilla. Pra vidoja qe une solla me siper eshte djali i Sheikh Hassan Yousef i cili ka krijuar organizaten islamike Hamas. http://sonofhamas.com/.

Pra eshte ndryshe une edhe ti, por jo per nje person qe e ka jetuar ne realitet.

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    crendesi ka i genjeshter apo jo,,,

kur ka me mijera qe e besojne,,,,

une asnje fe nuk besoj mendoj qe jane trillime,,,,

zoti ska nevoje te krijoje fe apo parti,,,,

ai eshte nje dhe ska nevoje per sekretare prifterinj apo hoxhallare,,,

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •