Close
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 94 prej 94
    Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Jo, jo....Skenderbeu ishte ai qe ua leroi sulltaneve per 25 vjet rrjesht, pa as edhe nje humbje, pra: Skenderbeu 25 -- sulltan-kalifet 0!!
    ..... e sheh si je i padijtur.....Skenderi para se te ja u "levroj" sulltaneve, ja u lavroj shkijeve.....rrezulltati nuk mund te jete 25:0, por diku 25:20.....

tungi
    albanish by nature

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga paridi26 Lexo Postimin
    duhet ti dergojme nje leter de magistrit qe te rihap spitalin per njerez si puna jote.megjithese kur jeton ne mes te munizia ,munizia te behet truni.
    turk i vogel po te dhimsen parardhsit?

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ..... e sheh si je i padijtur.....Skenderi para se te ja u "levroj" sulltaneve, ja u lavroj shkijeve.....rrezulltati nuk mund te jete 25:0, por diku 25:20.....
    tungi
    Atehere rezultati do te kishte qene 45:0, por Skenderbeu nuk ka luftuar asnjehere kunder "serbeve" apo shkijeve siē ta ka enda ty!!
    Sidoqofte sultan-kalifeve ua ka leruar per 25 vjet rrjesht!!(leruar e jo levruar, Tunxh, mos e ngaterrņ me turēen)

Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ...potencon do me thene, me e rrit, me e zmadhue......ate qe ben ti.....e potencon "hjagarellekun" qe pas atij te mshehet inkompetenca dhe padituria.....

joooj jari, te kisha menduar me te "afte"....
    Pra kur ti shkruan "e potencon kompoziten "skenderbeu" si nje dogme", ne ēfare kuptimi e rris une "kompoziten" e nje emri??!! Si mund te "rritet" apo "zmadhohet" nje emer??!! E, mbi te gjitha, ēfare mund t'i zmadhoj une emrit te nje Heroi nga me te medhenjte e historise se re???!!

PS: te pelqen gjuha e skender beut a ???......mesoje, mesoje, nese e sheh vetveten ATDHETAR.....(nea nauk thauem "or taj", por "o taj", pa "r"....)
    Keshtu e thone fshataret, ndersa une tu drejtova si qytetar!!

Sidoqofte, u bere bisht tere pyetjeve dhe genjeshtrave qe ke shkruar!! Kjo nuk te nderon, o rob i Allahut!!!
    Jarigas

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    turk i vogel po te dhimsen parardhsit?
    aq kohe sa kan qendruar turqit ne shqiperi ,mendoj se ti je turk aq sa jam edhe un.apo je ber gjerman tani?

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •