Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 23
    i/e regjistruar Maska e paulvandyk
    Anėtarėsuar
    21-09-2011
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    19

Pershtypjet nga dita e pare ne Fakultet!

So ishte dita a pare qe shkova ne fakultet respektivisht ne Universitetin e Prizrenit duke u bazuar ne nje njoftim ne faqen zyrtare te tyre ne internet se sot do te fillojne ligjeratat.

Por sic ndodh shpesh ne Kosove me udheheqesit tane edhe kesaj radhe na genjyen dhe askush nuk na kerkoi falje per kete.

Me sa kuptova une qellimi kishte qene qe te kete sa me shume studente prezent derisa kamerat e kanaleve te ndryshme televizive po filmonin viziten e Ministrit te Arsimit ne Universitetin tone.

Por, dicka qe me beri shume pershtypje sot ishte ajo qe pash: shum vajza kishin ardhur te shoqeruara nga prinderit (nena apo babai) dhe kjo nuk mu duk aspak normale.

Nuk po mundem ta kuptoj a kane keto femra frike te vijne vetem ne fakultet apo prinderit i shoqerojne pa deshiren e tyre?!

Por kjo eshte edhe nje deshmi qe mentaliteti jone ne krahasim me shtetet tjera te Evropes eshte katastrofal dhe shume i prapambetur!

Une them shpesh: Kosova nuk do te perparoje kurre pa vdekur gjeneratat me mentalitet te komunizmit!
    Electronic Dance Music is a Universal Religion

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Nuk eshte mentalitet i mykyr, por nje lloje interesi ose me sakt solidariteti qe tregojne prinderit per femijet e tyre, se vete do shkojne ne shkolle me vone , mos u merzit lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Izadora : 03-10-2011 mė 10:15
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e paulvandyk
    Anėtarėsuar
    21-09-2011
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    19
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Nuk eshte mentalitet i mykyr, por nje lloje interesi ose me sakt solidariteti qe tregojne prinderit per femijet e tyre, se vete do shkojne ne shkolle me vone , mos u merzit lol
    Izadora, ne shkolle fillore nje gje e tille te ndodhe eshte normale, por ne fakultet?!!!
    Electronic Dance Music is a Universal Religion

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Mentalitet i mykur?? Ca flet a je mire? Kjo eshte perkujdesje e prinderve per femijet. Dhe ne USA, femijet qe kane familje te rregullt apo prinder te mire shoqerohen nga ato. Biles duhet ti kesh zili dhe jo te thuash mentalitet i mykur. Mendimi qe mban eshte gabim. Por s'ka gje te falet, kur te behesh me i/e matur do ta shohesh si dicka shume shume pozitive kete.

5. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar s0ni pėr postimin:

loneeagle (27-12-2013)

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga paulvandyk Lexo Postimin
    Izadora, ne shkolle fillore nje gje e tille te ndodhe eshte normale, por ne fakultet?!!!
    Per prindrit gjithmon te vegjel do ngelim , nuk e kuptoi c'fare te shqeteson ?

Te prishet imazhi : Sot jam 18 vjec dhe jeta me theret?
    Ke turp te prezantosh prindrit e tu ?
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Shijak
    Postime
    848
    prinderit vine pasi femijet ne te shumten e rasteve i kerkojne sepse eshte ambjent i panjohur dhe ndihen te humbur.Une mbaj mend diten e pare te fakultetit kam shkuar me shokun tim qe e ka mbaruar fakultetin dhe qe rrija mbas atij gjith kohen dhe te gjith kujtonin se e kish ate dashur

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Diten e pare, te gjithe jane te shoqeruar me prinder,nuk di pse te ka bere pershtypje,kur kjo nuk tregon mentalitet te mykur qe e quan ti,por EDUKATE!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Mentalitet i mykur?? Ca flet a je mire? Kjo eshte perkujdesje e prinderve per femijet. Dhe ne USA, femijet qe kane familje te rregullt apo prinder te mire shoqerohen nga ato. Biles duhet ti kesh zili dhe jo te thuash mentalitet i mykur. Mendimi qe mban eshte gabim. Por s'ka gje te falet, kur te behesh me i/e matur do ta shohesh si dicka shume shume pozitive kete.
    Shoqerohen besoj kur kane diten qe i prezantojne me konviktin, shkollen, ambjentin,..etj.

Mua mami ne Shqiperi me ka ardh vetem ke konvikti diten kur u regjistrova ne konvikt. Deren e shkolles se pane asnjehere as mami, e as babi. Jo se nuk i lashe une, te mos keqkuptohemi.
    Zot sa keq ndihem kur shikoj universitetet, konviktet ketu qe kane goxha kushte e ambjente te bukura dhe ne na dridhej dora kur shkruanim leksionet nga te ftohtit se as ngrohje ne shkolle s'kishim e jo me shume.. Cfare them dhe une... S'kishim as libra...uffff!
    Feelings change - memories don't.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Mua me ka cuar babi gjithmone diten e pare te shkolles,si ne 8 vjecare,te mesme dhe fakultet. As qe behej fjale te shkoja pa te. Edhe diten e pare te punes,erdhi me mua.
    Where does a thought go when it's forgotten?

.....
    Anėtarėsuar
    18-04-2009
    Vendndodhja
    ne shpi
    Postime
    105
    Diten e par ne fakultet, nje ambient krejt i ri, ndihma e njeri me expert do ishte shume shume e nevojshme.
    duke konsideruar perjetesen e dites se pare timen....une vajta vetem ne nje qytet te ri qe nuk njihja dhe qe ishte shume me i madh se sa qyteti ku jetoja me pare. Zbrita nga stacioni i trenit dhe nuk dija nga tu rrotulloja pasi u bllokova dhe humba krejt sensin e orjentimit. Mu desh te merrja taxi per te mbrritur ne fakultet qe ishte 1 km nga aty.
    Dimmi cosa vedi?
    Vedo gente stupida.
    E come sono?
    Vanno in giro pensando di essere normali.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •