pershendetje station...
edhe pse me paskeni kritikuar,nejse...
ate disfatizmi se kuptoj...
dhe doja te te them sinqerishte:
po te me takosh ne jeten time reale,keshtu live,dukem nje vajze plote buzqeshje,punoj,veproj,beje shaka,ne fakte koheve te fundit kam filluar qe te mos e mendoj te kaluaren time,ndodhit e mia ne te kaluaren,s'kam kohe,jeta vazhdon,beje shaka,qeshi...por me ka ndodhur dhe vite me pare-sa here qe tentoj te futem ne berthamen e jetes se pse-deshtoj,bllokohem dhe demoralizohem...
edhe pse tani kete gje se mendoj aspak-sepse jeta eshte dicka e pa kapshme,por me duhet vetem nje moment te mendoj per jeten dhe te them se eshte dicka e kote,e pa kuptimt,pse pershembull mar fryme,edhe pse diten e neserme aspak nuk e mendoj dhe nuk e planifikoj,po pse p.sh te mendoj per te ardhmen,edhe po e mendova,edhe poqese eplanifikova dihet se asnjeher s'do me vije ashtu si une e dua,edhe poqese erdh ashtu: perseri ekziston nje pikpyetje emadhe se a do vije ashtu apo jo...
jeta me duket e merzitshme vetem ne caste kur e mendoj ate,sepse nuk e kuptoj...
cila eshte arsyeja se pse jetojm-e mendoj...
ne pergjithsi nuk dukem tip fatale-por ne brendesin time ,nje caste mendimi mendoj per jeten se me duket e poshter....
ndoshta nje dite do te behet mire...por perseri do them se : sa mire jam o Zote,sa e lumtur jam (poqese do jem) perseri ne ato caste do them...po ahhhh sikur,sikur te kisha prane dikend qe dua,qe do gezohej ne gezimin time,dhe do them: vall cila ishte arsyeja qe ata te vdesen,qe sote mos ti kem prane-kjo eshte jeta...
gjithmon e mendoj edhe ne gezimin me te madh timin dikur ne Bote,JETA perseri do me mare nje pjese te atij gezimi....
Mirbetshi...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
ngeli duke gjujt boksieri vogel... gjuj gjuj se duron mamushi
po mendoj sa e mire eshte ajo pija qe morra sot...tek nje vend qe dreqin sme kujtohet emri...po pija quhej "island refresher" the best drink ever had
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Ndryshuar për herë të fundit nga Lokuu : 19-11-2011 më 21:25
Gjera te bukura....![]()
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Duhej te nisesha pasneser per ne Kuvajt per 3 jave por e shtyen ne minutin e fundit qe me deshperoi pak si shume.
Religion is hate,
Religion is fear,
Religion is whore
Me e pas një fshesë me e fshirë, së paku nga këtu, këtë SatanMyMasterSS.
"Që t’i çqitësh këta . . . duhet t’u preç jo vetëm duart e kokën, po edhe këmbët e trupin." Fan Noli
Sa qetesi qe eshte sonte...pse?
Krijoni Kontakt