Close
Faqja 96 prej 109 FillimFillim ... 46869495969798106 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 951 deri 960 prej 1083
    i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    Si jane bere njerzia sot! S'e kane per gje te thone se po genjen.

Mbrema elsaa, maryp e alem!

mire qe genjeje as nuk skuqen as nuk zverdhen

sot me beri pershtypje qe gjithe femijet nuk u tremben nga nje gjarper cirku........o zot ishte nja 10 meter une kisha shtire me qe ta shikonja femijet shkuan dhe e preken
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Përshëndetje tetovarja87
    Më bën përshtypje sa herë që të lexojë në shkrimet e Tua ka doza të theksuara fatalizmi dhe disfatizmi.
    Më fal që ta them por ç'fardo që të kesh kaluar nuk mund ta përligji "dorëzimin pa kushte"
    Njeriu edhe në ditën më të zezë i ka pak minuta të lumtura sido që të jetë.
    Të përshëndes edhe njëherë dhe të kërkoj ndjes nëse të bezdisa.
    pershendetje station...
    edhe pse me paskeni kritikuar,nejse...
    ate disfatizmi se kuptoj...
    dhe doja te te them sinqerishte:
    po te me takosh ne jeten time reale,keshtu live,dukem nje vajze plote buzqeshje,punoj,veproj,beje shaka,ne fakte koheve te fundit kam filluar qe te mos e mendoj te kaluaren time,ndodhit e mia ne te kaluaren,s'kam kohe,jeta vazhdon,beje shaka,qeshi...por me ka ndodhur dhe vite me pare-sa here qe tentoj te futem ne berthamen e jetes se pse-deshtoj,bllokohem dhe demoralizohem...
    edhe pse tani kete gje se mendoj aspak-sepse jeta eshte dicka e pa kapshme,por me duhet vetem nje moment te mendoj per jeten dhe te them se eshte dicka e kote,e pa kuptimt,pse pershembull mar fryme,edhe pse diten e neserme aspak nuk e mendoj dhe nuk e planifikoj,po pse p.sh te mendoj per te ardhmen,edhe po e mendova,edhe poqese eplanifikova dihet se asnjeher s'do me vije ashtu si une e dua,edhe poqese erdh ashtu: perseri ekziston nje pikpyetje emadhe se a do vije ashtu apo jo...
    jeta me duket e merzitshme vetem ne caste kur e mendoj ate,sepse nuk e kuptoj...
    cila eshte arsyeja se pse jetojm-e mendoj...
    ne pergjithsi nuk dukem tip fatale-por ne brendesin time ,nje caste mendimi mendoj per jeten se me duket e poshter....
    ndoshta nje dite do te behet mire...por perseri do them se : sa mire jam o Zote,sa e lumtur jam (poqese do jem) perseri ne ato caste do them...po ahhhh sikur,sikur te kisha prane dikend qe dua,qe do gezohej ne gezimin time,dhe do them: vall cila ishte arsyeja qe ata te vdesen,qe sote mos ti kem prane-kjo eshte jeta...
    gjithmon e mendoj edhe ne gezimin me te madh timin dikur ne Bote,JETA perseri do me mare nje pjese te atij gezimi....

Mirbetshi...
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    ngeli duke gjujt boksieri vogel ... gjuj gjuj se duron mamushi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    po mendoj sa e mire eshte ajo pija qe morra sot...tek nje vend qe dreqin sme kujtohet emri...po pija quhej "island refresher" the best drink ever had
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2011
    Postime
    19
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Une pyes veten pse me perjashtuan nga ai forumi tjeter forum al pa bere as 2 ore... Ne fund te fundit c'bera?
    Quajta supermoderatorin "faggot"... pfffff... sot eshte vertete veshtire te thuash te verteten.
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Mireserdhe ne forumin tone, te uroj t'ia kalosh bukur ne shoqerine tone dashamirese, perfekte dhe lajkatare.
    Ne nuk jemi si gjithe forumet e tjera, ne e duam dhe e ndihmojme dhe e lavderojme njeri tjetrin.
    Respekte i nderuar anetar i respektuar.
    Na mallengjeve xfile lol mjep nai shami me fshi qurret lol 80 leksh

Pershendetes gjithe fansat e mi dhe te gjithe miqte e mi qe kishin perjashtu Force Intruder lol

Loko ju do shume te gjithve ..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lokuu : 19-11-2011 më 21:25

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Gjera te bukura....
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar Maska e SatanMyMasterSS
    Anëtarësuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    217
    Duhej te nisesha pasneser per ne Kuvajt per 3 jave por e shtyen ne minutin e fundit qe me deshperoi pak si shume.
    Religion is hate,
    Religion is fear,
    Religion is whore

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    Me e pas një fshesë me e fshirë, së paku nga këtu, këtë SatanMyMasterSS.
    "Që t’i çqitësh këta . . . duhet t’u preç jo vetëm duart e kokën, po edhe këmbët e trupin." Fan Noli

Citim Postuar më parë nga Enii Lexo Postimin
    ngeli duke gjujt boksieri vogel ... gjuj gjuj se duron mamushi
    awww

ta afroj pak veshin?
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Sa qetesi qe eshte sonte...pse?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •