Eeee pse keshtu u beka ??
Me shkembim ?? O_o
11/11/11 ne oren 11 E 11 minuta beni nje urim , ju realizofte
Kjo ora e forumit nuk eshte e sakte :P
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
po mendoja qe po te me gjendej perpara sot dikush , gjithe urtesia ime qe kam treguar nder vite ndaj atij njeriu do vente per shel.nje shkelm ne mes te kembeve me sa force qe kam nuk do ja hiqte dot njeri..
sikur te mos mjaftonin hallet e problemet qe ccdonjeri nga ne ka per hesap te vet, shtohen dhe hallet e problemet qe ti krijojne gratis te tjeret por ama qe une i paguaj shume shtrenjt, dhe ne kete rast i bie te jete ne kuptimin e sakte te fjales paguaj
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
po mendoj te dal e ti marr heret sot kalamajt se po dembelosem me von
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Lere mos e pyet o Etna..filloi me probleme qe ne mengjez...kam aq inat me dike sa te siguroj qe nuk do ishte aspak i lumtur po te gjendej perballe meje sot. se per here te pare ne jeten e tij do me kishte pare te nevrikosur si pak here nevrikosem une ne menyre te tille. por per fatin e tij te mire, dhe timin, nuk eshte ketu
po ti pse je merzit??
Dont worryJepi nje shkelm kur ta shohesh
Edhe une qe ne mengjes me acarime e probleme ,por jo vetem nga nje ne vecanti,por me te gjithe ne pergjithesi.O une sjam ne humor te mire o kta tipat qe me dalin perpara mua sjane ne terezi sot.Nervat qe kam sdi kujt do ja nxjerr..dita eshte e gjate....kush do jete fatlumi???
ahahah Etna ka humb dhe Tuta sot... mos eshte ky motivi qe je me nerva???
he se i kerkojme llogari sa te vije![]()
Krijoni Kontakt