po menoj sa te drejt ka daja jem. ka ardh si turist daja ke goca ne DC. goca ne pun ka 7 e mjesit ne 7 te darkes. ene ka alamet pune vetem se e ka larg ka shpija. ene mrom tuj fol ne tel m'thot. ene ti tiku kshu je ka 7 e mjesit ne 7 te darkes. po daje. po ju qekeni bo te gjith si nebi surreli hahahahahahahahahahahahahaha. mbrom as me bite ne men kush ishte. sot ne mjes jom shkatarru tuj qesh se e gjeta hahahahahahahahahahaha qe ishte mevlan shanaj
no glove no love
Cfaj kam un kur ato me braktisin.. Cfar kam une kur naten troya luan me mua, , diten largohet pa lajmeruar.. Une si lej kurre vetem o helyn me kembe sexy, po te doja i mbaj 1,2 ,5 10 por smundet se gjitmon ndodh braktisja femerore ..
Me thuaj troya kur ti dershiron shoqerin time dhe ne mengjesin putha afshin tend pse me braktise duke ikur ne athine ? Tani ti e kupton se sjam vetem , sepse smund te rri me vetmine
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
korazone isha 100% i sigurt qe vetem ti do ta kapshe hahahahahahahahaha
no glove no love
Po mendoj per cfare arsye e perjashtuan anetaren Rina !!!??
as vet nuk e di cfare po mendoj
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Po mendoj sa eshte e vertete ajo cfare po mendoj.. nese eshte e vertete do ishte nje zhgenjim teper i madh
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Te iki ca dite ne shqiperi!
La vita non si spiega, si VIVE!
Duhet te punoj edhe nja 15 vjet dhe duhet te emigroj ne Karaibe ...
![]()
![]()
![]()
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
Krijoni Kontakt