Jeta eshte porsi nje vale e madhe detare qe te rremben me sfidat qe te sjell, ne duhet te kujdesemi mos te zhytemi ne te.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Jeta eshte ligesi,katastrof,me fal Zote,por ashtu e mendoj,ashtu e njohe,si nje val e madhe detare qe sado qe te mudohesh te ikish nga rrembimi i saj ajo perseri te meer,te mund,perderisa jetojm,njejte jemi te zhytur ne thelbin e katastrofes se saj
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
piazza di spagna
Tetovare qellon ndonje periudhe kohe qe gjithcka na duket kot, qe cdo veprim qe bejme na duket rutine, por jane periudha qe kalojne e mesiguri do kalojne dhe ky moment i joti . do e shikosh qe jeta do marre ngjyra te tjera , duhet vetem pak durim dhe vullnet per te ecur perparajam e sigurte qe ti do e besh
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Përshëndetje tetovarja87
Më bën përshtypje sa herë që të lexojë në shkrimet e Tua ka doza të theksuara fatalizmi dhe disfatizmi.
Më fal që ta them por ç'fardo që të kesh kaluar nuk mund ta përligji "dorëzimin pa kushte"
Njeriu edhe në ditën më të zezë i ka pak minuta të lumtura sido që të jetë.
Të përshëndes edhe njëherë dhe të kërkoj ndjes nëse të bezdisa.
neser....
Kush mundet te qesh atehere kur eshte per te qare i shtohet lumturia dhe deshira per te jetuar.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
ahahah thirsty , ca makine verore mo , ka filluar ftohti apo do qe te semuremi ??
ca eshte Vetorja??
me kete pune e akulloreve me kujtove vitin e pare kur kam ardhur ne Itali.. sa here dilja ne qender apo kudo qe dilja haja vetem akullore, dimer vere. ne nje vit kam ngrene akullore sa per gjithe jetenpastaj mu bezdisen .. tani vone kam filluar ti ha prape
Krijoni Kontakt