Close
Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 109 prej 109
    [L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Cdo nga ato programe qe ti permende jane anytime upgrade per ti bere win7 compatible. Nese I ke ilegale atehere mbaj xp e mja e zgjate
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Postime
    20

me humor

Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Cdo nga ato programe qe ti permende jane anytime upgrade per ti bere win7 compatible. Nese I ke ilegale atehere mbaj xp e mja e zgjate
    o Ardi_Pg_ID edhe ajo anglezja qe punoj une autocad 2009 nga une e mori te thyer. kush ble autocad sot. puna eshte se do me duhet te zbres autocad 64bit. do humbas ca dite . ndersa ne laptopin e ri nuk ma instalohet Xp nuk ma pranon sistemi. dhe une nuk jam in afte ta kuptoj mesazhin me kode qe me jep sistemi bios. pershendetje

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anėtarėsuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    Citim Postuar mė parė nga ateko Lexo Postimin
    o Ardi_Pg_ID edhe ajo anglezja qe punoj une autocad 2009 nga une e mori te thyer. kush ble autocad sot. puna eshte se do me duhet te zbres autocad 64bit. do humbas ca dite . ndersa ne laptopin e ri nuk ma instalohet Xp nuk ma pranon sistemi. dhe une nuk jam in afte ta kuptoj mesazhin me kode qe me jep sistemi bios. pershendetje
    autodesk_archi 2009-2010 punojne edhe ne Wind 7
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Hi une tani kam nderruar PC dhe kam mare nje te ri. Por do te doja te dija se si mund ta gjeje nese mund te instalohet Windows 7 64 bit?

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Cfare flet ti mor amator.Ti vjen ketu per ndihme dhe po na jep leksion.
    Dy copa rami qe kane ne etikete frekuence te ndryshme jane dy modele te ndryshme.Frekuenca eshte nje tregus,po te shikosh etiketat do shohesh edhe emrin e modelit qe ndryshon ne dy copat.Ke pare ndonjehere module rami?
    Lol nga ajo qe jam amator po kerkoje ndihme se po te dija te jepja une ndihme. Dhe nuk po te jep njeri leksione ty.
    Edhe nje here pyetje ime eshte:
    nje RAM DDR2 SDRAM 1GB PC6400 800MHZ VALUE RAM
    (ΜΝΗΜΗ RAM - DDR-2
    mund te punoje ne te njejten kohe me nje tjeter 2GB PC6400 DDR2 800MHZ ?

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Po e njejta Frekuence e njejti tip mund te punojne
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359

Windows 7 64bit vs 32bit

Pershendetje, kam te instaluar OS Windows 7 Professional 64 bit, dhe kohet e fundit kam probleme me procesin explorer.exe, me heret bente crash shume shpesh keto ditet e fundit edhe me shfrytezon shume procesorin 45-50 % ndonjehere edhe 90% dhe mezi arrij te leviz kursorin, kill procesit, e startoj perseri dhe ka raste qe stabilizohet dhe ka raste qe jo, sidoqofte dua te formatoj PC pasi qe ka nje kohe qe nuk eshte formatuar.
    Po jam duuke menduar te instaloj Win 7 Ultimate 64 bit apo 32bit, programet qe perdori nuk jane 64bit, shumica e tyre jane 32bit, dhe lojerat qe luaj jane 32bit, nuk po e shohe te arsyeshme te perdori 64bit, pasi qe te gjitha keto procese 32biteshe ngarkohen ne emulatore per tu ekzekutuar ne OS 64bit, a do te ishte performanca me e mire nese keto procese 32biteshe te ekzekutohen ne OS 32bit ?
    Cfare me preferoni 32 apo 64bit ?
    PC Specs
    CPU: Dual Core 2.3GHz
    RAM: 3GB
    etc ...
    Me duhet urgjent pergjigjjet e juaja, sepse sot do formatoj
    Vinnie Paz & Ill Bill-Children of God goo.gl/5IP20

Question Ndryshimi midis 32-bit dhe 64-bit? (Ke Laptop te blej?)

Pershendetje,

Kam vendosur te blej nje laptop (ne E-Bay) dhe paqartesia e vetme qe kam eshte lloji i procesorit. Laptopet me procesore AMD (64bit) jane pergjithesisht me te lire dhe arrijne shpejtesi me te madhe se ata Intel. Kam lexuar ne Google ne vija te pergjithshme mbi ndryshimin midis ketyre arkitekturave por nuk jam shume i qarte.

Pervec RAMit qe 64bit ta lejon mbi 4GB, cfare ndryshimi tjeter kane keto arkitektura? A do te hapen programet 32bit ne laptopin tim me proc AMD.

Shkurt muhabeti :P, te zgjedh laptopin me procesor Intel apo AMD (per te njejtaj karakterisitka: 4 GB RAM, e njejta madhesi ekrani, HD 500GB, etj etj)?

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Enanthate : 30-10-2011 mė 11:44

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Ekzistojne procesoret 64bit si Amd dhe Intel.
    Procesoret Intel jane me performant se ata Amd por kushtojne me teper.

Per sa i perket programeve 32 bit ato funksionojne pa problem ne OS windows 64bit fale WOW64 (Windows On Windows 64bit) qe eshte nje nensistem i cili siguron funksionimin e aplikacioneve 32 bit ne sistemet 64 bit.
    Duke patur mundesi per te perdorur me teper Ram sistemet 64 bit kryejn ekzekutimin e aplikacioneve me shpejt sepse kane mundesine te perpunojne me teper te dhenane memorie.

Eshte e rekomandueshem nje sistem 64bit,per procesorin varet se cfare perdorimi do kete kompiuteri.
    MOS I NDY TEMAT no name

Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •