Shume urime teta! Fat e lumturi pac gjithmone ne jete!
Shume urime teta! Fat e lumturi pac gjithmone ne jete!
La vita non si spiega, si VIVE!
thx kleadon ,aa sot e kam pushimin ,dita e diteve kjo
gjendja ne teren:
i fitova nja 10 perqafime e e puthje ne faqe eee shum keshilla se ca duhet te beje,dhe ca qokolada speciale qe me pelqejn mua...nejse po me mungon edhe nje por nuk do ta prish sot...po e paramendoi
ah mos te harroi edhe gjitha bankat ku kam konto qe me mengjes mesazhe ,lum une per to
por syte i kam te shoqeria,ma bene ftesen kinse po dalim per dreke diku,une po luaj te padituren,aty rri diku hileja...se une mbaj flamurin kur vie puna te noj hile per ditelindje te dukujt ne shoqeri...te shoffim ..duhet mbajt kujdes..![]()
Urime ditelindjen teta , te uroj te gjitha te mirat e botes. Shetit cdo cep te botes dhe sillna pershtypjet e tua ketu sepse aq fuqishem dhe bukur i shkruan sa qe i perjetojme sikur te ishim edhe ne me ty . Gezuar![]()
Teta
E Nderuar E Respektuar Teta
Te Uroj Nga Zemra Gezuar Ditelindjen, Cdo Dite E Muajit Qofte Me E Lumtur..
Gezuar Per Shume Vite Me Ralle.
Urime Urime Urime...
Me Respekt
Edi... Gezuar...
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
aa aa tani me bete te skuqem
thnx njerz...edhe per juve ne diten speciale te diteve shum urime nga mua
Tetaaaaaaaaa Gezuar edhe u befsh aq sa jeta jote te mbushet plot e perplot me lumturi e gezim.Te uroj dhe te perqafoj foort
riduana,thnx my friend...tani po gatitem te iki me shoqerin ,,,hmm une ju dhuroi gjera pleqerie jo noj bastun,noj llulle,noj rrepublik edhe per shaka,por me mesazhin te gezojn jeten deri ne pleqeri qe ti perdorin atoo...te shofim hilen e tyre..
duhet pak kujdesss..hahha me qeshet qe tani,kazani po zien..
ok diten njehere
po mir prap rendesi ka qe dhurojne gjera qe do te te sherbejne edhe ne pleqeri ahha
Krijoni Kontakt