Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 30
    Citim Postuar mė parė nga bindi Lexo Postimin
    E kam dite qe ka shume kastraveca ketu ne forum qe nuk meritojne as tu pergjigjesh ,po kastrvec si ti apo ndonje tjeter qe nuk dallojne dot dashurine nga nje smundje psiqike si nekrofilia ,akoma ske pare as ke ndire!!!!.....
    une e kutpoj cdonemethen dashuri dhe e di cdomethen nekrofolia, ti jo aq shume

nekrofilia do ishte po te bente sex me te, neqoftese e mban trupin sepse e terheq seksualisht.....

dikush mund ta qauj kete dashuri te marre, te vertete, varet, cdo njeri e kupton ndryshe
    ndonje kete nuk e quan dashuri, por te marre, te cmendur, dhe ne nje fare menyre kane te drejte, por kur do dicka aq shume eshte veshtire te leshosh, ky kete duhet te beje, ta leshoje ate se se pari eshte per te miren e femijeve te tij, se dyti, eshte mire edhe per kete njeri....ky kete ndihme do, te mesoja qe ta lere ate dhe ky te jetoje jeten e tij pa pranine e asaj.....te flesh me gruan e vdekur nuk eshte nekrofilia, nekrofila eshte te jesh i terhequr seksualish drejte njerezve te vdekur

por me sa kuptoj eshte eshte e qarte qe vdekja e saj e ka prekur kete si njeri, si nga ana shpriterore si edhe nga ajo mendore...ky njeri nuk do qe ta leshoje ate, do ta mbaje prane se pa pranine e saj ky ndjehet me i vetmuar se sa eshte....pa ate mendon se jeta e tij do marre fund

ne nuk dime shume mbi kete pervec sa eshte sjell ketu, dhe ketu mbi kete eshte sjell shume pak, ne nuk dime historine e ketij burri, apo te ketij cifti, cfare lidhje kane pasur, blah blah blah

pra merre dy nga ato kastravect, veri tek vrymat e tua e qepe llapen
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Thirsty mos u nxeh kot !

Kam po te njejtin mendim si bindi , nga trauma qe kaloi (vdekja e te shoqes ) ka kaluar ne nekrofilia.

Eshtrat e gruas mund ti fusesh edhe ne nje kuti dhe ti lesh ne cep te komedines , ose ti besh si nje varr te vogel brenda dhomes ect ect
    Por jo nje kukull ne format e plota te nje femre dhe fut eshtrat brenda .
    Pra ai akoma ben nje jete normale , pune , shtepi , femijet dhe ne darke pran te '' shoqes''
    Ta leje ate te shkreten te prehet ne paqe :-)

Ky person ka nevoje te kurohet dhe te perballoi faktin qe gruaja e tij ka vdekur .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Thirsty mos u nxeh kot !

Kam po te njejtin mendim si bindi , nga trauma qe kaloi (vdekja e te shoqes ) ka kaluar ne nekrofilia.

Eshtrat e gruas mund ti fusesh edhe ne nje kuti dhe ti lesh ne cep te komedines , ose ti besh si nje varr te vogel brenda dhomes ect ect
    Por jo nje kukull ne format e plota te nje femre dhe fut eshtrat brenda .
    Pra ai akoma ben nje jete normale , pune , shtepi , femijet dhe ne darke pran te '' shoqes''
    Ta leje ate te shkreten te prehet ne paqe :-)

Ky person ka nevoje te kurohet dhe te perballoi faktin qe gruaja e tij ka vdekur .
    Ndersa une jam dakord me thirsty-n. Nuk eshte nekrofili nese ai thjesht e mban aty kukullen ne menyre qe ti duket sikur e ka gruan aty, me te cilen besoj se edhe flet e "qan hallet".
    As qe diskutohet fare fakti qe ai duhet te mjekohet e duhet ti dergoj eshtrat ne varr, por them qe e ka vene aty ne krevat per te ndjere pranine e saj, per te mos u ndjere vetem... e jo per ndonje gje tjeter! Eshta aq i semure saqe fakti qe ka "dicka" aty ne krevat,ndihet sikur ka gruan, qe nuk eshte vetem

La vita non si spiega, si VIVE!

Thirsty mos u nxeh kot !
    sjam i nxehur

si eshte nekrofilia kur nuk flitet per marredhenie seksuale? :|

neqoftese jam gabim, ateher te na sjell ndonjeri kuptimin e fjales nekrofilia

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Klea kjo eshte nje histori e trishtuar ,nje baba , nje burre qe humbi bashkshorten dhe nenen e femijeve.

Edhe ne per ate qarje '' hallesh'' po diskutojme , qe kukulla ka format siper , nuk me duket nje kukull , thjesht kukull.

Nuk e di si e kane lejuar njerzit e familjes se gruas kete marrezi .

Thirsty 9 vjet me kukullen ne krevat , ca ka be ai lol, vetem i ka kref floket .
    Nejse se do ishte c'njerzore te diskutonim per fatkeqesin dhe semundjen e ketij njeriu .
    Ai nuk po ben krim, por nuk eshte normale .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Izadora : 30-09-2011 mė 15:34
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar mė parė nga thirsty Lexo Postimin
    une e kutpoj cdonemethen dashuri dhe e di cdomethen nekrofolia, ti jo aq shume

nekrofilia do ishte po te bente sex me te, neqoftese e mban trupin sepse e terheq seksualisht.....

dikush mund ta qauj kete dashuri te marre, te vertete, varet, cdo njeri e kupton ndryshe
    ndonje kete nuk e quan dashuri, por te marre, te cmendur, dhe ne nje fare menyre kane te drejte, por kur do dicka aq shume eshte veshtire te leshosh, ky kete duhet te beje, ta leshoje ate se se pari eshte per te miren e femijeve te tij, se dyti, eshte mire edhe per kete njeri....ky kete ndihme do, te mesoja qe ta lere ate dhe ky te jetoje jeten e tij pa pranine e asaj.....te flesh me gruan e vdekur nuk eshte nekrofilia, nekrofila eshte te jesh i terhequr seksualish drejte njerezve te vdekur

por me sa kuptoj eshte eshte e qarte qe vdekja e saj e ka prekur kete si njeri, si nga ana shpriterore si edhe nga ajo mendore...ky njeri nuk do qe ta leshoje ate, do ta mbaje prane se pa pranine e saj ky ndjehet me i vetmuar se sa eshte....pa ate mendon se jeta e tij do marre fund

ne nuk dime shume mbi kete pervec sa eshte sjell ketu, dhe ketu mbi kete eshte sjell shume pak, ne nuk dime historine e ketij burri, apo te ketij cifti, cfare lidhje kane pasur, blah blah blah
    Pra si pas teje veprimet e keti vjetnamezi qenkan normale,vete ky fakt , si ti i gjykon kete rast na bene te kuptojme qe ti ke probleme ne te perceptuar drejte te ksaj ngjarje te shpifur!!Hajt se nuk e po e zgjase me kategorin e tipave qe ne koncept perveē te tjerash nuk kane veēse sensin e te paorjentuarit dhe rrugaērise!!

pra merre dy nga ato kastravect, veri tek vrymat e tua e qepe llapen
    Keto te fundit po ti la ty se i meriton, jepja dhurate te dashures nese ke ,dhe behu dhe ti sikur ai vjetnamezi meqe po e arsyeton kaq shume smundjen e tij si nje akt normal!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bindi : 30-09-2011 mė 16:05
    Mos i bej dikujt ate,qe nuk ke deshire te ta bej dikush

Klea kjo eshte nje histori e trishtuar ,nje baba , nje burre qe humbi bashkshorten dhe nenen e femijeve.

Edhe ne per ate qarje '' hallesh'' po diskutojme , qe kukulla ka format siper , nuk me duket nje kukull , thjesht kukull.

Nuk e di si e kane lejuar njerzit e familjes se gruas kete marrezi .
    Por brenda asaj kukulle jane kockat e se gjores. Normale qe kukulla ka forma, se i tere halli aty ka qene, qe te jete kukull femer... por aq i semure qe eshte ky tipi mund edhe thjesht ta mbaj aty per ti "krehur floket"... Na bete kurioz tani, do marr te kerkoj ndonje gje ne google lol

Ne google gjej te njejtin shkrim, fjale per fjale pervec faktit qe ka 7 vjet ky muhabet e jo 9.... hmm!
    Ne asnje vend nuk permendet se c'ben me gruan, thjesht qe eshte nje kukull druri-eshte nje arkivol ne forme njeriu-femer!
    Mah....

Citim Postuar mė parė nga bindi Lexo Postimin
    Pra si pas teje veprimet e keti vjetnamezi qenkan normale,vete ky fakt , si ti i gjykon kete rast na bene te kuptojme qe ti ke probleme ne te perceptuar drejte te ksaj ngjarje te shpifur!!Hajt se nuk e po e zgjase me kategorin e tipave qe ne koncept perveē te tjerash nuk kane veēse sensin e te paorjentuarit dhe rrugaērise!!

Keto te fundit po ti la ty se i meriton, jepja dhurate te dashures nese ke ,dhe behu dhe ti sikur ai vjetnamezi meqe po e arsyeton kaq shume smundjen e tij si nje akt normal!!: @ii
    tu pergjigja ashtu sepse po ate pergjigje mora nga ty

ME kenaqsi daku :-)
    isha ne supermarket, kapa nje kastravec me dore, i bera nje fotografi dhe ja dergova
    me pyeti "po kjo"
    une "your knew toy and tonight's salad" Guess what the dressing was.
    Yeah, i have a sick mind but is fun

nuk e arsyetoj veprimin e tij si nje akt normal sepse nuk eshte nje akt zakonshem, eshte nje akt i pazakonshem. dhe cfare e ben me shume te pazakonshme eshte qe ai po e mban gruan e tij ne pranine e femijeve, te ishte i vetem, mos te kishte femije atehere pak a shume kuptohet

Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Ne google gjej te njejtin shkrim, fjale per fjale pervec faktit qe ka 7 vjet ky muhabet e jo 9.... hmm!
    Ne asnje vend nuk permendet se c'ben me gruan, thjesht qe eshte nje kukull druri-eshte nje arkivol ne forme njeriu-femer!
    Mah....
    keshtu jane lajmet qe sillen ketu (per ato qe kam vene re une)

ne qe lajm me pare, sollen nje lajm per serbine dhe ato "faktet" i cituan nga CIA

shkoj ne cia, numrat ishin gabim por te aferme me njera tjetren, pra lajm jo aq i sakte

Thirsty 9 vjet me kukullen ne krevat , ca ka be ai lol, vetem i ka kref floket .
    Nejse se do ishte c'njerzore te diskutonim per fatkeqesin dhe semundjen e ketij njeriu .
    Ai nuk po ben krim, por nuk eshte normale .
    Izadora une kandilin nuk jam kam bajtur
    te kuptoj cfare po thua, dhe esthe e kuptueshme te mendosh dicka te tille por ne lajmin qe u soll ketu, nuk flitet per nekrofilia, as per ndonje gje tjeter pervec faktit qe ai po fle me ate

dhe kjo kukulla nuk eshte nga ato lloj kukullash qe perdoren per seks, edhe neqoftese ka bere ndonje ferkim lok atehere fjala e sakte do ishte "Agalmatophilia" dhe jo nekrofolia sepse nuk ka ndonje prekje te drejtperdrejt, tani asaj vetem kockat i kane mbetur, dhe kockat e saj ndodhen brenda kukulles :|

nuk isha i nxehur
    ajo puna e kastravecit ishte per ate sepse pergjigja e tij ishte e pavend dhe me tha kastravec kot me koti

kur une nuk di kuptimin dhe ai e di atehere le te me korigjoje kur une jam gabim

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Kjo quhet ,frige nga rrugetimi i vetemis ,jan disa njerz qe pas asaj ose ati me te dashurit qe kan dashuri te madhe me gjith qenjen njerzor ndaj gruas apo burrit,at kan frige te jetojn jasht jetes rreale dhe bejn gjera jo rreale .
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •