Haha me kujtove nje restorant ketu me kamarier serioz edhe po thuaj te gjithe fjalet ne menu jane ta pista
kurre me shpune une se dija qe ishte ashtu edhe me vinte turp te jepja porosi
pa le edhe pamja e pjatave eshte per te qeshur se i formojne komplet si emri qe kane ne menu
po kamarieret kane shume gallate flasin edhe ata me fjale te pista
nuk thone te te hedh ne gote vere
po thone te ta ve veren ne goten![]()
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
mbaj mend kisha vajt ne shqiperi pushime edhe aty kishte ardh edhe disa njerz nga greqia
ajo nje me dy pedhi mu pedhi mu palikari mu etc thoshte
u ngrit gjyshi ja futi me pllemb edhe i thot te dija me te pjekur ajo o gjyshi o gjysho po jo pastaj vin tezja edhe ja shpjegon edhe sot e ksaj dit kur takohemi e tallim:P
Partizoni
hera e pare qe fillova shkollen ne amerik...profesori sec po thoshte por i komandoj studentve te mbyllnin syte kur ai ishte duke folur....mu dukej pak si e ritarduar ky akt dhe nuk i mbyllja
pasimi i letrave, se merrja vesh kete, te pasosh nje leter dhe tia japesh dikush tjeter ne klas...dikush hodhi nje leter qe kishte shkruar dicka por nuk ra ne bank dhe ra tek kembet e mia, me thoshte ta merrja po e injorova fare...po mendoja "cfare jam un sherbetoria jote te marr letrat e sheshit" lol
Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 29-09-2011 më 22:58
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
hahha juli you so cute...kur kisha ESL kisha disa indian ne klas, njeri topalak kishte floket e mbledhura ne maj te kokes dhe te mbuluar me nje shami or whatever, meduket e di per cfare e kam fjalen...nejse disa indian nuk e kishin, dhe meqe ishte topolak, me dukej pak si femer, plus me afrohej gjithemone, kur lexoja me hidhte nje krah mbi supet so mendoja "sa vajze e dashur kjo"...pastaj morra vesh qe ata qe i mbajn floket ne ate menyre jan meshkuj lol
Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 29-09-2011 më 23:04
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Ne Itali fjala me klasike, kthehu djathtas te ajo curva atje( kthesa)
Dhe shkronjat dopio ketu pas shume e shume vitesh te hyjne ne tru, ne s'jemi mesuar ne shqiperi ti veme re dopjet.
ka plot plot gjera e gallata , po s'po me vijne ne mend tani.
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Krijoni Kontakt