Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 29 prej 29
    i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Citim Postuar më parë nga Etna Etna Lexo Postimin
    Kur kam qene ne nje restorant ne Oher ....ne menu ishte nje llaf turpi qe spo e them
    ... me sos,apo kos se mbaj mend mire. Te gjithe ishim kurioze te shikonim cfare ishte ky gatim dhe asnjerit sja mbante ta porosiste
    Mos eshte lulelaker ne greqisht? .
    Dija eshte injorance e mesuar.....

i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anëtarësuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    Nuk e di si i thone lule lakres ne greqisht

Citim Postuar më parë nga Etna Etna Lexo Postimin
    Kur kam qene ne nje restorant ne Oher ....ne menu ishte nje llaf turpi qe spo e them
    ... me sos,apo kos se mbaj mend mire. Te gjithe ishim kurioze te shikonim cfare ishte ky gatim dhe asnjerit sja mbante ta porosiste
    Haha me kujtove nje restorant ketu me kamarier serioz edhe po thuaj te gjithe fjalet ne menu jane ta pista
    kurre me shpune une se dija qe ishte ashtu edhe me vinte turp te jepja porosi
    pa le edhe pamja e pjatave eshte per te qeshur se i formojne komplet si emri qe kane ne menu
    po kamarieret kane shume gallate flasin edhe ata me fjale te pista
    nuk thone te te hedh ne gote vere
    po thone te ta ve veren ne goten
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    mbaj mend kisha vajt ne shqiperi pushime edhe aty kishte ardh edhe disa njerz nga greqia

ajo nje me dy pedhi mu pedhi mu palikari mu etc thoshte
    u ngrit gjyshi ja futi me pllemb edhe i thot te dija me te pjekur ajo o gjyshi o gjysho po jo pastaj vin tezja edhe ja shpjegon edhe sot e ksaj dit kur takohemi e tallim:P
    Partizoni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    kur keni shkuar ne nje vend te huaj

menyra se si thonin po/jo me levizjen e kokes ne shqiperi ishte krejt ndryshe

monedha leter pavarsisht nga shuma $1, 5, 10 , 100 ishin te gjitha te nje madhesie ne shqiperi krejt ndryshe lol

cdo latino i flisnin nje tjetrit me MIRA lol ne fillim mu duk sikur te gjithe e kishin emrin mira por kur e degjova qe e perdornin edhe tek djemt i reconsider it ahaha

ne shkolle askush nuk ngrihej ne kembe te pershendeste mesuesin

nuk kishte shkolle te shtunen ( kur kam ik une ne shqiperi behej shkolle 6 dite ne jave that's right
    hera e pare qe fillova shkollen ne amerik...profesori sec po thoshte por i komandoj studentve te mbyllnin syte kur ai ishte duke folur....mu dukej pak si e ritarduar ky akt dhe nuk i mbyllja

pasimi i letrave, se merrja vesh kete, te pasosh nje leter dhe tia japesh dikush tjeter ne klas...dikush hodhi nje leter qe kishte shkruar dicka por nuk ra ne bank dhe ra tek kembet e mia, me thoshte ta merrja po e injorova fare...po mendoja "cfare jam un sherbetoria jote te marr letrat e sheshit" lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 29-09-2011 më 22:58
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    ahahah imagjino ne 96, 14 vjece ne nje shkolle me klasa esl kishte shume latino e te gjitha "MIRA"
    hahha juli you so cute...kur kisha ESL kisha disa indian ne klas, njeri topalak kishte floket e mbledhura ne maj te kokes dhe te mbuluar me nje shami or whatever, meduket e di per cfare e kam fjalen...nejse disa indian nuk e kishin, dhe meqe ishte topolak, me dukej pak si femer, plus me afrohej gjithemone, kur lexoja me hidhte nje krah mbi supet so mendoja "sa vajze e dashur kjo"...pastaj morra vesh qe ata qe i mbajn floket ne ate menyre jan meshkuj lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 29-09-2011 më 23:04
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    hahha juli you so cute...kur kisha ESL kisha disa indian ne klas, njeri topalak kishte floket e mbledhura ne maj te kokes dhe te mbuluar me nje shami or whatever, meduket e di per cfare e kam fjalen...nejse disa indian nuk e kishin, dhe meqe ishte topolak, me dukej pak si femer, plus me afrohej gjithemone, kur lexoja me hidhte nje krah mbi supet so mendoja "sa vajze e dashur kjo"...pastaj morra vesh qe ata qe i mbajn floket ne ate menyre jan meshkuj lol
    hahhaah "sneaky" lol not vajze e dashur
    I LOVE GOD

j&g

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Ne Itali fjala me klasike, kthehu djathtas te ajo curva atje ( kthesa)

Dhe shkronjat dopio ketu pas shume e shume vitesh te hyjne ne tru, ne s'jemi mesuar ne shqiperi ti veme re dopjet.

ka plot plot gjera e gallata , po s'po me vijne ne mend tani.
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    kur keni shkuar ne nje vend te huaj

cdo latino i flisnin nje tjetrit me MIRA lol ne fillim mu duk sikur te gjithe e kishin emrin mira por kur e degjova qe e perdornin edhe tek djemt i reconsider it ahaha

(
    haha kurse une me shprehjen, "hej "linda". Me vone e mora vesh qe i thone'' bukuroshe''.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •