Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 44
    yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    U befsh 100 vjec , suksese ne jete !
    Jeto sot se neser nuk i dihet

I larguar Maska e Enkeleu
    Anėtarėsuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
    Postime
    4,298
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    U befsh 100 vjec , suksese ne jete !
    Faleminderit Izadora.
    I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!

i/e regjistruar Maska e Diella1
    Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    Gezuar ditelindjen dhe gjithe te mirat ne jete!

Anėtarėsuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
    Postime
    4,298
    Citim Postuar mė parė nga Diella1 Lexo Postimin
    Gezuar ditelindjen dhe gjithe te mirat ne jete!
    Faleminderit Diella1 , qofsh e nderuar !

i/e regjistruar Maska e Ēaushi
    Anėtarėsuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Nė Atdhe!
    Postime
    3,283

Arrow Shume i nderuar Miku im!

I dashur Mik!

Siq ke sot ditėn e veqant Tėnden ....ashtu dhe per mua je njė mik i veqant Ti...!
    Thjeshtėsia, virtyti dhe qėndrimi Yt...mua me bėjn te ruaj respekt e krenari tė madhe ne raport me Ty e familjen Tėnde...Kam kėnaqesin tė u bashkangjitem uratės se miqve me lart ....Tė uroj te realizosh ēdo ėnderr qe ke para vetes...jetosh i lumtur e me shendet me ata/o qe te ofrojne lumturin e gjithēkaje nė kėte bote. GĖZUAR PĖR SHUME MOTE.... DITĖLINDJA MIKU IM!

Drenicė, 29.09.2011
    Ēaushi
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ēaushi : 29-09-2011 mė 18:02
    Dhuro shumė...e prit pak!

Anėtarėsuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Postime
    4,298
    Citim Postuar mė parė nga Ēaushi Lexo Postimin
    I dashur Mik!

Siq ke sot ditėn e veqant Tėnden ....ashtu dhe per mua je njė mik i veqant Ti...!
    Thjeshtėsia, virtyti dhe qėndrimi Yt...mua me bėjn te ruaj respekt e krenari tė madhe ne raport me Ty e familjen Tėnde...Kam kėnaqesin tė u bashkangjitem uratės se miqve me lart ....Tė uroj te realizosh ēdo ėnderr qe ke para vetes...jetofsh i lumtur e me shendet me ata/o qe te ofrojne lumturin e gjithēkaje nė kėte bote. GĖZUAR PĖR SHUME MOTE.... DITĖLINDJA MIKU IM!

Drenicė, 29.09.2011
    Ēaushi
    Ēaush , tė faleminderit miku im pėr kėto fjalė tė pėrzemėrta. Lumturi dhe gėzim paq nė cdo moment tė jetės .

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Djaloshi simpatik i tetes paska ditlindjen sot! Atehere te uroj nga zemra edhe njeqint pranvera te tjera ,keto te lumtura ,plot shendet,gezime dhe lumturi ne familje.Kalofsh bukur mes miqsh e familjes tende.T'u befshin gjithe endrat ...Realitet! Teta!

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Urime edhe 100

Gezuar Ditelindjen
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Anėtarėsuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Postime
    4,298
    Citim Postuar mė parė nga pranvera bica Lexo Postimin
    Djaloshi simpatik i tetes paska ditlindjen sot! Atehere te uroj nga zemra edhe njeqint pranvera te tjera ,keto te lumtura ,plot shendet,gezime dhe lumturi ne familje.Kalofsh bukur mes miqsh e familjes tende.T'u befshin gjithe endrat ...Realitet! Teta!
    Teta , tė faleminderit shumėėė pėr urimin. Shėndeti , gėzimi dhe lumturia mbretėrofshin gjithmonė nė vatrėn tuaj.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •