Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 33
    i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    ty bamatat kush nuk don enverin te duket serb

na e neverite derr derr ma keq se braruci ne krahun tjeter

enveri nacionalist bashk me vllezrit kinez e miqt kosovar
    O derjans

Nuk behet fjale per dashuri ndaj Enverit ! Gay-t jane fenomen bashkekohor , jane miratu dhe me ligj ! Ketu behet fjale per realizem ! Dhe deri sa eshte histori e vendit tim , te cilin une e kam trashegim nga te paret e mi , nuk i marr leje askujt per pikepamjen time dhe te verteten do ta them ashtu sic e kuptoj une !

Sa per serb kjo nuk eshte akuza ime , por akuza e vete serbit , sepse te gjitha keto qe degjojme dhe shikojme te shkruajtura ketu , i kemi lexuar dhe mundet t;i lexosh edhe sot ne shtypin e Titos , Miloshevicit dhe te Beogradit !

Atehere dakort , nuk po ju themi serb , por po ju themi shqiptare qe flasin gjuhen dhe bejne propoganden e serbit ! Nuk ta prish , si te duash ti !
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 17-10-2011 më 18:20

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga bamatat Lexo Postimin
    O derjans

Nuk behet fjale per dashuri ndaj Enverit ! Gay-t jane fenomen bashkekohor , jane miratu dhe me ligj ! Ketu behet fjale per realizem ! Dhe deri sa eshte histori e vendit tim , te cilin une e kam trashegim nga te paret e mi , nuk i marr leje askujt per pikepamjen time dhe te verteten do ta them ashtu sic e kuptoj une !

Sa per serb kjo nuk eshte akuza ime , por akuza e vete serbit , sepse te gjitha keto qe degjojme dhe shikojme te shkruajtura ketu , i kemi lexuar dhe mundet t;i lexosh edhe sot ne shtypin e Titos , Miloshevicit dhe te Beogradit !

Atehere dakort , nuk po ju themi serb , por po ju themi shqiptare qe flasin gjuhen dhe bejne propoganden e serbit ! Nuk ta prish , si te duash ti !
    ti mund ti qush cfar te kesh qef po faktet qe u vran 5000 shqiptar en tivar nan hunden e nacionalistave tuj nuk mundesh ta mohojsh dot

edhe faktet qe dushan mugosha e miladin popovic e vun enverin aty ku shkoj nuk e mohon dot

edhe qe enverit si ka hanger palla per komb shqiptar as ket se mohon dot

hajt tash caktoma dhe mu rrogen sa e marr prej serbit
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    ti mund ti qush cfar te kesh qef po faktet qe u vran 5000 shqiptar en tivar nan hunden e nacionalistave tuj nuk mundesh ta mohojsh dot

edhe faktet qe dushan mugosha e miladin popovic e vun enverin aty ku shkoj nuk e mohon dot

edhe qe enverit si ka hanger palla per komb shqiptar as ket se mohon dot

hajt tash caktoma dhe mu rrogen sa e marr prej serbit
    E pra e shikon qe rame dakort qe ata jane serbe apo filo serbe ? Atehere bashke jemi ne rregull dhe nuk kemi kontardikta !

O ti miku , edhe nje here ! As nuk i mohoj dhe as nuk i pohoj une faktet historike ! A do te arrish te perdoresh trurin ndonjehere ti ? Rreth ketyre ceshtjeve ka vendosur historia ! Nuk ke fuqi as ti dhe askush tjeter ta ndryshoj !

Ti ke ne dore te shpifesh gjithe diten e dites ose te jesh realist ! Kjo po qe eshte e drejta dhe mundesia jote ! Por me kete ti na tregon vetem se kush je dhe per ke ciceron !!!???

Pastaj per te gjykuar neve se kush je ti , prape nuk e ke ne dore ti ! Kaq nuk arrin ta kuptosh dhe ta ndash ? He mor burre se kjo kerkon vetem pak inteligjence minimale ..... madje mund te them feminore ????!!!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 17-10-2011 më 18:54

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    O ti miku , edhe nje here ! As nuk i mohoj dhe as nuk i pohoj une ! A do te arrish te perdoresh trurin ndonjehere ti ? Rreth ketyre ceshtjeve ka vendosur historia ! Nuk ke fuqi as ti dhe askush tjeter ta ndryshoj !

Ti ke ne dore te shpifesh gjithe diten e dites ose te jesh realist ! Kjo po qe eshte e drejta dhe mundesia jote ! Por me kete ti na tregon vetem se kush je dhe per ke ciceron !!!???

Pastaj per te gjykuar neve se kush je ti , prape nuk e ke ne dore ti ! Kaq nuk arrin ta kuptosh dhe ta ndash ? He mor burre se kjo kerkon vetem pak inteligjence minimale .....????!!!!!

cila histori ka vendosur?

a na e shpjegon dot ti simas historis tane masakren e tivarit?
    cili asht versioni jot?

apo per ty ska ndodh kurr?

bamatat perfundimisht ty ta ka ngel ora ne vitin 1975 vec se tash nuk i pushkaton dot njerzit ma per ni llaf goje sikur ne at koh po i akuzon neper internet e forume
    Ndryshuar për herë të fundit nga derjansi : 17-10-2011 më 18:57
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Postime
    1,070
    cila histori ka vendosur?

a na e shpjegon dot ti simas historis tane masakren e tivarit?
    cili asht versioni jot?

apo per ty ska ndodh kurr?

bamatat perfundimisht ty ta ka ngel ora ne vitin 1975 vec se tash nuk i pushkaton dot njerzit ma per ni llaf goje sikur ne at koh po i akuzon neper internet e forume
    Jo oooo , mua nuk me ka mbet ora ne 1975-sen , por ne 675-sen , vitin kur sllavet ia afruan ketyre tokave dhe e katandisen Arberine nje pellembe !

Eshte kohe shume gjate lengimesh , per t;u harruar nga ana jone kaq kollaj ! Mos ushqe asnje shprese "miku" im se do ta harrojme !

Kjo ju ben juve qe te mos fshiheni dot , jo pas gjethes se fikut , por as pas shkurres se drizes ....? Nuk e ke me ne dore ti kete pune !
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 17-10-2011 më 19:22

i/e regjistruar Maska e Bes-s
    Anëtarësuar
    04-02-2010
    Postime
    193
    Frigacak e me te cmendur se Enverin tone veshtire se gjendet dikund!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    O miku se na i shpife ! Ne nuk merremi me propoganden e partise tate o burr ! Per ne ka rendesi historia reale e ketij vendi dhe ketij kombi ! ik ore beje propoganden ne seline e partise tate , apo neper sallat e Beogradit , ku ta pelqejne !

Cfare na vjen dhe na perrallis ? A thua se neve jemi analfabete dhe kemi mbetur te marrim mend nga ty ? Je ne vete apo jo ? Apo te kane dhene paret dhe thjesht po justifikon shperblimin !
    cfar partie o lab djali..kush po te ben politike partie...thjeshte te tregova sa nacionalist ishte enveri jot..nuk bera as politike partie e as beogradi..kur nuk di te pergjigjesh eshte me mire te heshtesh..

Per ne ka rendesi historia reale e ketij vendi
    a mund te na e tregosh ku mund ta lexojme dhe mesojme kete historine reale qe na e permend ti..do te ishte nje mrekulli ta kishim ne nje liber tamam historine reale te popullit tone..veq aman te lutem mos me thuaj te lexoj dhe mesoj ate histori qe shkrojti enveri duke na e shitur si historia reale e ketij populli ,sepse sinqerisht me ka dale per hundesh pasi per 16 vjet e kam lexuar dhe mesuar permendesh..dhe eshte idiotizmi me i madh ta marrim per histori reale te popullit shqiptar..une per vete nuk e besoj as 10 %...

nuk kishe nevoje te pergjigjeshe ashty vrazhde..marr vesh me mire kur flet shtruar..gjithsesi une i hidherohem tjetrit per aq sa di
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 18-10-2011 më 13:01
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    eshte nje krim qe pushtetaret qendror e lokale.. te pas 90 tes.. nuk i kan ruajtur te pa prekura kto objekte te ndertuara me mund e djers e flori..

pamvaresisht se a ishin kto objekte te llogjikshme a jo.. nje gje e ndertuar duhet te ruhet..
    Mire e ke se do ti duhet Saliut, sic ju desh Mubarakut, bile as Mubarakut si hyri ne pune se po tu vune ta vune

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Zakonisht te gjithe diktatoret jane edhe persona paranoik.Per ate edhe kane ndertuar keto bunkere.
    Kur shtyp popullin tend,ste bene pune as bunkeri.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •