Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 42
    i/e regjistruar Maska e Dar_di
    Anëtarësuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Dardani e lashtë (Oeneum), aty ku ajri i freskët më bën të ndihem i relaksuar.
    Postime
    1,968
    Mirë se ke ardhur Profil!

Ju lutem të gjithëve, përpiquni të kuptoni anëtarin që ka probleme me gjuhën shqipe dhe mundohet që atë ta konkretizojë përmes përkthyesit në faqen google.

Ju pëlqeu ose jo, të paktën mos i ktheni shpinën dhe të kërkoni të largohet nga forumi. Ne mirëpresim këdo që përpiqet të lexojë e shkruaj shqip, andaj ju kërkojmë të mos merrni vendin e kryeplakut dhe të jepni verdiktin e pranimit ose mospranimit të anëtarëve të rinj në forum. Të paktën, mundohuni të krijoni shoqëri me të dhe ta ndihmojmë në mësimin e gjuhës së bukur shqipe.

Me nderime,
    Dar_di
    "Fet` e besëtë t`i kemi, po të ndarë të mos jemi." Naim Frashëri

i/e regjistruar Maska e FRANKO^^AMC
    Anëtarësuar
    25-08-2005
    Vendndodhja
    Turkey
    Postime
    23
    Mir se erdhe vlla dhe kalofsh sa mu bukur

Aramizda hoşgeldin kardeşim umarim forumda iyi vakit gecirirsin bu arnavutlarin en buyuk forumu sayilir her konuda yardım ci olmaya calişicam
    Do Te Mjaftoje Nje Jete E Gjith Per Te Me Haruar!!!

i/e regjistruar Maska e FRANKO^^AMC
    Anëtarësuar
    25-08-2005
    Vendndodhja
    Turkey
    Postime
    23
    Tja u Shqpjegoj me pak fjal

kta jan shqiptaret e maqedonis edhe kan reth 50 apo 70 vjet qe kan ik ne turqi do me then nga gjyshrit apo baballaret e tyre edhe nuk e din shqipet se preferojne gjuhen turqisht ate flasin neper shpia por te them se %20 e flasim edhe shum mir shqipen ky shok ka ardh per te mesu gjuhen shqipe besoj pse mos ti japim nje ndihme un jam gati per vete me sa do te kem mundesi i flas edhe turqishten edhe shqipen kalofshi sa me bukur
    Do Te Mjaftoje Nje Jete E Gjith Per Te Me Haruar!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-05-2008
    Postime
    75
    Tungjatjeta profil dhe mire se na ke ardhe he burre.
    Sa mire qe nga pak po e dini gjuhen Shqipe,nuk e keni harruar.epo duhet te jesh krenar se je gjak i Gjergj Kastriotit i Nenes Tereze........
    Kam ndegjuar se atje ne Ankara dine te pine vetem qaje te nxehte e ketu te vellezerit shkon ma me lezet Vera,birra.shpresoj te vish tek ne e te kenaqesh........

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga profil Lexo Postimin
    Unë ofrojnë sajë të sinqerta për përgjigjet e vlefshme.

nen për nen unë do të shkruaj

unë jam mirënjohës për të gjithë ju

Prishtinë, babai, nëna ime shqiptarëve në Prizren

Gjyshi im emigruar në vitin 1920

por zemra ime është gjithmonë në Kosovë

Ka shumë njerëz me origjinë shqiptare, turqi

por unë nuk kam unitet

shqiptare folurit dhe të shkruarit nuk e di

shqiptarë, por të paktën aq sa edhe ju.

Unë kam lexuar shkruar të gjitha në.

është e vështirë për të përkthyer

Unë kam të afërmit e nënës sime në Prizren

Unë dua të shkoj shumë, Prizren dhe Prishtinë,

Bucek fshatin Prizren
    gllogovic fshatin Prishtinë

Një përqafim për ju longingly
    Rrespekt profil.

Unë ofrojnë sajë të sinqerta për përgjigjet e vlefshme.

nen për nen unë do të shkruaj

unë jam mirënjohës për të gjithë ju

Prishtinë, babai, nëna ime shqiptarëve në Prizren

Gjyshi im emigruar në vitin 1920

por zemra ime është gjithmonë në Kosovë

Ka shumë njerëz me origjinë shqiptare, turqi

por unë nuk kam unitet

shqiptare folurit dhe të shkruarit nuk e di

shqiptarë, por të paktën aq sa edhe ju.

Unë kam lexuar shkruar të gjitha në.

është e vështirë për të përkthyer

Unë kam të afërmit e nënës sime në Prizren

Unë dua të shkoj shumë, Prizren dhe Prishtinë,

Bucek fshatin Prizren
    gllogovic fshatin Prishtinë

Një përqafim për ju longingly
    kur nuk e ke(ose kur nuk ta ka) mesuar gjuhen shqipe nga familja ti pret te mesosh nga ne?

hajde me fat
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-09-2011
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    180
    Anëtarët forumishqiptar dashur e Turqi-Ankara nga forumi unë jam dakord, kam përqafuar të gjithë me dashuri, sepse unë nuk e di shqip, shqiptare, ose të kthehet këtë artikull me Google Translate tim. kosovo fillimisht göçmeniyiz (Prizren-Prishtinë emigrant gjyshi)

sevgili forumishqiptar üyeleri, foruma Türkiye-ankara dan katılıyorum, hepinizi sevgi ile kucaklarım, arnavutca bilmediğim için, bu yazıyı Google Translate ile arnavutca ya çeviriyorum. aslen kosova göçmeniyiz (dedelerim prizren- priştina göçmeni)
    mire se erdhe ne forumin shqiptarve.

po te shkruash ma shpesh, ke per te mesuar gjuhen shqipe "avash avash" , ishalla

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Per anetaren Ane; pashe qe ishe duke u zene dhe s'doja te flisja ne ate kohe. Doja te te thoja qe ti dhe kush do qofte tjeter ketu, nuk mund te ja mohoni dikujt origjinen pse ka lindur jashte tokave Shqiptare!!!

Te jeni me mikprites ndaj nje te huaji/amerikanit sesa gjakut tuaj? Cfare ta quajme kete? Dhe kaq pak forumista te vijne dhe ta mirepresin! Turp....Per nje amerikan aktivizohet nje forum i gjithe, per nje shqiptar i hyni me topa qe ne fillim. Mendohuni pak, neser pasneser si ky djale mund te jene dhe femijet tone te lindur jashte tokave shqiptare dhe nese kane probleme me gjuhen meme e njejta gje e pret nga disa shqiptare qe llogjikojne ceket.

Profil rikthehu ne forum! Dar_di te lutem dergoi email te vij serisht prane nesh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga s0ni : 08-10-2011 më 08:15

Mire se na edhe ne forum se di se a je ne gjendje te kuptosh se cdo te thote shqiptar po prap ke te drejte te jesh anetar i ketij forumi!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dar_di : 08-10-2011 më 14:56 Arsyeja: Përmbajtje ofenduese që cyti replika të pa nevojshme për temën.
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e Skorpioni
    Anëtarësuar
    18-12-2010
    Postime
    206
    Anëtarët forumishqiptar dashur e Turqi-Ankara nga forumi unë jam dakord, kam përqafuar të gjithë me dashuri, sepse unë nuk e di shqip, shqiptare, ose të kthehet këtë artikull me Google Translate tim. kosovo fillimisht göçmeniyiz (Prizren-Prishtinë emigrant gjyshi)

sevgili forumishqiptar üyeleri, foruma Türkiye-ankara dan katılıyorum, hepinizi sevgi ile kucaklarım, arnavutca bilmediğim için, bu yazıyı Google Translate ile arnavutca ya çeviriyorum. aslen kosova göçmeniyiz (dedelerim prizren- priştina göçmeni)
    Mire se erdhe

PS.: mesoje shqipen ... gjuhen e shenjet te Zotit ... dhe qendro Shqiptar ... populli i shenjet i Zotit.
    Religion Is Curable

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •