Bato ti nuk e ndjek moden edhe kjo duket sepse moda ka avancuar edhe cantat e vogla jane zvendesuar tamam per burrat me canta grash .
Edhe sa per femren dihet qe eshte me e zgjuar sepse e ka bere nevoja ti punoje ndryshe truri
femra ne nje moment duhet te beje shume gjera
te kujdese femijen,ti flas femijes tjeter,te kujdese gjellen,te mendoje per gatim e dites tjeter ,te mendoje cdo vesh etj
nje gje qe me ju meshkujt nuk ndodh sepse punon nryshe trucka tuaj
ju nuk mendoni dot njekohesisht per shume gjera
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Bato ,pa dashje e paskam fshire sepse nuk doja qe te dilte fotoja perseri dhe gabimisht paskam fshire dhe 2 fjali .Pashė se nė citimin tėnd e kishe fshirė fjalinė ku thashė qė veshjet tradicionale nuk duhet tė hiqeshin. Pra ti je pėr kėtė kohė!
Une jam me cunat qe te mbajne veten,te vishen , te krihen ,te parfumosen ,te xhelosen ashtu sic i ka lezet nje mashkulli po keshtu jo nuk me pelqejne .Per mua keta nuk jane meshkuj ,pale dhe me keto cantat ne krah .Per bukuri jemi ne femrat ,per burreri ju meshkujt nuk ju duhet te beheni te bukur.
ps.
Shoku moderator ,ta gezosh canten,edhe me nje fustan me xhepa per Ipad-in here tjeter
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 02-10-2011 mė 19:37
Ky djale eshte kercimtar
dihet qe keta veshjen e tyre e kane me moderne
edhe shqipetaret kercimtar bejne nje veshje te tille sic i kam pare
secili le te vishet si i pelqen vetem mos bjere ere djerse...
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Kan filluar edhe pulat te kokorasin me ze te larte,haj medet per burrat me trucka te vogla![]()
Jetė e rėndė.......!!!
Krijoni Kontakt