Nese ka mundesi ndonje mod. ti fshi fotot e fillimit sepse po e prishin magjin qe solli veshja kombetare .
Nese ka mundesi ndonje mod. ti fshi fotot e fillimit sepse po e prishin magjin qe solli veshja kombetare .
E rendishme eshte qe ne ēensus numri i myslymeve te jete ulur per te miren e ketij vendi.
Esat Pashes po i bini ne qafe kot vend e pa vend.Esati sa per dijeni ishte ai qe i varri perr bolesh dumbabistat...
Lexoni dhe shiqoni ket link
http://www.forumivirtual.com/aktuali...#ixzz1SqFA6qW9
Sēarmatosem sa tjetė jeta!
.edhe nese ne cepin tjeter te atlantikut do me priste vete helena e trojes..Edhe vete koha e ka treguar se femrahelene moj..bukuroshja e greqise qe ja prishi mendjen paridit...paramendo plus bukurise edhe te visheshe keshtu siq eshte veshe malsorja..kuku medet..po edhe ata qe mbajne shall dhe qe e kan mendjen tek meshkujt do ju prishej mendja..dhe do ktheheshin hetero..jo me mua qe kurre nuk kam perdorur shall ..ta them sinqerish me ashtu si thuhet me zemer ne dore nuk do kisha rezistuar..por te jesh e sigurte..nuk kam lidhje fare me kanibalet..eshte me zgjuar se mashkulli .Eh sa luftra jane bere per femren se mos vetem per helenen.
Keto jane mbetje aziatike ,njeriu mbi te gjitha eshte njeri .Por sa po vjen e me shume njerzit po dalin nga rruga e zotit qe gjoja thone se i besojne .Feja eshte ceshtje qefi por deri sa te kuptojne keta do jene kthyer ne kafshe .Skane me shpetim pastaj .Po kur martohen me te njejtin gjak thone gje keta mjekroshat ???Se ne e kemi me '1000' breza pastaj e lejojme martesen .sa keq ben nje musliman qe martohet me nje katolike
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 02-10-2011 mė 12:55
E kam fjalėn pėr kėto lloj ēantash qė kanė filluar tė mbajnė tani!
Njė shok mė ka treguar kėtė histori:
Nėna e tij kur ishte e re, kishte shkuar te njė plakė nga ato qė merren me falle ose parashikime, dhe midis tė tjerave plaka i kishte thėnė: "Do tė vijnė kohė tė kėqija, burrat do tė bėhen gra e gratė do tė bėhen burra"... dhe kjo doli e vėrtetė. Ja ku po vjen kjo kohė!
Pashė se nė citimin tėnd e kishe fshirė fjalinė ku thashė qė veshjet tradicionale nuk duhet tė hiqeshin. Pra ti je pėr kėtė kohė!
![]()
Edhe une e kam nje cante te tille, dhe mu desh ta blija sepse skisha se si e mbaja Ipad-in tim. Mendoj fajin e ka ipadilol
What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence
Krijoni Kontakt