Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 85
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Nese ka mundesi ndonje mod. ti fshi fotot e fillimit sepse po e prishin magjin qe solli veshja kombetare .

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anėtarėsuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    E rendishme eshte qe ne ēensus numri i myslymeve te jete ulur per te miren e ketij vendi.

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar mė parė nga safinator Lexo Postimin
    E rendishme eshte qe ne ēensus numri i myslymeve te jete ulur per te miren e ketij vendi.

ska rendesi plako mjafton te dali paster sa jemi edhe si jemi
    ne fund te fundit jemi te gjith shqiptar

FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA MJAFTON
    Partizoni

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Esat Pashes po i bini ne qafe kot vend e pa vend.Esati sa per dijeni ishte ai qe i varri perr bolesh dumbabistat...

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Ja ku e keni nje leshko ,gjysmen e surratit nuk ja gjeta dot se mu morren ment nga shalli .Te njejten veshje une pash ne shqiperi .arbishttttttttttttttt mod .

Nuk shoh ndonje te keqe ketu.Tani meshkujt e sotem jane ca te pispillosur,por jane edhe me teper tolerant dhe te bute.
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    .edhe nese ne cepin tjeter te atlantikut do me priste vete helena e trojes..
    helene moj..bukuroshja e greqise qe ja prishi mendjen paridit...paramendo plus bukurise edhe te visheshe keshtu siq eshte veshe malsorja..kuku medet..po edhe ata qe mbajne shall dhe qe e kan mendjen tek meshkujt do ju prishej mendja..dhe do ktheheshin hetero..jo me mua qe kurre nuk kam perdorur shall ..ta them sinqerish me ashtu si thuhet me zemer ne dore nuk do kisha rezistuar..por te jesh e sigurte..nuk kam lidhje fare me kanibalet..
    Edhe vete koha e ka treguar se femra eshte me zgjuar se mashkulli .Eh sa luftra jane bere per femren se mos vetem per helenen.

sa keq ben nje musliman qe martohet me nje katolike
    Keto jane mbetje aziatike ,njeriu mbi te gjitha eshte njeri .Por sa po vjen e me shume njerzit po dalin nga rruga e zotit qe gjoja thone se i besojne .Feja eshte ceshtje qefi por deri sa te kuptojne keta do jene kthyer ne kafshe .Skane me shpetim pastaj .Po kur martohen me te njejtin gjak thone gje keta mjekroshat ???Se ne e kemi me '1000' breza pastaj e lejojme martesen .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 02-10-2011 mė 12:55

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Bato te jashtmit hajde se po ju behet kabull por ku kane filluar dhe andej nga shqiperija ,hej zot i madh thash .Epo ne kete kohe femrat duan te behen meshkuj e meshkujt femra .U prish dynjaja Bato.Me cante si te grave thote ha-ha-ha .
    E kam fjalėn pėr kėto lloj ēantash qė kanė filluar tė mbajnė tani!

Njė shok mė ka treguar kėtė histori:

Nėna e tij kur ishte e re, kishte shkuar te njė plakė nga ato qė merren me falle ose parashikime, dhe midis tė tjerave plaka i kishte thėnė: "Do tė vijnė kohė tė kėqija, burrat do tė bėhen gra e gratė do tė bėhen burra"... dhe kjo doli e vėrtetė. Ja ku po vjen kjo kohė!

Pashė se nė citimin tėnd e kishe fshirė fjalinė ku thashė qė veshjet tradicionale nuk duhet tė hiqeshin. Pra ti je pėr kėtė kohė!

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Edhe une e kam nje cante te tille, dhe mu desh ta blija sepse skisha se si e mbaja Ipad-in tim. Mendoj fajin e ka ipadi lol
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Scion Lexo Postimin
    Edhe une e kam nje cante te tille, dhe mu desh ta blija sepse skisha se si e mbaja Ipad-in tim. Mendoj fajin e ka ipadi lol
    turp...

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •