hahahaha! Po ku te vajten syte ty moj hahaha!
Ngjyra e manikyrit nuk eshte e njejte, edhe pse ne foto duket pak a shume njelloj. E imja eshte nje lejla e lehte pasi edhe fustani i dasmes ka patur ngjyre te bardhe e lejla te hapur. Nderkohe qe ngjyra e manikyrit te halles (sepse eshte dora e halles) eshte roze i lehte pasi normalisht i kombinonte me veshjen e saja.
Ngjyra flokeve eshte bere caramel keto vitet e fundit, kane qene cik me bjond por me jane erresuarShume faleminderit!
La vita non si spiega, si VIVE!
hahahahaha..kush te tha moj se nuk e kam gjetur..
aiiiiiii tash ma prishe..qenke katolike moj e..e une jam musliman e po te nisesha me te gjete ty diku ku je do me akuzonin mjekercjepet e forumit se ja sa keq ben nje musliman qe martohet me nje katolike..do thonin ja ku eshte burimi i '' urrejtjes '' tende ndaj mjekercjepeve dhe dhive te forumit..po nejse edhe pse je katolike po te gjeta me at veshjen e malsores si yll nuk do merzitem cka thone bota..po flas per veten time qe nga im ate une jam katolike
perderisa kete lloj shamie e perdorin si femrat katolike edhe ato muslimane do te thote se eshte nje tradite shqiptare..nga turqia kryesisht kan ardhe veshje me karakter fetar islam...ajo qe ka mbajtur gjyshja jote dhe gjyshja dhe nena ime eshte autoktone shqiptare..forma eshte e njejte per te gjitha krahinat kurse ngjyra ndryshon edhe tek mosha edhe tek krahinat...Eshte thjesht tradit e jona apo ka ardhur nga turqia
une ja nisa atlantikut me not dhe ne nje pjese te tij me pyeti Golfstrimi ku po shkoj..i thash te gjej malsoren ne amerike..ah budalla me tha...dhia edhe ne are te vishet dhi ngelet..u beme si kembet e dhise..
tani me thene te shtremberen me not nuk do e kisha bere..edhe nese ne cepin tjeter te atlantikut do me priste vete helena e trojes..se cka u be moj..tash kan ardhe kohet kur vete helenat e trojes te marrin mbrapa..nuk ka me nevoje te sakrifikojme shume..
gjithsesi ja vlen sakrifica...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 01-10-2011 mė 07:28
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Ahaha Malsor e di c'mendim me erdhi ndermend tani sa te lexova. Kur te behesh ti baba femijet do ti thojne nenes, "Nuk te dua ty por babin te me vej ne gjume, ti s'di te tregosh perralla si babi!!"![]()
Pa dorezaaa qesh ti qesh, femijettt ashtu duan, te fluturojne ne boten e imagjinates. Malsori ka talent per te treguar gjera te tilla. Sikur mesueset e historise apo letersise ne krahasim me ato te matematikes, qe jane 2+2=4 vec me fakte![]()
Mesues i historise ti? Ahh nuk e kam ditur qe ta harroj, dmth te paskam qelluar (lexuar) tamam!!
Krijoni Kontakt