Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 85
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    E bukur kjo veshja!

Kėshtu vishen tė rinjtė kėtu ku jetoj unė. Veshin kėpucė me majė, pantallona tė ngushta e tė shkurtra mbi nyjen e kėmbės, kėmisha tė ngushta dhe njė shall. Tani kanė filluar tė mbajnė edhe njė ēantė tė vogėl me njė rrip tė gjatė, si ēantė grash. Kėta janė djemtė e sotėm, tė kohės!

Ti kujton se njerėzit e thjeshtė kanė logjikė? Shumica nuk i vesh se u pėlqen, por ka dėgjuar qė kjo ėshtė veshje moderne dhe duan tė quhen tė kohės.

Masa e gjerė nuk ka logjikė, po ėshtė njė tufė delesh qė pėrtyp ēfarė t'i japėsh nė revista ose televizor.
    Bato te jashtmit hajde se po ju behet kabull por ku kane filluar dhe andej nga shqiperija ,hej zot i madh thash .Epo ne kete kohe femrat duan te behen meshkuj e meshkujt femra .U prish dynjaja Bato.Me cante si te grave thote ha-ha-ha .

Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Klea e paske shkrire 'Belly Dancing ' Bukur ,bukur ,gje e vecante
    Gjithsesi komplimente per floket ,Caramel hair color eeee.?!
    Hej tani nje cik per shaka po me te njejtin manikyr i keni lyer te gjithe thonjte ju fisi ,jo per gje por dhe mua me ndodh shpesh
    FLM qe e solle foton ketu .
    hahahaha! Po ku te vajten syte ty moj hahaha!

Ngjyra e manikyrit nuk eshte e njejte, edhe pse ne foto duket pak a shume njelloj. E imja eshte nje lejla e lehte pasi edhe fustani i dasmes ka patur ngjyre te bardhe e lejla te hapur. Nderkohe qe ngjyra e manikyrit te halles (sepse eshte dora e halles) eshte roze i lehte pasi normalisht i kombinonte me veshjen e saja.

Ngjyra flokeve eshte bere caramel keto vitet e fundit, kane qene cik me bjond por me jane erresuar Shume faleminderit!

La vita non si spiega, si VIVE!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Malesor sa shakaxhi qe qenke more ,
    ti vajtsh e gjetsh ate qe meriton
    si lart ashtu dhe me posht por njeriu ben skrific me dic qe ja vlen..

hahahahaha..kush te tha moj se nuk e kam gjetur..

po flas per veten time qe nga im ate une jam katolike
    aiiiiiii tash ma prishe..qenke katolike moj e..e une jam musliman e po te nisesha me te gjete ty diku ku je do me akuzonin mjekercjepet e forumit se ja sa keq ben nje musliman qe martohet me nje katolike..do thonin ja ku eshte burimi i '' urrejtjes '' tende ndaj mjekercjepeve dhe dhive te forumit..po nejse edhe pse je katolike po te gjeta me at veshjen e malsores si yll nuk do merzitem cka thone bota..

Eshte thjesht tradit e jona apo ka ardhur nga turqia
    perderisa kete lloj shamie e perdorin si femrat katolike edhe ato muslimane do te thote se eshte nje tradite shqiptare..nga turqia kryesisht kan ardhe veshje me karakter fetar islam...ajo qe ka mbajtur gjyshja jote dhe gjyshja dhe nena ime eshte autoktone shqiptare..forma eshte e njejte per te gjitha krahinat kurse ngjyra ndryshon edhe tek mosha edhe tek krahinat...

Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Malsori s'ka nevoj per avion do ta kalonte Atlantikun me not
    une ja nisa atlantikut me not dhe ne nje pjese te tij me pyeti Golfstrimi ku po shkoj..i thash te gjej malsoren ne amerike..ah budalla me tha...dhia edhe ne are te vishet dhi ngelet..u beme si kembet e dhise..

tani me thene te shtremberen me not nuk do e kisha bere..edhe nese ne cepin tjeter te atlantikut do me priste vete helena e trojes..se cka u be moj..tash kan ardhe kohet kur vete helenat e trojes te marrin mbrapa..nuk ka me nevoje te sakrifikojme shume..

gjithsesi ja vlen sakrifica...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 01-10-2011 mė 07:28
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Ahaha Malsor e di c'mendim me erdhi ndermend tani sa te lexova. Kur te behesh ti baba femijet do ti thojne nenes, "Nuk te dua ty por babin te me vej ne gjume, ti s'di te tregosh perralla si babi!!"

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    haha! Baptist jam "grua" e jo burre edhe hije me kishin shume!

Soni, i kam veshur vetem nje here, per rreth nje ore ne nje dasem. Ngaqe ishte surpize (e dinim vetem ne qe duhej ti vishnim edhe mami im qe ishte ideatorja) i kemi marre ne dyqan disa ore para dasmes, ndaj kur duhej ti vishnim kemi humbur mbi 20 min per te kuptuar se si vishen hahaha, aq e ngaterruar ishte veshja e femres. Pervec materialit qe eshte najlon (dmth qe te jep shume vape - apo s'ishte dhe gusht) eshte dhe nje jelek siper qe eshte shume i rende e shume i trashe (pervec asaj ne foto ka dhe jelek te zi).
    Ama, te kercesh naplon me nje veshje te tille eshte kryeveper... e kemi ngritur tere sallen ne kembe duke na duartrokitur : )

Po te ve fotot qe ti shohesh si veshje...
    Bukur Klea, eh nostalgjia. Eh ato valle...
    Po eshte e vertete, te kercesh me ate veshje eshte kryeveper, madje kryeveper!!!

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Ahaha Malsor e di c'mendim me erdhi ndermend tani sa te lexova. Kur te behesh ti baba femijet do ti thojne nenes, "Nuk te dua ty por babin te me vej ne gjume, ti s'di te tregosh perralla si babi!!"
    .............
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Pa dorezaaa qesh ti qesh, femijettt ashtu duan, te fluturojne ne boten e imagjinates. Malsori ka talent per te treguar gjera te tilla. Sikur mesueset e historise apo letersise ne krahasim me ato te matematikes, qe jane 2+2=4 vec me fakte

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    hahahahahaha..ke harruar se kam qene mesues i historise edhe une..te pakten soni e bejme nje gje..nuk na thot kush se sjemi per kurgje...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Mesues i historise ti? Ahh nuk e kam ditur qe ta harroj, dmth te paskam qelluar (lexuar) tamam!!

Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    helene moj..bukuroshja e greqise qe ja prishi mendjen paridit...paramendo plus bukurise edhe te visheshe keshtu siq eshte veshe malsorja..kuku medet..po edhe ata qe mbajne shall dhe qe e kan mendjen tek meshkujt do ju prishej mendja..dhe do ktheheshin hetero..jo me mua qe kurre nuk kam perdorur shall ..ta them sinqerish me ashtu si thuhet me zemer ne dore nuk do kisha rezistuar..por te jesh e sigurte..nuk kam lidhje fare me kanibalet..
    Malesor nese shumica e meshkujve do ishin si ty asnje grua nuk do tradhetonte
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •