Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 85
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    E bukur kjo veshja! Ja ēfarė shije kishin tė parėt!

Veshjet kombėtare nuk duhet tė ndėrroheshin dhe secili popull duhet tė mbante veshjet e tij kombėtare.

Citim Postuar mė parė nga alnosa
    po ju cunat ku e keni gjetur ate shallin qe vini qaf tani kohet fundit si arabishtet ,kush dreqin e ka hapur ate mod ne shqiperi e kosove .Me pantolla te ngushta ,me kemish te ngushte e me shall .pik e zez ,pike e zez shikoni top modelėt ju qe jane te gjithe ashtu.....????.mua ma shpifin djemt kur ven shpargun ne qaf dhe ju duket vetja i bukur si mazllumt e arabise ...yakkkkkkkkkkk .Pale ato pantallonat trecerekshe qe vishni ha-hahaha .
    Kėshtu vishen tė rinjtė kėtu ku jetoj unė. Veshin kėpucė me majė, pantallona tė ngushta e tė shkurtra mbi nyjen e kėmbės, kėmisha tė ngushta dhe njė shall. Tani kanė filluar tė mbajnė edhe njė ēantė tė vogėl me njė rrip tė gjatė, si ēantė grash. Kėta janė djemtė e sotėm, tė kohės!

Ti kujton se njerėzit e thjeshtė kanė logjikė? Shumica nuk i vesh se u pėlqen, por ka dėgjuar qė kjo ėshtė veshje moderne dhe duan tė quhen tė kohės.

Masa e gjerė nuk ka logjikė, po ėshtė njė tufė delesh qė pėrtyp ēfarė t'i japėsh nė revista ose televizor.

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Ja, shife.....ne na hik tepeleku u kokes e asaj i bohet qejfi.....pupupuppuppp.....ēa vape o Faje!!!
    Po mu be qejfi meqe pe nje vegim te mrekullueshem mo... jo se te iku tepeleku

Ja se te tregoj cik me gjate
    - ne Kruje shpesh nusja me dhendrin i veshin per 10 min, bejne nje kercim e pastaj rikthehen te veshjet e dasmes. Duke qene se nusja ne fjale nuk eshte per kte pune (dhendri jo e jo ) mamit tim i vajti mendja qe ti vishnim ne 6 "femijet" e fisit. Dmth ishim: motra e vellai nuses, 3 vajzat e 1 djale xhaxhai.

Asnje nuk e dinte, madje edhe xhaxhi im qe me shoqeroj me makine te dyqani qe ti merrja nuk e kishte menduar. Kujtonte se kisha marre ndonje mbulese tavoline te qendisur meqe ai dyqani kishte plot haha.

Pastaj, rreth ores 11 e gjys ikem ne... edhe kishin filluar dyshimet aty brenda ne salle, ku u zhduken keto te 6 pernjehere? lol
    Kur hyme pastaj, te gjithe u habiten e po thoshin: epo thame ne ku iken kto
    Pastaj kercyem nje ore te mire, u bene qindra fotografi se cdo i ftuar donte foto me ne (se me nusen i kishin bere qysh ne fillim haha) u qetesua gjyshja ime (sepse filloj te qante kur me pa mua me ate veshje - ngaqe i ngjaj shume edhe iu kujtua rinia saja) edhe kaq!

Te erdhi tepeleku tani? haha

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    haha! Baptist jam "grua" e jo burre edhe hije me kishin shume!

Soni, i kam veshur vetem nje here, per rreth nje ore ne nje dasem. Ngaqe ishte surpize (e dinim vetem ne qe duhej ti vishnim edhe mami im qe ishte ideatorja) i kemi marre ne dyqan disa ore para dasmes, ndaj kur duhej ti vishnim kemi humbur mbi 20 min per te kuptuar se si vishen hahaha, aq e ngaterruar ishte veshja e femres. Pervec materialit qe eshte najlon (dmth qe te jep shume vape - apo s'ishte dhe gusht) eshte dhe nje jelek siper qe eshte shume i rende e shume i trashe (pervec asaj ne foto ka dhe jelek te zi).
    Ama, te kercesh naplon me nje veshje te tille eshte kryeveper... e kemi ngritur tere sallen ne kembe duke na duartrokitur

Po te ve fotot qe ti shohesh si veshje...

Sa bukurrrrrrrrrrrrr klea. Laj syte te toaleti sonte se more mesysh.
    AUTOCHTHONOUS

Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Sa bukurrrrrrrrrrrrr klea. Laj syte te toaleti sonte se more mesysh.
    hahah, po s'besoj se funksionon syri keq meqe nuk shihet koka ime Ate naten e dasmes e kam patur nje hudher ne cante

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    hahah, po s'besoj se funksionon syri keq meqe nuk shihet koka ime Ate naten e dasmes e kam patur nje hudher ne cante

Sapo behesha gati te te pyesja nese shpetove pa ndonje te keqe ne ate dasmen.

Tani shume seriozisht.... Fantastike.

Ndersa ato qe veshin grate ne Kosove qe ka permendur alnosa varet ke veshje e veshin. Jane disa qe me kohe kane marre shume elemente turke madje eshte veshtire te gjesh dallimet dhe te them te drejten mu sme pelqejne. Pa veshjet tamam kombetare te secilit regjion jane me se te bukura.
    AUTOCHTHONOUS

Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    [B]

[B]

10.11.2011
    shume pamje turbulluese...si fantazma
    If your heart is in your dream, no request is too extreme

Citim Postuar mė parė nga malesori1234 Lexo Postimin
    Doni lakuriqesi,droge alkol.Ashtu eshte me mire per ju???I paci me shendet.Po gjithkush ka te drejten te zgjedhi.

Ka dhe veshje, pa droge dhe pa alkol. Pse te krahasojme dy ekstremet. Le te marrim dicka normale, sic e thone dhe shkrimet me siper, le te perqafojme ate qe na trashegon tradita, jo cfare na sjell Arabia, apo Katunar-ia e atyre qe dalin zhveshur.
    If your heart is in your dream, no request is too extreme

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Me than drejten veshja "komtare" e shqipnis mesme ta shpif burrat me brekushe e grat me shallvare krejt si turq doken
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin

Ndersa ato qe veshin grate ne Kosove qe ka permendur alnosa varet ke veshje e veshin. Jane disa qe me kohe kane marre shume elemente turke madje eshte veshtire te gjesh dallimet dhe te them te drejten mu sme pelqejne. Pa veshjet tamam kombetare te secilit regjion jane me se te bukura.
    Anita ,atje ku pashe une kishte lloj e soj.Por ato zgjodhen fustan te kuq,perparse nuk vune por vune brez(rrip) te trashe ne mes dhe jeleket te qendisur te kuq me te zez ,kurse tek floket fjongo te kuqe shamine nuk e qelluam ta lidhnim dhe ju dukej vetja si plakat me ato lidhje qe jua ben grate .
    Ja afersisht si keto cupat ketu ne vidio por djemt me pantolla sic ka vene klea me siper por shajaku ishte me i trashe dhe jeleku me figurativ tjeter .
    Me duhet te marre leje njehere qe te ve foto se nuk i kam veshur vete qe te kem foton time .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Klea e paske shkrire 'Belly Dancing ' Bukur ,bukur ,gje e vecante
    Gjithsesi komplimente per floket ,Caramel hair color eeee.?!
    Hej tani nje cik per shaka po me te njejtin manikyr i keni lyer te gjithe thonjte ju fisi ,jo per gje por dhe mua me ndodh shpesh
    FLM qe e solle foton ketu .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 30-09-2011 mė 06:30

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •