Close
Faqja 60 prej 84 FillimFillim ... 1050585960616270 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 591 deri 600 prej 840
    Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Ane: Te permendish Kamasutren duke krahasuar me Kuranin, tregon dy gjera:

1. Banalitetin tend, sepse Kamasutra eshte pozitat seksuale, kurse Kurani eshte krejt dicka tjeter, madje kur flet per maredheniet Kurani nuk u thote "Seks" po "Afrim ndaj grave", "Grate jane petk per ju dhe ju jeni petk per ato", "Grate jane vendmbjellje juaj, andaj afrohuni vendmbjelljes suaj ashtu si te deshironi" Pra, Zoti nuk po e permend direkt kete akt, saqe edhe nese femiu i vogel e lexon nuk e kupton se per cka po flitet.

2. Mosnjohjen tende te Kuranit, sepse ska aty asgje te tille. Poligamia aty permendet si fenomen shoqeror dhe jo POZITAT E SEKSIT!!!

Sidoqofte, Ane, per ajetet e ashpersise, ato e kane kontekstin e tyre. Muslimanet kane edhe luftetar ne mesin e tyre. Luftetaret nuk nxiten me lule dhe sheqera, po me fjale burrash, me fjale lufte. Nejse, sidoqofte, kalofsh mire.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Ti e dine mire se ska asgje homonale ketu,ishte krahasim dhe kaq por ne mungese mbrojtjeje hidheni ne sulm pa kurfare fakti!!!
    Mjafton te permendim poligamine ne kuran dhe ja ngjashmeria me kamsutren ,mos ti permendim hadithet pastaj !!!!
    Harrova te pergjigjem edhe ne piken ku thua qe te tjeret femren e konsideronin objekt seksual,kurani ne kete aspekt rival ka vetem kamasutren induse!!!!
    Qe ti besh nje analogji Kuranit i bie qe duhet te jesh eksperte ne stilet e kamasutres e nderuara anetare.
    Cilin stil nga ato qe ushtron prej kamasutres ke lexuar ne Kuran?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Qe ti besh nje analogji Kuranit i bie qe duhet te jesh eksperte ne stilet e kamasutres e nderuara anetare.
    Cilin stil nga ato qe ushtron prej kamasutres ke lexuar ne Kuran?
    Bjer kunderargumente o trullan e mos kalo ne fyerje edhe pse nuk ndihem aspak e fyer se nuk ka asgje te vertete nga ato qe ke shkruar!!

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Jari: BURREC I VOGEL, JE NE IGNORE LIST. Postimin gjeje vet!
    Po ti harrove postimin tend ku shaje Muhamedin, Aishen dhe familjen e tij, hoxhe efendi??!!
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Ane: Te permendish Kamasutren duke krahasuar me Kuranin, tregon dy gjera:

1. Banalitetin tend, sepse Kamasutra eshte pozitat seksuale, kurse Kurani eshte krejt dicka tjeter, madje kur flet per maredheniet Kurani nuk u thote "Seks" po "Afrim ndaj grave", "Grate jane petk per ju dhe ju jeni petk per ato", "Grate jane vendmbjellje juaj, andaj afrohuni vendmbjelljes suaj ashtu si te deshironi" Pra, Zoti nuk po e permend direkt kete akt, saqe edhe nese femiu i vogel e lexon nuk e kupton se per cka po flitet.

2. Mosnjohjen tende te Kuranit, sepse ska aty asgje te tille. Poligamia aty permendet si fenomen shoqeror dhe jo POZITAT E SEKSIT!!!

Sidoqofte, Ane, per ajetet e ashpersise, ato e kane kontekstin e tyre. Muslimanet kane edhe luftetar ne mesin e tyre. Luftetaret nuk nxiten me lule dhe sheqera, po me fjale burrash, me fjale lufte. Nejse, sidoqofte, kalofsh mire.
    1.Po eshte e njejta gje besoj dhe me duken te peshtira per tu permendur nga nje liber qe pretendon qe eshte i shenjte!!
    2.Kuranin e kam lexuar dhe poligamia lejohet dhe eshte edhe manuali se si duhet sillur burri me grate,nuk duket nga pak e ngjashme me kamasutren???!!!

3.Kurani pretendon se eshte liber i derguar per te gjithe koherat,ndaj suret per thirrje te masakrimit ndaj pabesimtareve vlejne edhe per ditet e sotme apo jo??!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga master2006 Lexo Postimin
    Edhe qeshtja e poligamise ne Kuran eshte e rregulluar mire ana
    Poligamia eshte poligami(harem) !!!!

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Bjer kunderargumente o trullan e mos kalo ne fyerje edhe pse nuk ndihem aspak e fyer se nuk ka asgje te vertete nga ato qe ke shkruar!!

Se kuptoj se kujt i thua fyerje ti?
    Ishe ti qe the se kurani eshte rivali i kamasutres se indise.
    Nderkohe une te thashe ku e shikon krahasimin?

Une e di qe kamasutra eshte liber qe flet rreth stileve seksuale.
    Nese ti ben krahasime dmth. qe ti i njeh keto stile( ku e shikon fyerjen ketu?)

Une jam ne pritje te me thuash stilet e kamasutres qe ti ke eksperience dhe ato qe ke lexuar ne Kuran?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Se kuptoj se kujt i thua fyerje ti?
    Ishe ti qe the se kurani eshte rivali i kamasutres se indise.
    Nderkohe une te thashe ku e shikon krahasimin?

Une e di qe kamasutra eshte liber qe flet rreth stileve seksuale.
    Nese ti ben krahasime dmth. qe ti i njeh keto stile( ku e shikon fyerjen ketu?)

Une jam ne pritje te me thuash stilet e kamasutres qe ti ke eksperience dhe ato qe ke lexuar ne Kuran?
    Se pari per stile pyete babane tende nga eksperienca me nenen tende dhe tri ortaket e saja dhe kunkubinat jashtemartesore siq lejon libri i "shejt dhe jetuar edhe nga "profeti" juaj i dashur !!!
    Krahasimin e bera se te dy librat flasin rreth femrave dhe poziten e saj si objekt sexi

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Se pari per stile pyete babane tende nga eksperienca me nenen tende dhe tri ortaket e saja dhe kunkubinat jashtemartesore siq lejon libri i "shejt dhe jetuar edhe nga "profeti" juaj i dashur !!!
    Krahasimin e bera se te dy librat flasin rreth femrave dhe poziten e saj si objekt sexi
    Familja ime shyqyr zotit ka kuranin si liber udherrefyes. Konkubinat per fat te keq kane nja 200 vjet qe nuk egzistojne me , dhe muslimanet e kane te ndaluar te kryejne marredhenie pervecse me gruan.

Ti ne familjen tende si duket ke kamasutren per udherrefyes dhe mendoj se stilet e tyre i ushtroni sistematikisht familjerisht se e shikoj qe debadon me zell kur behet fjale per stile seksuale.

i nėnshtruar Maska e master2006
    Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238
    "Kurani nuk eshte i plote sipas Haditheve te Buhariut"

Ju lutem te qendrojme ne teme. Mund te hapim nje teme te re ku mund te flasim per kamasutren

Faqja 60 prej 84 FillimFillim ... 1050585960616270 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •