Close
Faqja 73 prej 84 FillimFillim ... 2363717273747583 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 721 deri 730 prej 840
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga master2006 Lexo Postimin

13 + 45 = 45
    Uroj qe kjo shifra me siper te jete ndonje gabim teknik
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    ti si thua , jemi aq mashtrues sa qe te genjejme edhe per shifren me siper??

hahahahahaahah.......c'kam qesh...
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

i nėnshtruar Maska e master2006
    Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238
    Urimi yt shkoi ne vend. Kam mendu qe nuk e njeh matematiken, por paskam gabuar

sido qe t'jete ishte gabim i rastit.

Nese i beson asaj mrekullie, pse nuk i beson numrit 19? Kur shume dijetar Islam qe kane lene gjurme ne histori, i besuan dhe e njohen ate si mrekulli?

ANGMOKIO;
    jeni ju ata qe shkelni dispozitat e Kuranit dhe pastaj kerkoni te kapeni nga diku , vetem e vetem per te ushqyer dyshim dhe per te krijuar pershypje te gabuara,
    nga momenti qe kurani e thote qarte , nuk ka rendesi se si silleni e se cfare beni , pasi gjyqi eshte i perfunduar edhe pa filluar ,
    ti angmokio mund te pohosh nate e dite se ke te drejte , por...
    dokumentat; FLASIN NDRYSHE I NDERUAR;

[28:85] Padyshim, Ai qė shpalli Kuranin pėr ju do t‟ju mbledhė nė njė takim tė
    paracaktuar. Thuaj, “Zoti im ėshtė tėrėsisht i vetėdijshėm pėr ata qė i pėrmbahen
    udhėzimit, dhe ata qė kanė shkuar nė humbje.”
    [28:86] Ti as qė e ke pritur tė tė shpallet ky shkrim; por ky ėshtė mėshirė nga Zoti yt.
    Prandaj, tė mos anosh kah mosbesimtarėt.
    [28:87] As tė mos largohesh nga shpalljet e Perėndisė, pasi qė tė kanė ardhur, dhe i fto tė
    tjerėt te Zoti yt. Dhe kurrė tė mos biesh nė adhurim idhujsh.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 06-11-2011 mė 15:15

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Urimi yt shkoi ne vend. Kam mendu qe nuk e njeh matematiken, por paskam gabuar

sido qe t'jete ishte gabim i rastit.

Nese i beson asaj mrekullie, pse nuk i beson numrit 19? Kur shume dijetar Islam qe kane lene gjurme ne histori, i besuan dhe e njohen ate si mrekulli?
    Leri perrallat por me sill ajetet e Kuranit qe permendin token dhe ujin?

i nėnshtruar Maska e master2006
    Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238
    Une me ate pyetje e mata intelektin tend, dhe tani kam nje imazh te qarte te trurit tend.

Tani fare s'ka rendesi per token e ujin, me rendesi eshte qe ti i mohon mrekullite e Allahut per shkakun e njerezve qe i ke inat. Dhe kjo vertete te ben dem. Do te te keshilloja te rikontrollosh fluskat e trurit

Miliona dollare ne llogarite e tij bankare nga erdhen?

I la trashegimi i ati qe ishte nje fshatar nga Egjypti?
    E kishte gruan e pasur?
    I beri njeri dhurate?

Po sigurisht pra , mori parate e besimtareve duke i shitur nje liber ne vitet 80 me 57 dollare amerikane.
    ai punoi per gadafin dhe OKB-ne , nuk ishte "mesues kimie" , por kimist ne rangun e Doktorrates qe i mundesoi nje rroge te mire ne OKB per vite,

pastaj ku e di ti qe 57 dollare jane teper shume per ne amerike?,
    ku e di ti se sa shiteshin librat ne amerike ???

Po me sekti fetar ahmediya , edhe ai mashtrues i tipit Reshad ishte po ashtu sektin e tij e trashegoi i biri.
    nuk e kam idene e ketij sekti , dmth i biri eshte i gjalle edhe sot apo ka vite qe ka vdekur ,...

I nderuar Shabon , sot ka plot sharlatane qe shfrytezojne mendjet e tyre duke mashtruar njerezit dhe Rashed Khalifa ishte njeri prej tyre.
    Me ane te atyre fjaleve qe ti prekesh ne zemer ai beri qe :

1. Te merrte fame boterore.
    2. Te behej milioner.
    3. Te kishte mbeshtetje prej shtetit Amerikan.

Cdo njeri ne bote do luftonte per keto 3 pikat me siper.
    edhe ti psh...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 06-11-2011 mė 15:43

une nuk i di ato ajete angmokio , por megjithate medoj se uji qe eshte baze e jetes thuhet ne kete propocion keshtu ashtu si e vura re tani;
    uji 71.11% [71:11] " `Ai pastaj do t‟ju derdhė juve shi me bollėk.

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    ai punoi per gadafin dhe OKB-ne , nuk ishte "mesues kimie" , por kimist ne rangun e Doktorrates qe i mundesoi nje rroge te mire ne OKB per vite,
    Une e di qe ti je katnar Tirone por mendoj se ke shetitur pak dhe e njeh boten, kush eshte ai qen ben dhjetra milione dollare duke punuar?

pastaj ku e di ti qe 57 dollare jane teper shume per ne amerike?,
    ku e di ti se sa shiteshin librat ne amerike ???
    Sepse kam jetuar ne USA shume vite dhe e kam idene e cmimit te librave atje.
    Megjithate nese kjo ceshtje ty te tundon dhe te fut ne dyshime rreth Rashed Khalifes mire do vesh te investigosh vete ne kete ceshtje.

nuk e kam idene e ketij sekti , dmth i biri eshte i gjalle edhe sot apo ka vite qe ka vdekur ,...
    Me lesh apo pa lesh , gjalle i biri apo vdekur ? Crendesi ka kjo , rendesi ka qe i biri e ndoqi.
    Nese je kurioz shko kerko rreth tyre ne internet.

edhe ti psh...
    Nuk ka me budallenj qe te ndjekin ato qe kishin ngel shkuan pas Reshad Khalifes .

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Une me ate pyetje e mata intelektin tend, dhe tani kam nje imazh te qarte te trurit tend.

Tani fare s'ka rendesi per token e ujin, me rendesi eshte qe ti i mohon mrekullite e Allahut per shkakun e njerezve qe i ke inat. Dhe kjo vertete te ben dem. Do te te keshilloja te rikontrollosh fluskat e trurit
    Master , une ndoshta dhe prej profesionit qe kam jam mesuar qe mos te besoj asgje pa e pare dhe numeruar.
    Problemi yt dhe i shume ndjekesve te Khalifes eshte se ju mbyllni syte dhe e ndiqni ate pa i pare argumentet e tij dhe investiguar personalisht.
    Mund te besoj qe ke pare nje pjese por kurrsesi gjithcka.
    Te pakten tregohuni te sinqerte me veten se mua sme beni gje, fundja secili prej nesh diten e gjykimit do pergjigjet per veprat e veta dhe sigurisht per kapacitetin e trurit te tij.

Nese ti thua se ska rendesi , une them qe ka rendesi sepse njerezit nuk duhet te besojne mrekulli te rreme por mrekulli te argumentuara nga libri i Allahut dhe jo nga deshira per te futur ne Islam me ane te mashtrimit.

Faqja 73 prej 84 FillimFillim ... 2363717273747583 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •