ANGMOKIO;
jeni ju ata qe shkelni dispozitat e Kuranit dhe pastaj kerkoni te kapeni nga diku , vetem e vetem per te ushqyer dyshim dhe per te krijuar pershypje te gabuara,
nga momenti qe kurani e thote qarte , nuk ka rendesi se si silleni e se cfare beni , pasi gjyqi eshte i perfunduar edhe pa filluar ,
ti angmokio mund te pohosh nate e dite se ke te drejte , por...
dokumentat; FLASIN NDRYSHE I NDERUAR;
[28:85] Padyshim, Ai qė shpalli Kuranin pėr ju do t‟ju mbledhė nė njė takim tė
paracaktuar. Thuaj, “Zoti im ėshtė tėrėsisht i vetėdijshėm pėr ata qė i pėrmbahen
udhėzimit, dhe ata qė kanė shkuar nė humbje.”
[28:86] Ti as qė e ke pritur tė tė shpallet ky shkrim; por ky ėshtė mėshirė nga Zoti yt.
Prandaj, tė mos anosh kah mosbesimtarėt.
[28:87] As tė mos largohesh nga shpalljet e Perėndisė, pasi qė tė kanė ardhur, dhe i fto tė
tjerėt te Zoti yt. Dhe kurrė tė mos biesh nė adhurim idhujsh.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 06-11-2011 mė 15:15
Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT
Une me ate pyetje e mata intelektin tend, dhe tani kam nje imazh te qarte te trurit tend.
Tani fare s'ka rendesi per token e ujin, me rendesi eshte qe ti i mohon mrekullite e Allahut per shkakun e njerezve qe i ke inat. Dhe kjo vertete te ben dem. Do te te keshilloja te rikontrollosh fluskat e trurit![]()
ai punoi per gadafin dhe OKB-ne , nuk ishte "mesues kimie" , por kimist ne rangun e Doktorrates qe i mundesoi nje rroge te mire ne OKB per vite,
pastaj ku e di ti qe 57 dollare jane teper shume per ne amerike?,
ku e di ti se sa shiteshin librat ne amerike ???
nuk e kam idene e ketij sekti , dmth i biri eshte i gjalle edhe sot apo ka vite qe ka vdekur ,...Po me sekti fetar ahmediya , edhe ai mashtrues i tipit Reshad ishte po ashtu sektin e tij e trashegoi i biri.
edhe ti psh...I nderuar Shabon , sot ka plot sharlatane qe shfrytezojne mendjet e tyre duke mashtruar njerezit dhe Rashed Khalifa ishte njeri prej tyre.
Me ane te atyre fjaleve qe ti prekesh ne zemer ai beri qe :
1. Te merrte fame boterore.
2. Te behej milioner.
3. Te kishte mbeshtetje prej shtetit Amerikan.
Cdo njeri ne bote do luftonte per keto 3 pikat me siper.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 06-11-2011 mė 15:43
Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT
Une e di qe ti je katnar Tirone por mendoj se ke shetitur pak dhe e njeh boten, kush eshte ai qen ben dhjetra milione dollare duke punuar?
Sepse kam jetuar ne USA shume vite dhe e kam idene e cmimit te librave atje.pastaj ku e di ti qe 57 dollare jane teper shume per ne amerike?,
ku e di ti se sa shiteshin librat ne amerike ???
Megjithate nese kjo ceshtje ty te tundon dhe te fut ne dyshime rreth Rashed Khalifes mire do vesh te investigosh vete ne kete ceshtje.
Me lesh apo pa lesh , gjalle i biri apo vdekur ? Crendesi ka kjo , rendesi ka qe i biri e ndoqi.nuk e kam idene e ketij sekti , dmth i biri eshte i gjalle edhe sot apo ka vite qe ka vdekur ,...
Nese je kurioz shko kerko rreth tyre ne internet.
Nuk ka me budallenj qe te ndjekin ato qe kishin ngel shkuan pas Reshad Khalifesedhe ti psh...![]()
.
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Master , une ndoshta dhe prej profesionit qe kam jam mesuar qe mos te besoj asgje pa e pare dhe numeruar.
Problemi yt dhe i shume ndjekesve te Khalifes eshte se ju mbyllni syte dhe e ndiqni ate pa i pare argumentet e tij dhe investiguar personalisht.
Mund te besoj qe ke pare nje pjese por kurrsesi gjithcka.
Te pakten tregohuni te sinqerte me veten se mua sme beni gje, fundja secili prej nesh diten e gjykimit do pergjigjet per veprat e veta dhe sigurisht per kapacitetin e trurit te tij.
Nese ti thua se ska rendesi , une them qe ka rendesi sepse njerezit nuk duhet te besojne mrekulli te rreme por mrekulli te argumentuara nga libri i Allahut dhe jo nga deshira per te futur ne Islam me ane te mashtrimit.
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Krijoni Kontakt