Une angmokio e kam vella , ju jeni te dy muslimane dhe nuk eshte mire te beni te tilla debatesh.
Keni plot persona per tu marre ketu parpara se te merreni muslimane me muslimane.
Selam!
Une angmokio e kam vella , ju jeni te dy muslimane dhe nuk eshte mire te beni te tilla debatesh.
Keni plot persona per tu marre ketu parpara se te merreni muslimane me muslimane.
Selam!
Tori: Nuk merem une me musliman, po e potencoj se edhe ofendimi ka kufij!
Edhe angmokio kur gabova une dicka dhe permend fjale te tille si "Magjup" ma terhoqi verejtjen shume mire e qarte e haptazi dhe une kerkova falje shume mire e qarte e haptazi.
Ska asgje te keqe ketu!
Mirepo lexoje njeher shkrimin dhe me trego se a nuhat ere islamike ne ato fjale qe i tha ai Zonjes Ane, edhe nese ajo eshte eksperte e kamasutres, nuk i drejtohet njeriu ashtu nje femre. Kaq! Shpresoj se kuptohemi. Kalofshi mire ti dhe vllau yt!
Master: Cdoher ke qene mendjelehte, i perngjan Banit shume. Une e injorova per shkak te banalitetit te saj. A sa i perket ASHPERSISE, ka edhe ajete Kuranore te tilla, zonja Ane shume bukur i citoi. Mirepo edhe haditheve edhe ajeteve duhet me ua dhane kontekstin e tyre.
Se di pse po humbi kohe me ty. Edhe ti je ne listen e injorimit. Pfff cfar gjelbrimi!
A mbet ndokush qe nuk eshte ne listen e injorimit?![]()
Asnje budalla ska mbet jashte listes mos kij dert. Ajo eshte special per Rashadistat tru-shplare dhe Hiper-hormonalet! Kalofshi mire se bashku. Debat te kendshem.
Aneja tash do t'ua sjell ajetet juve, pasiqe ju me hadithe keni mbaruar. Kurse per mua mos u merzitni as ju e as zonja Ane!
ruaje gjakftohtesine islaminfo![]()
Krijoni Kontakt