Close
Faqja 59 prej 84 FillimFillim ... 949575859606169 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 581 deri 590 prej 840
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Une angmokio e kam vella , ju jeni te dy muslimane dhe nuk eshte mire te beni te tilla debatesh.
    Keni plot persona per tu marre ketu parpara se te merreni muslimane me muslimane.
    Selam!

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Tori: Nuk merem une me musliman, po e potencoj se edhe ofendimi ka kufij!

Edhe angmokio kur gabova une dicka dhe permend fjale te tille si "Magjup" ma terhoqi verejtjen shume mire e qarte e haptazi dhe une kerkova falje shume mire e qarte e haptazi.

Ska asgje te keqe ketu!

Mirepo lexoje njeher shkrimin dhe me trego se a nuhat ere islamike ne ato fjale qe i tha ai Zonjes Ane, edhe nese ajo eshte eksperte e kamasutres, nuk i drejtohet njeriu ashtu nje femre. Kaq! Shpresoj se kuptohemi. Kalofshi mire ti dhe vllau yt!

i nėnshtruar Maska e master2006
    Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Zonja Ane: Per ajetet Kuranore mund te te pergjigjet bani, sepse ai eshte Kuranist, drejtoja ajetet asaj, sepse niveli yt ra nga ai serioz ne ate hiper-hormonal. Te faleminderit per kuptimin!

dhe ja anetare te nderuar, islaminfo me ne fund e tregoi qe nuk merret shume me Kuran, andaj kete detyre thote ta kryej bani

islaminfo e ka detyre ekskluzive te mirret me hadithe, ani pse as per to nuk ia ka haberin fare

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Master: Cdoher ke qene mendjelehte, i perngjan Banit shume. Une e injorova per shkak te banalitetit te saj. A sa i perket ASHPERSISE, ka edhe ajete Kuranore te tilla, zonja Ane shume bukur i citoi. Mirepo edhe haditheve edhe ajeteve duhet me ua dhane kontekstin e tyre.

Se di pse po humbi kohe me ty. Edhe ti je ne listen e injorimit. Pfff cfar gjelbrimi!

Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238
    A mbet ndokush qe nuk eshte ne listen e injorimit?

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Asnje budalla ska mbet jashte listes mos kij dert. Ajo eshte special per Rashadistat tru-shplare dhe Hiper-hormonalet! Kalofshi mire se bashku. Debat te kendshem.

Aneja tash do t'ua sjell ajetet juve, pasiqe ju me hadithe keni mbaruar. Kurse per mua mos u merzitni as ju e as zonja Ane!

Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238
    ruaje gjakftohtesine islaminfo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    E shikon qe e nuhata mire qe ti Ana ke doze te larte hormonesh kur vjen puna per ceshtje seksuale , ndaj dhe te sugjerova disa tematika ku behet fjale per to, por IslamInfo e mori postimin tim per ofendim ndaj teje.
    Ktheji pergjigje zonjes Ana tani IslamInfo, se ti je hoxha forumit!
    Ti e dine mire se ska asgje homonale ketu,ishte krahasim dhe kaq por ne mungese mbrojtjeje hidheni ne sulm pa kurfare fakti!!!
    Mjafton te permendim poligamine ne kuran dhe ja ngjashmeria me kamsutren ,mos ti permendim hadithet pastaj !!!!

Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Mjafton te permendim poligamine ne kuran dhe ja ngjashmeria me kamsutren ,mos ti permendim hadithet pastaj !!!!
    Edhe qeshtja e poligamise ne Kuran eshte e rregulluar mire ana

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Master: Cdoher ke qene mendjelehte, i perngjan Banit shume. Une e injorova per shkak te banalitetit te saj. A sa i perket ASHPERSISE, ka edhe ajete Kuranore te tilla, zonja Ane shume bukur i citoi. Mirepo edhe haditheve edhe ajeteve duhet me ua dhane kontekstin e tyre.

Se di pse po humbi kohe me ty. Edhe ti je ne listen e injorimit. Pfff cfar gjelbrimi!
    Pse mendon qe ishte banalitet kur nuk mund te mohosh as ti ngjajshmerine???!!
    Provoe me fakte nga kurani dhe hadithet qe une paskam bere krahasim joreal!!!

Faqja 59 prej 84 FillimFillim ... 949575859606169 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •