Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 44 prej 44
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine Lexo Postimin
    e ke gabim admiral, interneti ka te veten dhe librat te veten. S'jam dakort as me ty as me ata qe vetem lexojne ne internet dhe s'kapin liber me dore
    per gjera qe me interesojne ne menyre te konsiderueshme, si burim primar kam librat, interneti eshte burim dytesor.
    ngaqe historia e hebrenjve me ka interesuar gjithmone, kam shfletuar shume libra dhe nuk me shkon nder mend te pyes mr.google ne kete moment.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    μαδαμ......Lexoje pak me avash shkrimin qe ta kuptosh.
    Behet fjale per elemente te vecuar dhe jo per racizem shteteror.

kjo zonja Turke eshte pedagoge ne gjermani.......ne greqi ti si shqiptare nuk do ta kesh kurre kete shans.
    Or shok i mbare ke vajtur ndonjehere ti ne Giatriko Kentro Athinon ????? Aty ke doktor kardiokirurg shqiptar .Ke vajtur ndonjehere ne KAT ??????? Aty ke kirurg ortopedik qe eshte puro shqiptar .
    Ske gje me te bukur te besh ne jeten tende sesa te merresh me forumin dhe te ndjekesh nga pas si ata qente zagar femrat ?

Heavy Metall Maska e trestenik
    Anëtarësuar
    18-10-2010
    Postime
    353
    Para do viteve shefi e beri ni Afrikan kryepontor kur vike aj Afrikani ne dhomen ku pishim cigare e na urdhnojke me punu as ni gjerman nuk e ndegjojke dhe i thojshin nuk jam Afrikan deri dikur u detyru shefi me hek nga kryepuntori dhe e beri puntor te thjesht.i ndegjojsha gjermant ne mes veti duke then se Afrika nuk asht lerg(KUR I SHISHIN AFRIKANT JU SHIKE EDHE RACIZMI HAPTAS ME KRENARI )
    High Voltage , Power Supply

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    cfare pergjigjeje? nuk po kerkoj asnje.
    per ceshtje te tilla nuk informohem ne internet. vetem nga halli mund ta bej. shkoj ne biblioteke dhe lexoj libra.
    Veshtire qe ti gjesh ne libra gjera te tilla pasi jane gjera relativisht te reja.

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •