Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 44
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    edhe ne shqiptaret jemi shpernda neper ter boten.. nuk e di se a ka ndonje kontinent qe nuk ka shqiptar... se neper Evrop ka shqiptar neper secilin shtet...

p.s. mos u bon racist , se nuk ki arsye ... racist bohet nje budall i cili nuk din me mendue .. e ti paske internet edhe po dishe me lexu , pra ski nevoj mu bo racist ...
    e po emigrimi i shqiptareve nuk ka te beje fare me multikulturalizmin.
    shqiptaret ne gjermani jane gjermane, ne itali jane italiane, ne amerike jane amerikane, ne australi australiane...
    ne kemi kulturen e vendit ku jetojme. hahaha.

eh c'na gjeti. emigrante per vehte dhe themi: na mbyten te huajt.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Ndonese dhe ne kemi krijuar problemet tona kur kemi emigruar nuk kemi pike krahasimi me arab dhe zezak. Ne jemi te bardhe e para e punes dhe mund te integrohemi. Zezaket jane persona me IQ inferior kurse Arabet jane ekstremist qe kane mbetur mbrapa 1000 vite...

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga safinator Lexo Postimin
    Ndonese dhe ne kemi krijuar problemet tona kur kemi emigruar nuk kemi pike krahasimi me arab dhe zezak. Ne jemi te bardhe e para e punes dhe mund te integrohemi. Zezaket jane persona me IQ inferior kurse Arabet jane ekstremist qe kane mbetur mbrapa 1000 vite...
    ehuuuu!!!
    te rrofte menyra e te te menduarit... nuk paske paragjykime fare.

si ti jane ata qe mendojne se meshkujt shqiptare jane te gjithe kriminele dhe femrat shqiptare te gjitha prostituta.
    shoket e tu jane.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    te bardh jan edhe ruset , polaket , serbet , boshnjeket edhe shum te tjer...po kjo puna e integrimit , a nuk asht e barabart me ate te asimilimit ??

Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    ehuuuu!!!
    te rrofte menyra e te te menduarit... nuk paske paragjykime fare.

si ti jane ata qe mendojne se meshkujt shqiptare jane te gjithe kriminele dhe femrat shqiptare te gjitha prostituta.
    shoket e tu jane.
    Shqiptaret nuk krijojne probleme kaq te renda.
    Mjafton te shikosh poziten ne Itali qe nga 90 deri ne ditet e sotshme.
    Ka ndryshuar ne menyre rrenjesore.
    Kurse te siperpermendurit....

Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    te bardh jan edhe ruset , polaket , serbet , boshnjeket edhe shum te tjer...po kjo puna e integrimit , a nuk asht e barabart me ate te asimilimit ??
    Padyshim qe kane pika te perbashketa.
    Jam kurioz, ju do ta pranonit nje motren tuaj te martohej me Arab ose Zezak?
    Te sinqerte...

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Shqiptaret nuk krijojne probleme kaq te renda.
    Mjafton te shikosh poziten ne Itali qe nga 90 deri ne ditet e sotshme.
    Ka ndryshuar ne menyre rrenjesore.
    Kurse te siperpermendurit....
    kurse te siperpermendurit nuk kontrollojne trafikun e droges dhe te prostitucionit nga milano, sic bejne shqiptaret... nejse.

Te sinqerte...
    une per motren time do deshiroja nje jete te gezuar... me kedo. sdq nuk kam moter.
    po per vehte do martohesha pe problem me nje femer, te zeze, te kuqe apo te verdhe...
    nuk me intereson fare rraca.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Padyshim qe kane pika te perbashketa.
    Te sinqerte...
    martesa edhe urejtja e pergjithshme jan dy gjana te cilat kan dallim shum te madh..

ti po e perdor ket pytje te martesen e cila ka kuptimin e dashuris njerzore , edhe asht idividuale ..vetemse per ta nxitur urejtjen masive ndaj nje populli apo ma mir me than nje mase me miliarda njerez ..

per mos me urejt nuk don me than se duhesh mu martue .. ti qe nuk i uren gjermanet a ja jep motren gjermanit ?

Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    kurse te siperpermendurit nuk kontrollojne trafikun e droges dhe te prostitucionit nga milano, sic bejne shqiptaret... nejse.

une per motren time do deshiroja nje jete te gezuar... me kedo. sdq nuk kam moter.
    po per vehte do martohesha pe problem me nje femer, te zeze, te kuqe apo te verdhe...
    nuk me intereson fare rraca.
    Me keto bindje do zhduken te bardhet nga ky planet.
    Shtetet Nordike po e perjetojne qe tani perzierjen e rracave.

Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    martesa edhe urejtja e pergjithshme jan dy gjana te cilat kan dallim shum te madh..

ti po e perdor ket pytje te martesen e cila ka kuptimin e dashuris njerzore , edhe asht idividuale ..vetemse per ta nxitur urejtjen masive ndaj nje populli apo ma mir me than nje mase me miliarda njerez ..

per mos me urejt nuk don me than se duhesh mu martue .. ti qe nuk i uren gjermanet a ja jep motren gjermanit ?
    Nuk mund te quhet urrejtje masive e imja. Per mua mjafton qe te rrijne ne tokat e tyre e te mos vijne ne Europe te krijojne problemet e tyre.
    Nqs nje familjar i im do martohet me nje te bardh atehere une nuk kam asnje lloj problemi.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •