Close
Faqja 45 prej 45 FillimFillim ... 35434445
Duke shfaqur rezultatin 441 deri 446 prej 446
    Nje grup i dyte i quajtur ICARUS, i drejtuar nga nobelisti Carlo Rubbia, perseriti te njejtin test dhe arriti ne konkulzion qe neutrinot nuk e kalojne shpejtesine e drites.

http://www.sfgate.com/cgi-bin/articl...TL&type=health

Citim Postuar më parë nga fegi Lexo Postimin
    mmmmmmmmm
    nuk e kuptoj si eshte gabuar Ajnshtani.
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    eshte gabuar sepse nuk i ka pyetur forumistat a pajtohen me te se perhapja e drites eshte konstante kozmike
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-05-2012
    Postime
    17
    Kodi PHP:
    Ajnshtajni është gabuar"Kalohet" shpejtësia e dritës 
    ja fusni kot ju! qenka gabuar! sma mer mendja! po te ishte gabuar do ta kishin then keta shkencetaret e tjetr!
    une mendoj se e ka te drejt!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-02-2011
    Vendndodhja
    Malaga (España)
    Postime
    206
    Sipas statistikave te fundit te nxjerra nga grupi i shkenctarve te NCT eshte vene ne dukje shum qart qe globabiliteti global nuk ka te bej fare me aparencen sociale kshuqe esht e kot te meren parasysh kto thashetheme te pavertetuara.

Ps: Mos kerkoni ngoogle me gjet se ca kam dash me thon me ket se sdo e gjeni )

Citim Postuar më parë nga El_Culpable_ Lexo Postimin
    Sipas statistikave te fundit te nxjerra nga grupi i shkenctarve te NCT eshte vene ne dukje shum qart qe globabiliteti global nuk ka te bej fare me aparencen sociale kshuqe esht e kot te meren parasysh kto thashetheme te pavertetuara.

Ps: Mos kerkoni ngoogle me gjet se ca kam dash me thon me ket se sdo e gjeni )
    gjehet vetem me Bing?

Faqja 45 prej 45 FillimFillim ... 35434445

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •