indonezi.......
indonezi.......
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Teta e kam vendosur, nje dite di iki te jetoj atje pergjithmone![]()
te me thoje se ne korrik isha dy here ne singapor
te pakta jane vendet ku mund te hyjme pa viza ne. kemi diplomatike te forte. as me vendet amerikano latine nuk gjejne marreveshje. bah.
per mua eshte mjaft problem se rradhe here i organizoj udhetimet shume kohe perpara.
po afer paskemi qene edhe ketu. lol. une isha ne veri te borneos. prane kota kinabalu.
desha te ngjisja malin kinabalu (4095m), por e pamundur te gjeja vend fatkeqesist. cdo gje e prenotuar me muaj perpare.
une diving nuk kam akoma guxim te bej. ndoshta ngaqe jam gjysem klaustrofobik. me mjafton snorkeling per tani
sdq per masazhe eshte tajlanda. beja nga nje ore masazh dhe paguaja rreth 2 euro. spektakel.
po po. kam qene 5 dite, pasi kam shetitur edhe ca vende jashte qytetit. madje rrija ne rrugen kryesore te china town "petaling street", por nuk kam arritur te blej shume ngaqe kisha per te bere edhe disa fluturime brenda vendit dhe kisha limit peshe.
sdq kuala lumpur nuk ishte aq komod per tu shetitur ne kembe. sidomos per te shkuar tek pertonas towers. me harte perpara dhe kam humbur rrugen disa here. haha.
Vasudhaiva Kutumbakam
ne fakt une heren e pare kur vajta ne indonezi desh humba bileten e avionit sepse kisha marre ne tel ne ambasaden indonesiane e me thane qe nuk duhej viza, pastaj nje nje muaj para nisjes mora serish e me thane qe duhej , kishin ndryshuar marrveshjet me shqiperine .
ndersa ne fillojme i organizojme qe ne dhjetor pushimet. ne fakt vjet gjetem biletat me 430 euro vajtje ardhje
non sai che ti perdi persa i perket zhytjeve, por mos be gabim te besh zhytje pa bere nje kurs , dhe jo nje nga keto prej tre kater ditesh sepse per mendimin tim jane shume te rrezikshem , nuk te pergadisin per asgje, thjesht te marrin te cojne poshte pa te shpjeguar asgje.
me kane thene qe tajlanda eshte per masazhe por ate vit qe vajti shoqeria ime une nuk vajta dot .[/QUOTE]
ahahah ne kuala paskemi qene ne te njejtin vend.. dhe une aty isha , sa dilja nga hoteli gjendesha ne mes te tregut.. sembravamo come impazziti me gjithe ate ben di dio per te blere
ej po afer e kishe metropolitanen qe aty e zbrisje afer petronave![]()
ama per ata qe nuk jane mesuar aty ti prende un colpo , une diten e dyte qe isha aty kisha temperaturen 38 , me shkaterroi ajri i kondicionuar...
limitin e peshes e kishim dhe ne , as vete se di si i kemi sjelle ketej pa paguar mbipeshe praktikisht qe kur isha ne bali kisha mbipeshe , po qe aty kam bere edhe nje 8 fluturime te tjera.. ama bagazhet e dores peshonin cdonjeri nga 20 kg![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga maryp : 08-11-2011 mė 07:40
cameron highlands - malajzi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 08-11-2011 mė 08:16
Vasudhaiva Kutumbakam
admiral ca cenkan more keto bime? sikur te mbjella me qellim??!!
Admiral po i bejme keq vetes me keto foto![]()
Krijoni Kontakt