Close
Faqja 28 prej 31 FillimFillim ... 182627282930 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 310
    life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    indonezi.......
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    shuuuuum buuuukuuurrrrr

Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Teta e kam vendosur, nje dite di iki te jetoj atje pergjithmone

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Eshte e vertete qe vendet e azise juglindore jane perrallore. Une erdha ne Singapore per nje projekt disa mujor dhe tashme u bene dy vjet qe sme behet ta le kete vend. Klima perhere 30 grade , sa here shkoj ne market aq here shikoj fruta te reja. Aziatiket i respektojne shume Evropianet dhe shyqyr ketej Shqiperia nuk njihet. Ka ndonje ketej rrotull se na ka marr malli per Shqiptare?
    te me thoje se ne korrik isha dy here ne singapor

Citim Postuar mė parė nga maryp Lexo Postimin
    ehh po ne shqiptareve na duhet viza per te hyre ne indonezi dhe duhet ta bejme ne ambasade se nuk te japin vizen kufitare. per te qene i qete eshte me mire te aplikosh nja dy muaj me pare se e ke parasysh ata kane i loro tempi indonesiani , dmth tutto con calma.. ama ja vlen te shkohet ne indonezi eshte nje parajse e vertete dhe nje popull shume i thjeshte por shume i respektueshem..
    te pakta jane vendet ku mund te hyjme pa viza ne. kemi diplomatike te forte. as me vendet amerikano latine nuk gjejne marreveshje. bah.
    per mua eshte mjaft problem se rradhe here i organizoj udhetimet shume kohe perpara.

te dy heret qe kam vajtur kam qene fillimisht ne bali pastaj ne veri te sulawesit.
    bali eshte nje mrekulli e vertete, nuk lodhesh kurre se vizituari. ato tempujt jane nje oper arti e vertete.ne dilnim ne mengjez, nga ora 8 behej nisja dhe ktheheshim ne darke nga ora 6/7. aty ku rrinim ne ishte plot me qendra masazhi e keshtu per nje ore a dy te mire shpendaheshim per cik relax. pastaj darka e pas darke benim xhiron e lokaleve bali nuk eshte fort i indikuar per diving por per surf pasi ka shume dallge, ndersa zhytjet i kam bere ne veri te sulawesit ne dy ishuj , bunaken e siladen .. aty eshte nje parajse e vertete, me te vertete nuk te behet te dalesh me nga uji. ka nje shumllojshmeri jete te papare..
    po afer paskemi qene edhe ketu. lol. une isha ne veri te borneos. prane kota kinabalu.
    desha te ngjisja malin kinabalu (4095m), por e pamundur te gjeja vend fatkeqesist. cdo gje e prenotuar me muaj perpare.
    une diving nuk kam akoma guxim te bej. ndoshta ngaqe jam gjysem klaustrofobik. me mjafton snorkeling per tani
    sdq per masazhe eshte tajlanda. beja nga nje ore masazh dhe paguaja rreth 2 euro. spektakel.
    ndersa ne malajzi kam qene ne Kuala Lampur por atu kam ndenjur vetem tre dite. besoj se ne kuala do kesh qene dhe ti.. eshte totalisht ndryshe nga bali. bali eshte karakteristik ndersa kuala eshte metropoli dhe ka nje rregull te papare ne disa gjera..
    ah besoj se e ke parasysh dhe vete qe persa i perket shopping eshte mire te nisesh me nje valixhe te vogel fare sepse atje do blesh sto mondo e quell'altro
    po po. kam qene 5 dite, pasi kam shetitur edhe ca vende jashte qytetit. madje rrija ne rrugen kryesore te china town "petaling street", por nuk kam arritur te blej shume ngaqe kisha per te bere edhe disa fluturime brenda vendit dhe kisha limit peshe.
    sdq kuala lumpur nuk ishte aq komod per tu shetitur ne kembe. sidomos per te shkuar tek pertonas towers. me harte perpara dhe kam humbur rrugen disa here. haha.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin

te pakta jane vendet ku mund te hyjme pa viza ne. kemi diplomatike te forte. as me vendet amerikano latine nuk gjejne marreveshje. bah.
    per mua eshte mjaft problem se rradhe here i organizoj udhetimet shume kohe perpara.
    ne fakt une heren e pare kur vajta ne indonezi desh humba bileten e avionit sepse kisha marre ne tel ne ambasaden indonesiane e me thane qe nuk duhej viza, pastaj nje nje muaj para nisjes mora serish e me thane qe duhej , kishin ndryshuar marrveshjet me shqiperine .
    ndersa ne fillojme i organizojme qe ne dhjetor pushimet. ne fakt vjet gjetem biletat me 430 euro vajtje ardhje

po afer paskemi qene edhe ketu. lol. une isha ne veri te borneos. prane kota kinabalu.
    desha te ngjisja malin kinabalu (4095m), por e pamundur te gjeja vend fatkeqesist. cdo gje e prenotuar me muaj perpare.
    une diving nuk kam akoma guxim te bej. ndoshta ngaqe jam gjysem klaustrofobik. me mjafton snorkeling per tani
    sdq per masazhe eshte tajlanda. beja nga nje ore masazh dhe paguaja rreth 2 euro. spektakel.
    non sai che ti perdi persa i perket zhytjeve, por mos be gabim te besh zhytje pa bere nje kurs , dhe jo nje nga keto prej tre kater ditesh sepse per mendimin tim jane shume te rrezikshem , nuk te pergadisin per asgje, thjesht te marrin te cojne poshte pa te shpjeguar asgje.
    me kane thene qe tajlanda eshte per masazhe por ate vit qe vajti shoqeria ime une nuk vajta dot .[/QUOTE]
    po po. kam qene 5 dite, pasi kam shetitur edhe ca vende jashte qytetit. madje rrija ne rrugen kryesore te china town "petaling street", por nuk kam arritur te blej shume ngaqe kisha per te bere edhe disa fluturime brenda vendit dhe kisha limit peshe.
    sdq kuala lumpur nuk ishte aq komod per tu shetitur ne kembe. sidomos per te shkuar tek pertonas towers. me harte perpara dhe kam humbur rrugen disa here. haha.
    ahahah ne kuala paskemi qene ne te njejtin vend.. dhe une aty isha , sa dilja nga hoteli gjendesha ne mes te tregut.. sembravamo come impazziti me gjithe ate ben di dio per te blere
    ej po afer e kishe metropolitanen qe aty e zbrisje afer petronave
    ama per ata qe nuk jane mesuar aty ti prende un colpo , une diten e dyte qe isha aty kisha temperaturen 38 , me shkaterroi ajri i kondicionuar...
    limitin e peshes e kishim dhe ne , as vete se di si i kemi sjelle ketej pa paguar mbipeshe praktikisht qe kur isha ne bali kisha mbipeshe , po qe aty kam bere edhe nje 8 fluturime te tjera.. ama bagazhet e dores peshonin cdonjeri nga 20 kg
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga maryp : 08-11-2011 mė 07:40

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    cameron highlands - malajzi
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 08-11-2011 mė 08:16
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    admiral ca cenkan more keto bime? sikur te mbjella me qellim??!!

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    te me thoje se ne korrik isha dy here ne singapor
    Fatkeqsisht ne korrik s'isha bere akoma anetar i forumit.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    admiral ca cenkan more keto bime? sikur te mbjella me qellim??!!
    jane plantacione caji teta.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Admiral po i bejme keq vetes me keto foto

Faqja 28 prej 31 FillimFillim ... 182627282930 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •