Close
Faqja 12 prej 31 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 310
    i/e regjistruar Maska e Sizifi
    Anėtarėsuar
    19-09-2011
    Vendndodhja
    Nė botėn e Hadit !
    Postime
    40
    Pėrėndimi i diellit nė Sarandė . Pamje nga Kalaja e Lėlursit !

[IMG][/IMG]

Lėkurėsi ( Sarandė )

[IMG][/IMG]
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sizifi : 27-09-2011 mė 17:45
    Armiku mė i rrezikshėm ėshtė ai qė harrohet!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    kam nje foto o helene mu para pazarit te peshkut ne athine..

jam me pantallona te shkurtra e prandaj po hezitoj ta vej ketu se me dalin shalet.. e nuku eshte mire..
    lol

me ka pelqyer nje si katund kur kalon neper greqi ku busat ca kalojne mbi uren e madhe ca me anije ne anen tjater..
    sdi kush eshte ai vend..
    po me thane se francezet e keshen bere ate ure te bukur..
    otopuzi yne hypi ne anije e me ate rast dolem neper anijen e vogel e shikoja pamjet interesante..
    ne ate fshat a qyteze.. do kisha qejf te bej nja 10 dit pushime pa celular e internet..

po nga velipoja ka kush foto?

xfil..
    na sill ca pamje nga divjaka e sotme..

..

teta.. po ne ksamil ke qene?

thon se eshte bukur tani..

nuk ka aq beton sa saranda..

po tunizine kush e ka vizituar?
    po agadirin..?
    ma kan lavderuar shume at vend..

saure..

sa qejf paske me dal ne dimer..

nejse..po perfundimi.. eshte se.. kryeplazhin e ballkanit.. pra plazhin.. durres-golem.. e masakruan.. e ne si popull nuk guxuam ta mbrojme..

turp i madh..

nje grusht mafiozesh na e bene rrup sup..

popull m.ut jemi..

.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    ...........................
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    o brandon o trim,na thuaj dy fjale per keto plazhe ,mbase i vizitojm noj dite po te ju dim koordinatat

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    brar kam qene si jo,foto i kam te shtepia do ti ve patjeter,e shof se e ke syrin nga saranda ti

e kan asfaltuar rrugen deri larte mu ne buze deti ne ksamil,ay si i thon ishulli i pare me kemb deri aty...jan nja 4 shezlonge qe i mbajn aty,une aty vendosem gjithnje large atij grumbulli njerzish te bregu.,eshte shum bukur edhe i shef te gjith,ndersa vet ke qetesin tende ......pastaja ai ishulli i dyte ku korfuzi te duket sikur do ta prekesh me dore...aa me not une,nejse lodhem keputem deri atje,por nje forme e mire testimi te kondicionit.

por e kam nje fobi,nuk guxoi te shikoj posht ne dete,po pash si zi dicka,edhe pse di se eshte ajo barishtja e detit,bah me ze paniku,kshu me koken larte dhe o burra not..

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    o brandon o trim,na thuaj dy fjale per keto plazhe ,mbase i vizitojm noj dite po te ju dim koordinatat
    Canada........

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    Bucharest-ne qe e lexojm Bukuresht,por kam nje perkthim special une "qytet mashtrusish"

Prishtine -budapest-bucharest
    udhetim nje javor ne kryeqytetin e Rumanis,shum bukur si fillim,pse jo ta shofim ku jetoi Caushesku?!,(bahh nuk kish faj i gjori,as qe eshte dasht ti priste ta varnin,ai te bente vetvrasje e te shpetonte nga ta,po popull mashtrues qe ish.)

..me premtuan se do dilnin te me prisnin,do ti une ne 1 te nates,vetem per vetem me taksistet ne aeroport sepse ajo trimja qe duhej te me shoqente e kishte zene gjumi dhe kish harruar te vinte.
    o zot keta silleshin si hijena rreth meje,ca te beje ? hera pare qe u friksova ne udhetim se me humbin koken diku,se ja kam fillu me bertit me te madhe kinse ti largoi ata,por me shum e kisha qellimin te behesha e dukshme.
    Dhe ne fund e luta nje polic qe ishte aty te ma zgjidhte nje nga ata ujqerit te me dergonin ne hotel,hmm nje qe tha 20 euro te aeroporti e kur mbrritem te hoteli nuk largohej pa 40 euro se kshu jemi marr vesh.
    ajde shko ne hell iken 20 euro kshu si start

piata arch of triumf

se nuk i takon temes po nuk mu durua pa i vertetuar fjalet e mia
    shifni kokrren e mashtruese te rumuneve plehra

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    se nuk i takon temes po nuk mu durua pa i vertetuar fjalet e mia
    shifni kokrren e mashtruese te rumuneve plehra
    http://www.youtube.com/watch?v=P2Jov...layer_embedded
    po ato jane cigane mi teta, nuk jane te gjithe rumunet ashtu
    pastaj nuk ka pyll pa derra
    ke edhe shqiptare hajduta s'do te thote se te gjithe jemi

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    po ato jane cigane mi teta, nuk jane te gjithe rumunet ashtu
    pastaj nuk ka pyll pa derra
    ke edhe shqiptare hajduta s'do te thote se te gjithe jemi
    marya ju kam marr inat ketyre rumunve,please me le rumune keto,se ashtu shkuan aty te shkrimi ku i mora

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    mu desh edhe mua te shkoja ne rumani ne nje qytet te veriut qe ishte 9 ore me tren nga bukureshti
    deri ne bukuresht arrita me avion dhe kur zbres takohem me nje studente shqiptare qe do shkonte ne te njejtin qytet dhe u gezova , thashe do ta bejme rrugen sebashku dhe filluam te ndihmonim njera tjetren ma bagazhet, ajo edhe televizor kishte marre nga shqiperia.
    Me mundime arritem deri tek stacioni i trenit kur shikojme qe treni qe duhet te merrnim niseshe per 10 minuta, me vrap te blinim biletat dhe te shkonim deri tek treni, na mundonin bagazhet sidomos televizori i saj dhe si perfundim dyert e trenit na u mbyllen nen hunde, treni tjeter vinte pas 12 oresh.
    isha gjithe nerva se e humba trenin per faj te tel te saj , nga inati hodha biletat ne kosh te plehrave , ku ne nje moment kjo tipja me thote , shiko po te te le vetem , kush rri e pret 12 ore, po marr kete trenin e konstances qe niset per nje ore dhe po shkoj tek i dashuri, c'ti thosha bej mire e gjej qeder, i ka jeta keto, ngela vetem duke pritur.
    Kur vete te blej bileten per trenin tjeter shitesja me thote me ktheni bileten qe nuk perdoret dhe ju jap me lire bileten tjeter, shkon me vrap marya tek plenat te kerkoj biletat qe kisha hedhur, por kerko tare se koshi i pleherave ishte bosh.
    ai udhetim ka qene gjithe terse.

Faqja 12 prej 31 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •