Close
Faqja 6 prej 31 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 310
    Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    helen ,san tropezi i serise? ai qe me pelqente aq shum?! dhe ja kisha bere bene e do e vizitoja nje dite?!.....ma thauj shpejt po flasim per te njejtin plazh ta di te korigjoi listen e vendeve qe i kam bere target per vizitim
    per italianet,mos mi shaj ,se ja treguar burra te mire me mua,do te te tregoi kur te vij rendi Romes

brar pogradedin e kam vizituar si jo,por shpejt e shpejt pa shkuar ne Drilon,nuk e ze kete fare,do shkoi edhe njehere.
    Kam qen ne Shen Naum dhe dolem te hanim pesh ne Pogradec,mmm koranin te kujtohet peshkun me ngjure te kuqe mishi i saj,kishte aty ne hotel ne qendet te qytetit,ejjj tamam i kohe se xhaxhit,tamama si neper filma qe kam pare....i hyra explorimit une,doja ta fixoja ne kujtes,per pamjen nga liqeni mos te flas,vere te kuqee huhuuu ishte nice one...por jo jo,kam per te shkuar prap....nuk e kam studiuar mire at vend.

per rrugen me prit te mbledh ca foto,deri ne sarand kam per te shetit....do ti beje ca quize rruges..: )
    Do ishte me mire te punoje si udherrefyese moj e uruar, me gjithe keto qe ke shkruar, duket qarte se paske vizituar gjysmen e botes, goxha eksperience paske mbledhur. Tete persa i perket Hotit, do te te kishte me shume zili, por iku dhe ky, la pas nje pikecuditese???? Kujdes per ate Bonsain, meqenese eshte i kendshem, madje do shume pune qe t'a mbash gjalle, sic tha Brari me lart, kujdes se t'a ha....
    Pergezimet e mia per gjithe ato foto, si nuk t'u lodhen ato te shkreta duar duke fotografuar??? :-D
    Te pershendes.

Teta po per ate flas eshte nje reklame per te gjithe po kurre e shikon nga afer ska asnje gje te bukur
    brizit bardo beri reklame kete vend sepse blevi shtepi atje
    teta shiko se ku benin plazh ne cimento edhe ne plazhin e piste
    Emri:  DSC_0103a.jpg

Shikime: 747

Madhėsia:  46.4 KB
    Skedarėt e Bashkėngjitur 148765

Nuk e di nese do vesh me skaf edhe do shikosh dicka me te bukur po te gjithe turistat kishin te njejtin mendim me mua....
    shko ne monde carlo,monaco,port grimaud,eze ka plot vende te bukura po mos harxho kohe per ne san tropez kot se do zhgenjehesh....

Brari betoni edhe tullat jane ne gritje ne korce po thuaj si ne gjithe shqiperine,
    ne ketu taksite i kemi te lira
    ne europe nuk jane aq te lira
    e dini ju miq te dashur qe ne france uji eshte 3.5 per ujin e vogel flas, edhe ne itali 1.5 kurre ne ektu e kemi 0.50...
    greqija qenka shume e lire edhe me vende te bukura
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga HELEN OF TROY : 25-09-2011 mė 08:49
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    [QUOTE=gloreta;3211649]Do ishte me mire te punoje si udherrefyese moj e uruar, me gjithe keto qe ke shkruar, duket qarte se paske vizituar gjysmen e botes, goxha eksperience paske mbledhur. Tete persa i perket Hotit, do te te kishte me shume zili, por iku dhe ky, la pas nje pikecuditese???? Kujdes per ate Bonsain, meqenese eshte i kendshem, madje do shume pune qe t'a mbash gjalle, sic tha Brari me lart, kujdes se t'a ha....
    Pergezimet e mia per gjithe ato foto, si nuk t'u lodhen ato te shkreta duar duke fotografuar???
    Te pershendes

gloreta,udhetonim bashk me nje koleg njehere e ne nje kohe ishte 10 ditor udhetimi,gjysmen e torbes me libra e kish mbushur tipi,dhe me pyet mua ke marr ndonje me vete?!

bahhh,kam menduar se me njeh more ...,e shof se jo,edhe po me dhimbesh qe po i shetisje ata libra per rende,por as me ju hap noj flet nuk ke per te pas shansin,o do e explorojm qytetin deri ne piken e fundit,o nuk kthehem ne shtepi.
    Kur ik ne nje vend qe nuk kam qen, se pari o e marr nje city map,o e marr nje tramvaj qendror
    dhe pikiras vendet qe me pelqej...pastaja o burra,ups gra,ups femra ne pune...
    edhe ashtu u be....pff libri duhet koncentruar per te kuptuar dicka more,jo kshu kalimthi...
    me pelqen shetitja shuuum ,dhe e kam fixim te beje foto ..me ka shkuar mendja sigurisht se jam reinkarnimi i kolombos?!...po?...ndoshta jo..por me pelqen te them ashtu...

o brar o,as lopa as dhija ska per ta kic bonsain tim,se kam lidh inat me japonezet,o do ta kthjell deri ne fund at lule ne versionin kosovar,e pastaja le te shkoi ne hell...veq kam qef te me ec fjala ime...ca te beje femer hesapi

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    Frieburg-Germany

Prishtina-Basel-Frieburg

udhetim qe me bente te me dridheshin kyqet e gjunjve nja 3 dite,derisa erdh dita e prezentimit tim,pale me kishte shkuar mendja te ju ndroja nje index statistike gjermanve per nje problematik mjeksore.
    Me mjekun e vjeter qe isha ne bashkpunim te studimit ,tere kohen i thosha po e prezentoi temen,dhe momentin qe ju them efiderzen po te ja fus nje vrapi qe mos ta ket shansin e replikes asnjeri prej tyre ....shiko i ngryste vetullat ai,te rrish aty dhe balle per balle degjove!!!

hej moj bela...ca te beja,mbesa e mbeses.shote galices u pa puna ne aeroport une

pamje e qytetit nga nje hotel exluziv si ne nje koder te qytetit,u desh te hipnim me ashensor deri aty.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga teta : 26-09-2011 mė 07:01

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    [B]thash se mos e gjej ndonje qe udheton ne Frieburg,se kjo puna e ndrimit te shteteve nga Zvicra ne Gjermani edhe pse e kisha studiuar hollesisht rrugen i cik me bente nervoz....kur do ti del njera,une tha jam per frieburg...hajde perhajr...

Easyjet flights-ishte kjo nje kompani shum e lire fluturimi,por qe paguante qa prekje ne aeroplan,paramendoni nje sandwich 8 euro,nje uje te thjesht 3 euro...hmm plus e kishin njefar shporte ku te bente matjen e torbes ,po ta kesh te mbushur shum,35 euro ti kerkonin...nejse kishe mundesin te zgjedhje ulsen ku te duash dhe u ula une me gruan po nja 56 vj qe shkonte ne frieburg...dhe bla bla bla ,doli se ajo shkonte per tu martuar atje,dhe se e kish pa burrin vetem ne internet....mosssssssss tani te kujdesem edhe per te...as ajo nuk ja kish iden Frieburgut .
    nejse mor jemi nder gjerman ,nuk ka rrezik jo....iha kisha derin e mbas 3 diteve une ,pse do ngarkohem tani me plus tjeter problem..

sheshi kryesor ne pjesen e vjeter te qytetit
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga teta : 26-09-2011 mė 07:02

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    Basel-ai burri potencial ish vet djali,me besoni me i mire se kjo gruaja,i kish vdek gruaja e pare dhe donte nje shoqeruese.me shpetoi!..dinte lidhjet e autobusit deri ne Frieburg,dhe ikem qe te tre atje..ne shkeputje i thash kesaj gruas te veshi-mbylle se cenka me i mire se ty! hajt pacim...

konzert haus,dita III,
    e zgjuar e rregulluar,e flakruar,e friksuar,e dridhur,e zbehur,e thar nga goja..mbesa e mbeses ne balle te frontit!

..e thash per bese,e kam thene edhe shum her tjera,por kesaj here kisha pretendime me shum...besa nuk replikuan shum,me shum ishin te interesuar lidhur me numrin e pacienteve dhe kohe zgjatjes se punimit...aaa aty isha bomba une kisha shum te frekuentuar...por ju trembesha indexit....joo kaloi per bukuri- yha freedooooom!

pamje nga mbyllja e sesionit te asaj dite
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga teta : 26-09-2011 mė 07:15

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    ehhh tani,ca mendoni tanii...shooooopiiiinnnngggggggg....edhe kisha per tu lavderuara kur te kthehem jeni ne vete: dy xhupa dimri ,dy kemisha,nje shallle,prit ca tjeter ah po pantolona dhe nje bluze si komplet kshu...dhe ca filxhana kafeje..hmm paguheshin shtrejt por me pelqyen pra ...nejse ..

tani per qytetin,ishte shum i vjeter dhee kishte ne adminsitrim nje ekolog,dhe trimit ca i kishte vajt ndermend, nje lum qe kalonte afer qytetit e kishte kanalizuar dhe kalonte si vije uji neper tere rruget,paaaa sa lojen e benin femijet ne at kanal te vogel,paramendoni kish edhe anije te vogla te bliheshin ,si loje speciale per at kanal

kalldrem,pjesa e vjeter e qytetit,arkitektura tipike gjermane e vjeter,qyteti gjat luftes se II boterore ishte rrafshuar,vetem nje katedrale kishte mbet ne kemb ,por e kishin restauruar origjinal,hallall!

priiit biqikletat ishin tem ne vete,sa shum kishte mor,papppap me mijra,nuk kish kush s'kishte nje biqiklet,edhe ishte tamam teren i rrafsht per to,
    hoteli ku qendroja me dha biletat per 7 dite falas per tramvaj,bahh ja fala nje kalimtari te rastit,me kemb natenane,dhe here pas here biqiklet..free breath

ato kanalthet qe shkrojta
    edhe ato biqikleta qe ishin me shum ne numer se vet njerzit ..kudo..kudoo..pa kujtonin ponin tim.hhmmmm

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    teta..

i lexova pershkrimet e aventurave tua.
    bukur.
    ky friburgu i bukur qenka.
    dmth po dijshe me i dhan bicikles.
    po kalit a din?
    po ne magar ke hip ndoj her?
    une kur kam udhtu i her me tren neper gjermani e zvicer e itali e kisha nji bidon 10 kilsh me uj.
    e keshtu nuk mu desh me ble uj neper kto vende e sidomos ne itali.
    jo ketu ne suedi ka uj ku te duash e eshte i pijshem e shum i mire.
    ai kolegu yt pra tuj lexu libra ne udhetim.
    jo un me pas kon skisha hap asnji liber.
    vec librin "teta" do kisha lexu..lol.

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    hah,brar kur ishim te vegjel , na merrte mami diku me vete , ne rrinim urt!nuk benim sherre,nuk preknim ose nuk benim noj levizje pa pyetur me para ate,kur ktheheshin ne shtepi gjithnje thoshte : e ke bere veten te te marr prap kur shkoi diku tjeter.

ky kolegu eshte djale jashtzakonisht i mire,nuk prek liber me dore pa i thene,per ate e bene veten ta marr prap me vete,plus qe ai ka preferenc dramat,e une rradhitem te fanset e trillerave.

Frieburg ishte i mbushur me shqipetar,dhe ca te njohur qe une i kisha prenotuar nga ketu,dolen njerz te mrekullueshem,pasi me ndihmuan ta shof rrethin me te gjere te qytetit dhe info rreth tij,me bene nje shetitje ne

Strasburg- France
    (as qe e morra vesh kur u ndrua kufiri)

ejj shkuam te kjo ndertesa ku po zien kazani per Kosoven,i thash me ndal ketu ti them Ashtonit nja 2-3 fjale
    boll qe e mesova kush e paska modeluar kete shenjen e europes

LUDMILA TCHERINA...hmm kjo ruse apo polake diku andeja nga emri

Faqja 6 prej 31 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •