Close
Faqja 5 prej 31 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 310
    i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    mos pyet,kam udhetuar boll por ai popull ishte vertet mashtrues,mashtruuuues me plot kuptimin e fjales...e hetoja ne shitore ,ne rruge kudo,ishin te pa cipe.nuk shkoi me aty..ishte vertet nje tragjiko-komedi...mend per tjeter here...kshu kur i leshoi punet ne duar e tjetrit.

meee ishte mesim per mua nuk nisem pa dite gjdo mm te rruges,edhe po te me rreshtohen 100 veta per perciellje

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    mos pyet,kam udhetuar boll por ai popull ishte vertet mashtrues,mashtruuuues me plot kuptimin e fjales...e hetoja ne shitore ,ne rruge kudo,ishin te pa cipe.nuk shkoi me aty..ishte vertet nje tragjiko-komedi...mend per tjeter here...kshu kur i leshoi punet ne duar e tjetrit.

meee ishte mesim per mua nuk nisem pa dite gjdo mm te rruges,edhe po te me rreshtohen 100 veta per perciellje
    Kur kane por dhe dhe rumunet,me vjen inat qe shteti i tyre nuk njeh Kosoven...
    Dija eshte injorance e mesuar.....

Brar me kujtove nje udhetin ne shen kostandini andej nga ana time
    4 ore me kembe me familjen edhe shok familjar ndalonim neper lendina hanim buke pinim uje neper burime edhe natyra na clodhte me bukurine e saj....
    sa arinimin na prisnin shqerat edhe birrat qe i kishim fshehur ne mal edhe fillonte e pjekura ah kohe te bukura.....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    Citim Postuar mė parė nga ajzberg Lexo Postimin
    Kur kane por dhe dhe rumunet,me vjen inat qe shteti i tyre nuk njeh Kosoven...
    ajt as nuk ju dua njohjen,jo pa mi kthyer ato 63 euro qe mi kan borgj...te poshtrit,fukarat, i gjori chaushesku ke kishte mbi koke..rrac e poshter

edhe mjeket qe kisha pune une me ta,pappap ca perfitimei benin prej pacientve ,sy me sy,as te ju bente syri tert,ne mbasi marrim por me njefar mariifetllyu,ketaaa pappa haptas pa pike dhimte
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga teta : 24-09-2011 mė 15:10

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    shkon me temen kjo kenga legjendare..

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    brar ,ketij po ja boj hallall 63eurot,po ja fal me gjith zemer

se paskam degjuar qe nje shekull

thnx qe u kujtove

Qe thua ti teta per te vajtur qe ketu ne gerqi ne deri ne monde carlo ne ai muzeumi qe te pelqeu bem 35 ore rruge
    e imagjinon dot?Ishte nje nga udhetimet qe nuk do e haroj deri sa te vdes sa shume u lodha
    pa le na thane do veme ne san tropez per plazh o zot cfare plazhi edhe liqeni i pogradecit eshte me i paster,plus qe na ben kerdine ne lek italjonet e francezet bashke taksixhiu na mori 50 euro
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    po pse me taks-ira ju?
    a ska autobusa e trena e tramvaje?
    ose kam-obil?

kembet e lehta i kini.

kur isha ne greqi pak dit ndejta.. e dola verdalle. me pelqeu pazari peshkut ne athine si dhe nji gab ne pire. gabi ishte me aq popull sa mezi caje turmen. tmerr. taksite ishin shum lire ne athin e pire. flas jo per tani qe ka kriz.
    dhe prishtina thon i ka lir kto kombet a furgonat a cfar i thoni. pun gjys euro a dicka e till.
    teta, po poradecin e ke vizitu?
    ka qen i bukur dikur e tash me betonizimet sdi cfar eshte bere.
    po korca o helen.. si eshte me betonizimin?

ora 6 e gjys e mjesit ketu. temp 8 grad c.
    sa eshte tek ju ne prishtin e greqi?

tete.. si po duket autostrada morin kuks tiran?
    a po ju duket ma mir se rruga vjeter?

tash ka lezet plazhi durrsit qe kan ik mileti.
    dhe deti pastrohet dhe qetsi ka e ka lezet me dal mjeseve e me pi kafe buz detit.
    po me mushet mendja me i hyp kerrit e me shku ca dit andej e me dal i her durres-vlore.
    po me notin si jini ju?

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    helen ,san tropezi i serise? ai qe me pelqente aq shum?! dhe ja kisha bere bene e do e vizitoja nje dite?!.....ma thauj shpejt po flasim per te njejtin plazh ta di te korigjoi listen e vendeve qe i kam bere target per vizitim
    per italianet,mos mi shaj ,se ja treguar burra te mire me mua,do te te tregoi kur te vij rendi Romes

brar pogradedin e kam vizituar si jo,por shpejt e shpejt pa shkuar ne Drilon,nuk e ze kete fare,do shkoi edhe njehere.
    Kam qen ne Shen Naum dhe dolem te hanim pesh ne Pogradec,mmm koranin te kujtohet peshkun me ngjure te kuqe mishi i saj,kishte aty ne hotel ne qendet te qytetit,ejjj tamam i kohe se xhaxhit,tamama si neper filma qe kam pare....i hyra explorimit une,doja ta fixoja ne kujtes,per pamjen nga liqeni mos te flas,vere te kuqee huhuuu ishte nice one...por jo jo,kam per te shkuar prap....nuk e kam studiuar mire at vend.

per rrugen me prit te mbledh ca foto,deri ne sarand kam per te shetit....do ti beje ca quize rruges..

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    teta.. po kuzbaban e vlores a e ke vizitue?

ato foto qe ke sjell ktu.. a ti vet je ngjit neper male e shkrepa e ke fotografue apo tjer?

po me intereson kjo sepse me pelqejn tipat qe sja pertojn me hyp e zbrit neper mal e pyje me shiju pamjet.
    po luleve te malit a te pelqen me i marr ere?
    kur zbret nga llogaraja eshte shum bukur me ndalu e me i veshgue bimet e ndryshme.

ktej nga dubrovniku budva gruda e der ne ulqin kishte shum pem e lule interesante. plot dafina rruga.

jam kurioz per udhetimin drejt malit tomorrit si bahet.
    po shkojn plot tani atje.

ata filmat qe ke pare jan filma se populli nuk ka ngren koran ne koh te xhaxhit.
    vec disa drejtora e zv ministra. ose nen bllokmena.

tani kan fillu poplli me dal hoteleve e qejfeve.

at pemen qe ke ble mos ta han lopa?

ose dhia.

lol

.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Brari : 25-09-2011 mė 08:26

Faqja 5 prej 31 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •