Close
Faqja 4 prej 31 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 310
    i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005

dmth Wiena eshte nje nga destinacionet qe preferon,per bese do shkojm bashk ndal e shih edhe ate ne koncerti i vitit te ri ,edhe kam kerkesa aaa,me Zubin Mehten si dirigjent,eshte me spirituozi,me pelqen pa mase, se ndryshe se shof une.

ps e di se nje Gjakovar eshte te filharmonia e wienes?

eee te thoja une

per punen e navigimit,hmm une jam ne minus me te,te dish bukureshtin,mm ngjarje ne veti,por po gatis dreken tani,do shkruaj me vone..

Brari po me cudit di te kercesh ti kete vals?
    Tani me mua a po me teten do e kersesh
    pershendetje
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    helen kerceje kerceje se une menzi tumankuqes ja mesova hapat,me pelqen pa mase kjo kenge dhe e gjeta ne you tube,dheee te me shofesh ,ajo e para me shami opa

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    Bucharest-ne qe e lexojm Bukuresht,por kam nje perkthim special une "qytet mashtrusish"

Prishtine -budapest-bucharest
    udhetim nje javor ne kryeqytetin e Rumanis,shum bukur si fillim,pse jo ta shofim ku jetoi Caushesku?!,(bahh nuk kish faj i gjori,as qe eshte dasht ti priste ta varnin,ai te bente vetvrasje e te shpetonte nga ta,po popull mashtrues qe ish.)

..me premtuan se do dilnin te me prisnin,do ti une ne 1 te nates,vetem per vetem me taksistet ne aeroport sepse ajo trimja qe duhej te me shoqente e kishte zene gjumi dhe kish harruar te vinte.
    o zot keta silleshin si hijena rreth meje,ca te beje ? hera pare qe u friksova ne udhetim se me humbin koken diku,se ja kam fillu me bertit me te madhe kinse ti largoi ata,por me shum e kisha qellimin te behesha e dukshme.
    Dhe ne fund e luta nje polic qe ishte aty te ma zgjidhte nje nga ata ujqerit te me dergonin ne hotel,hmm nje qe tha 20 euro te aeroporti e kur mbrritem te hoteli nuk largohej pa 40 euro se kshu jemi marr vesh.
    ajde shko ne hell iken 20 euro kshu si start

piata arch of triumf
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga teta : 24-09-2011 mė 13:10

Teta pershkrimin e Salsburgut e kishe bere te bukur fare Me shkrive fare me ate orkestren, hahaha, akoma po qesh.
    Per mua c'do udhetim ka mbresa te vecanta, qe te gjitha vendet kane bukurite e tyre. Po pate kohe kur te shkosh ne Spanje, shih edhe Madridin e Valencian...

La vita non si spiega, si VIVE!

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    neser ne mengjes mu desh te lajmerohem ne nje klinik,as nuk ja kisha iden e parave te tyre,kishin si ne shqiperi si tip parave te vjera dhe te reja,ketu e bera nje gabim qe nuk ja fal vetes kurr,hmm nuk morra nje vizit kard nga hoteli,por vetem at qelsin si kard qe hap deren dhe kishte nje kllef mbrenda.
    Ok dite e re nafak e re themi ne ,hipa ne taxi une drejt ne klinik,dhe kur erdh momenti i pagese thot ai taxisti nje shifer qe se kuptova fare,i nxora une 50 euro se skisha me te imta,dhe ja dhash tipit,se ishte 6 e gjysem ne mengjez e nuk kishte exchange ende hap,
    pooo, mi kthen ai nja 3 kilo para si kusur,futem mbrenda une dhe pas shum bla bla ne klinik kur erdh bisdeda e parave i shpjegoi une kusurin mjekut qe ishte perciells i imi,thot ti paska kthyer 3 euro,e eshte dasht ti kthente 47 euro...
    ....as te ju degjoi zerin asnjerit degjuat! ju paralajmerova lart-mashtrueeeessssss!

hmm ngrita mbrojtjen une! shkuan 47 plus 20 paaa 67 euro qe ju zenshin frymen(nuk i qajta shum se i paguente firma)

e gjith rruga kryesore e qytetit ishte e organizuar me sheshe,kjo psh ishte piata Revolutionei (po postoi foto nga internet se i kam me aparat te thjesht ato te miat jo dixhital)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga teta : 24-09-2011 mė 13:11

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    kleadon me e forta e ketij udhetimi ishte kjo:

kisha shkuar te mesoja si funkcionon nje aparatur gjermane,dhe qendra me e afert nga Kosova qe e kiste ne funkcion at aparat ishte Bucharesti,nejse dite shum interesante me shum mesime,dhe erdh koha te kthehem ne hotel , nuk kishe ca te beje mor vetem me taxist kishe pune,

hip ne taxi une ,dhe ku do shkoi seeee,nuk ja kisha vene re emrin e hotelit mbreme ne 1 ora te nates ,plus me nervozoi ai taxisti i mbemshmit...hmm mu kujtua carda e qelsit te dhomes,,ja tregova atij,e ktheu ketej andej,dhe pa nje adres -tha po e di,dhe filloi udhetimi,,,ec e ec...ec e ec...i them une shiko se je ne gabim une e kam vetem 5 min larg hotelin nga klinika neve kemi 15 qe ngasim...jo tha ai jemi mire....ok dhe me ne fund u ndal

-ja tha ketu!...ca mor ketu?! ajo ishte nje zone industriale me shum fabrika...jo i them une te paralajmerova se nuk jemi ne drejtim te duhur
    e merr edhe njehere karden ca te shofim,kishim ardh te fabrika ku prodhohen qelsat e dhomave te hotelit..bahhhhhhh edhe kjo me beri vaki....definitivisht jam rast per studim nuk besoi se keni shkuar ndonjeri nga ju ne kete qender
    .(po deshi ndonjeri nga ju te merret me kete biznes ju tregoi une vendin se ku behen)...more je ne vete ti i them,une nuk dal nga makina po nuk e pash hotelin tim

sjell pshtjell kllefin kur e pa emrin e hotelit (nuk kish faj ai jo,por mu desh ti bija ne qaf nuk kisha zgjdhje tjeter) ,ok tha e di tani...dhe pas pak ndalet...jo i them une as ky nuk eshte..ishin 3 te njejt ne qytet ...ooo kur e pash hotelin tim si ta shifja shtepin time ama kjo edhe pas gjysem ore shetitje....mos te ju flas per taxistin djersit ,qullit bahhh shpetuam te dy

shtepia e causheskut....pappa i gjori ca kishte mbi koke sy e mashtrusve i kishte populli i tij
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga teta : 24-09-2011 mė 13:43

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    te gjitha keto ne 24 ore..aaa boll me!

neser ne mengjez karten e hoteli!
    harten e qytetit!
    exchange ne hotel!
    excahnge ne qytet!
    me nuk mund te me mashtronin,por ato te parat ende nuk ju kam fal!!

qyteti ishte i bukur,por me kishte hyre frika ne palce,nuk i ndahesha rruges kryesore,vetem piacat qe ishin rend rend i kam vizituar.
    mendoja me vete,po arrita te kthehem nje copshe ne shtepi mire i kam punet

piata universitata

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    teta,
    a e di cka po me pelqen mu me shume te keto udhetimet e tua? Menyra se si po i rrefen... Deka tu keshe.
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    tet.. fukaralliku maskaralliku thot proverbi..

marinaret e shqiperise ne koh te enverit na tregonin se ne rumani te vjedhin..

paske shpetuar mire ne atdheun e drakules.. lol.

ne raste te tilla eja mesoji aparatet ne spitalet e suedise..

ske nevoj per hotela..

kem jorgana kem dysheka..
    kemi kerra e jasteka..

lol

helen.. thash se mund ta dirigjoj at valsin.. se per vallzim nuk shquhem.. megjithse i adhuroj kercimtaret e medhej..

un njiher kam pas pun te tille me aeroport e taksi ne budapest.. e mund te them se taksisti hungarez ishte i mrekullushem i ndershem i sakte e me zgjidhi hallin qe kisha..
    nuk e harroj at burr babaxhan..
    mund te me mashtronte e skisha nga tja mbaja..por jo.. u soll tamam si burr i vertete..
    nje rumun e kam pas ne pune ketu..
    batakci..po.rdhac.. i madh..
    nejse..

sot mu kujtua nje gje..
    kur shkonim ne dajt lart..kalonim neperr nji gurore diku 800 metra mbi nivelin e detit..
    atje kemi gjetur guacka deti te gurezuara..

cudi e madhe..

Faqja 4 prej 31 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •