E dyta, ai qe ben te mira vetem per shperblimin nga Zoti, nuk eshte asgje me shume se qeni qe ruan shtepin eper nej kocke!!
Edhe Zoti eshte i mire pa patur askush qe ta gjykoje!!!
Kjo na qenka "logjika" jote e thjeshte??!!
E pse nuk paska??!
Sepse kam qene vete femije dhe sepse jam prind!!!
Sepse nga e keqja nuk te vjen asnje e mire, sepse thelle ne shpirte din mire se je pjese e kesaj bote te ciles i bere keq!!
Mekati eshte thjesht nje teze fetare e jo hyjnore......mekati nuk eshte universal , prandaj me mire te mos e zgjasim me me biseda llogaritaresh djallezore......
Nese do t emarrim si rruge te Zotit gjithe ē'ka eshte shkruar ne librat e "Zotit", a do te kishe guxim ti apo kushdo fetar tjeter te pohoje se ne ta gjenden vetem te mira??!!!
Ky pastaj esht enje problem filozofik qe nej mysliman nuk mund te perballoje, i hermetizuar siē eshte brenda Kuranit muhamedan!!
Keto du versetet jane pa pike kuptimi dhe pa pike udhezimi!! Nuk shpjegoeht as kush jane te keqijat e as kush eshte ai qe pyet....thjesht si puna e horoskopit.....mund t'ia veshesh kujtdo....ti sunitevem sunitet ty, apo shiteve, e keshtu me rradhe......
P.S.Kur te lexosh postimet e mia, te lutem t'i lexosh pak me ne thellesi, pasi per ty kam respekt te veēante e nuk dua qe te zbresim ne nuvelin e Nuh Muses apo Islam-fisnikut!!
Tjeta..
Krijoni Kontakt