Close
Faqja 26 prej 51 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 507
    Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Ekziston liria e zgjedhjes ne jete, kete mund ta mohoje vetem nje imbecil total, apo nje i ikur nga spitali i te semureve mendore. Kush mendon se dikush po e detyron ta veproje nje veper ne jeten e tij ai eshte budallai me i madh ne bote. Mirepo, liria e zgjedhjes s'do te thote jopergjegjesi.

Ska cka diskutohet kjo teme per nje njeri te mencur.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Ekziston liria e zgjedhjes ne jete, kete mund ta mohoje vetem nje imbecil total, apo nje i ikur nga spitali i te semureve mendore. Kush mendon se dikush po e detyron ta veproje nje veper ne jeten e tij ai eshte budallai me i madh ne bote. Mirepo, liria e zgjedhjes s'do te thote jopergjegjesi.

Ska cka diskutohet kjo teme per nje njeri te mencur.
    Une mendoj dhe besoj se pyetja ime ke shume e qarte .

Nese egziston liria e zgjedhjes , une si musliman qe kam qen , e qe jam bere i pa fe , kete a e kam vendos une apo e ka vendos Allahu ??

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    shoqi,

a je normal ti ?
    ...cfare sherre ju hudh njerezve ?.....ti e potencove besimin e nenes sate.....mbaroj kjo pune, dhe tash ne vryme prap....primitiv i cuditur...kulture hamami.....shqiptari as kercenon as shane.....deshmo njehere se je shqiptar....e presim moti kohe kete.....

Sa vjecar je ??, 20, 21 ???
    Shiqo,prap po te them Nuh Stambolli ...ti me ben paralele mes meje dhe nje gjysem serbi ne forumet e shumta qe ti merr pjese duke sheruar komplekse te nje klouni ...nena ime eshte nga fisi i vjeter Shqiptar OROSHI dhe eshte katolike ...une nuk permenda askund nenen tende Une te thash qe je shqiptar nga ajo shtrese filoturke qe flasin edhe ne shtepi Turqishten TI as nuk e mohon kete...cinizem i papare eshte kur nje filoturk fyen nje Shqiptar dhe nenen e TIJ si Serbe ndersa merr merita qe shperdan tolerancen nder Shqiptar ndersa ne cdo shkrim mohon historine e ketij populli ....Ja edhe me caps lock BOTA ESHTE E VOGEL DHE DO TE TAKOHEMI DIKUND ( per kete do kujdesem UNE dhe do te befasohesh)

Une kam 25 vjet dhe quhem ROLAND HAJDARAGAJ mbaje mend kete emer !!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 10-10-2011 mė 18:15
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Per sa i perket Shqiptarise, Shqiptareve i takon te kene fjalen e fundit.....e, "deklasimet" e hoxhes, kane efekt diuretik!!
    Kjo eshte margaritar ,do te jete nenshkrimi im ne forum !
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    I nderuar Nuh Musa, a eshte mare ndonjehere mundimi te behet ndonje tentative per heqjen e keti simboli qe ka sjellur kaq shume debate ne mbare boten ?
    Mirmengjesi,

Une nuk kam njohuri per nje tentim te tille. Por nuk mendoj se do te kete nje levizje te tille.

Gjysemhana mbi xhamite eshte element stilistik dhe nuk i prek ndjenjat fetare ne asnje forme. Ne koherat e formimit te shteteve nacionale eshte zgjedhur si symbol edhe ne flamujt shtetnore, keshtuqe eshte themeluar me kete edhe ne ndergjegjet e njerezve, dhe gjetiu gjysemhana eshte nga pikepamja semiotike sot ne te njejten shkalle si kryqi.....ka karakter identifikues.

me nderime !!!
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Shiqo,prap po te them Nuh Stambolli ...ti me ben paralele mes meje dhe nje gjysem serbi ne forumet e shumta qe ti merr pjese duke sheruar komplekse te nje klouni ...nena ime eshte nga fisi i vjeter Shqiptar OROSHI dhe eshte katolike ...une nuk permenda askund nenen tende Une te thash qe je shqiptar nga ajo shtrese filoturke qe flasin edhe ne shtepi Turqishten TI as nuk e mohon kete...cinizem i papare eshte kur nje filoturk fyen nje Shqiptar dhe nenen e TIJ si Serbe ndersa merr merita qe shperdan tolerancen nder Shqiptar ndersa ne cdo shkrim mohon historine e ketij populli ....Ja edhe me caps lock BOTA ESHTE E VOGEL DHE DO TE TAKOHEMI DIKUND ( per kete do kujdesem UNE dhe do te befasohesh)

Une kam 25 vjet dhe quhem ROLAND HAJDARAGAJ mbaje mend kete emer !!!!
    Roli, Roli, Roli.....

Cka je nevrikos kaq shume bre djalosh ???.....OROSHI.....e kam nje shok ketu ne vjene me kete emer, Bernhard Oroshi !!!...

...e sheh si e kushtezon prap nje pyetje, NJE PYETJE NORMALE, nese i ke 25 vjet, dhe kur dihet se kufijt e shqiperise jane hapur 1990.....atehere si eshte e mundur, qe te jesh nip shkodre ???.....mos je nip kosove ???.......

Sidoqoft, nese mendon se e kam patur per qellim te te ofendoj e ke gabim !!!, por gjithsesi te kerkoj falje, ja edhe publikisht, se mi ke shti edhe pakez frigat nese e folim te drejten..........por nuk te kam krahasuar me nje gjysemserbe per te aluduar keshtu ne natyren tende, por per te deshmuar senzin per "tolerance" te shqiptarit.....se krahas teje dhe disave ketu, pjesa dermuese e shqiptareve jane njerez tolerant !!!

Eshte paksa simptomatike kjo sjellje, kur ne njeren ane ofendon direkt dhe qellimisht, e ne anen tjeter pyetjeve te "rrenda" u cet bisht.....andej nga tetova i thojn kesaj pune "ai me mizen nen kesule".....

Ma kujton nje proverb shqiptare,

"dy te mencur nuk mund te qortohen, as nje i mencur dhe nje budalla nuk mund te qortohen, kurse dy budalla rrihen vallahi deri sa te bjere shii"

hajt tung.....

PS: une skam c'tbej....jam i tetoves, turqishten natyrisht nuk e di, aman kam kurajo te bej pyetje qe nuk jane bere moti kohe, per te vetmen arsye, se njerezit kane ngran burg kur i kane bere....une jam rrit i lire, dhe si i tille edhe i parashtroj pyetjet.....nese mendon se e kam ofenduar popullin tone, atehere mund ta sqarojm kete mesele me fakte dhe me citime te drejtperdrejta, ka mundesi, qe ti ndoshta i ke kuptuar edhe gabim gjerat......sic je duke i kuptuar edhe tash....
    albanish by nature

Hierark i lartė Maska e Uriel
    Anėtarėsuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Jeni tė lutur tė diskutoni duke i lėnė anash ofendimet pėrkundrejt njėri-tjetrit, figurave dhe komuniteteve fetare, dhe mbi tė gjitha kėrcėnimet me jetė dhe shpalosjet e CV-ve personale - pjesa parė vlen mė shumė pėr ju: jarigas, IslamInfo dhe qeveriablu. Pjesa e dytė, qė e lexon forumin nga jashtė tani, nėse ka ndėrmend pėr duele me shpata apo western, mund tė komunikojė nė privat me njėri-tjetrin, pėr tė fiksuar vendin e takimit dhe llojin e armės, por jo duke u sherruar kėtu nė forum dhe regjistruar profile pa fund. Nuk ėshtė e vėshtirė tė luash ndonjėherė rolin e tė qėnurit homo sapiens.

Flm!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Uriel : 11-10-2011 mė 07:07
    relata refero

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga Milkway Lexo Postimin
    Une mendoj dhe besoj se pyetja ime ke shume e qarte .

Nese egziston liria e zgjedhjes , une si musliman qe kam qen , e qe jam bere i pa fe , kete a e kam vendos une apo e ka vendos Allahu ??
    ...e ke vendos ty, kurse rruga te cilen e ec si "pabesimtare" e shkruan Allahu....keshtu eshte besimi i muslimaneve, besimi ne caktimin e zotit, muslimanin nuk beson ne "rastesi"....edhe hajni ose perdhunuesi e ec rrugen qe ja ka shkruar Allahu.....rruga e devijuar eshte perplot me shenja, qe te drejtojn ne rrugen e drejte, mvaresisht kush i kupton ato.....kaderi, ashtu quhet ne islam, eshte i caktuar, kurse ti e zgjedh, a e ec rrugen e evlijase, apo e ec rrugen e perdhunuesit....por rastesi ne kete rruge nuk ka.....edhe pyetja e jote, dhe pergjigja ime NUK JAN RASTESI.....e ke patur kete pyetje moti kohe ???....por sot ka qene e caktuar te parashtrohet.....cka te ka ndodhur sot, qe ka pat mundesi te te largoje nga kjo pyetje ???....te ka ndodhe dicka....a je kujtuar se, a ta parashtroj kete pyetje ???....sa vendime ke mare per tu ul tek tastjera me i shtyp ato shkronja ???.............liria e zgjedhjes egziston detyrimisht.......nga pikepamja muslimane.....

tung
    albanish by nature

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ...........liria e zgjedhjes egziston detyrimisht.......nga pikepamja muslimane.....

tung
    Si ekzistoka e drejta e zgjedhjes kur vete ju islamiket thoni se nese allahu do qe ti te behesh mysliman te tregon rrugen e nese nuk do atehere ste tregon asgje po te le te jetosh jeten e nje jo fetari?
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e SatanMyMasterSS
    Anėtarėsuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    217
    Besimet fetare ne kete bote pervec lufterave ne emer te tyre asgje tjeter te mire skane sjellur.

Faqja 26 prej 51 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •