Close
Faqja 21 prej 51 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 507
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Ermedin Lexo Postimin
    Jo, pashė Zotin, nėse dikush ta pėrdhunon motrėn, ti nuk do ta urreje e nuk do
    ta vrisje!? Po, drejtėsia ndaj tė padrejtėve si do tė plotėsohet? Me ēokollata!?

Sa po shoh ti flet si tė vjen mirė, jo si duhet nė njė debat (me argumente)!
    Islami nuk thėrret e as imponon besimin: "S'ka dhunė nė fe (besim)." (2:256)

Sa po shoh, ti nuk je nė debat e flet pa argumente. Flet me bindje dhe tregime
    ēka tė tregojnė nė televizor. Jo dashamir jo, nuk ka debat kėshtu si e ēon ti.

Respekt e tė pėrshėndes. Mėsohu tė debatosh.
    Po ata muslimanet qe na kan perdhunu motrat e nanat per 500 vjet a ishin musliman ata ? Edhe ata frymezimin pej Kuranit e kan pas.

Une te thash nese nje musliman e leshon fene , denimi i tij eshte me vdekje . Nese nje njeri nxinet duke vjedh , i prehet dora , nese nje femer martohet me deshire te vet e jo te babes gurezohet , te gjitha keto vijne nga nje fe e drejte .

Qka fola pa argumente ? Mos ndoshta une cka fola ti ske mundesi te gjesh kunderfakte ?

5:51 O ju qė besuat! Mos zini miq as jehuditė, e as tė krishterėt. Ata janė miq tė njėri-tjetrit. E kush prej jush i miqėson ata, ai ėshtė prej tyre. Vėrtet All-llahu nuk vė nė rrugė tė drejtė popullin zullumqar.

4:89Ata dėshirojnė qė edhe ju tė mos besoni sikurse nuk besuan vetė dhe bėheni tė njėjtė. Mos zini miq prej tyre deisa ata tė shpėngulen (si ju) pėr hirė tė All-llahut, e nėse refuzojnė, ataherė kudo qė t'i gjeni, kapni dhe mbytni dhe prej tyre mos zini as mik as ndihmės.

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Ke tė drejtė, se ishte lėshimi im, por nė fakt aty ishte njė shpjegim
    shkronjash pėrbėrėse tė emrit
    e jo shpjegim tė emrit, e qartė?
    Sa pėr shkronjėn a tė dytėn e ke shpjegimin e parė (tek shkronja e parė).
    Ermedin, nuk eshte problem leshimi i nje shkronje ( te gjitheve na ndodhin tipfeler gjate te shkruarit )por i gjithe spjegimi eshte kontraverz dhe tani shkronja A qe mungon dhe gjindet ne poziten e parafundit te fjales i jep cilesi sikur te pares !!! mandej hap tjeter i gabuar eshte qe nje tingulli te vetem LL e ndan ne dy shkronja L-L dhe i cileson me dy veti kur eshte vetem nje shkronje !!! e pajtohem qe shkronja H duke shqiptuar del ajri nga goja,por qe te pretendosh qe shqiptimi i fjales ALLAH ka veti terepeutike per sistemin respirator dhe shendetin e njeriut eshte ne mase te madhe amatorizem mos te them term me te forte....kete askush nuk ta pranon...i pari une...
    Edhe njė herė e pėrsėris se ke nevojė pėr kulturė debati, pėrndryshe jo qė e them
    unė, por jashtė rregullave tė debatit dhe pa argumente faktikisht del i dobėt.
    Derisa tė respektoj, tė paktėn mė respekto si njeri.

Respekt dhe pėrshėndetje pėr sonte.
    Une jam i pari qe te vendosen standarte te larta ne forum dhe kam hapur nje teme per keto probleme ku propozoj perjashtim te cdokujt jo vetem qe fyen ne biseda por edhe mos te lejohet devijimi i temes (administratoret mbas 3 faqeve diskutimi si ti a bejme e mbyllen pa dhene pergjigje !!! )
    Une repektoj cdo njeri dhe nuk sulmoj besimin si te till,besimi eshte personal,ai eshte dhunti dhe nuk ka cka te flasim por shkruaj antireligjioneve(xhamija,kisha) dhe kjo eshte legjitime.
    Une nuk e kam ditur qe besimtareve te fese islame i pengojn disa gjera -ja termin Islamik e permisova ne musliman (eshte korrekt),ndersa permenda Ermedin psikologu sepse mendoja qe je psikolog profesionist.Ne qoftese keto dy shprehje jane ofenduese per ty nuk do perseriten me...shkrimet me Islaminfo harroji ato jane te bera ne atmosfere te nxehte ku iniciator i nje bisede te till ka qene Islaminfo

Pershendetje dhe ty ....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 09-10-2011 mė 18:31
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Me kėto mėsime i mėsojnė pasardhėsit e tyre (hebrenjtė):
    ○ ne e vramė tė dėrguarin (mendjemadhėsi ekstreme);
    ○ neve na takon toka e askujt tjetėr (nazizėm modern);
    ○ ne jemi tė zgjedhur, ju jeni kafshė dhe pushtues (kontradiktė).
    Me cilet mesime Hebrejet i mesojne pasarrdhesit-
    a)ne e vrame te derguarin - mendon ne Jezusin ? Kete nuk e thone Hebrejet por te krishteret dhe kjo ishte baze e antisemitizmit krishter e mbeshtetur edhe nga zilija per infiriotetin ekonomik te tyre ndaj Hebrejeve...Jezusin e denuan Romaket,gjyqin e beri Poncije Pilati dhe e gozhduan ushtrija romake...edhe papa ne encikliken e tij ka kerkuar "falje" per keto shpifje ndaj tyre...
    b) Neve na takon toka e askujt tjeter -nuk eshte keshtu.Izraeli eshte formuar me 1948. dhe OKB ndau territorin te dyja paleve.Ata qe nuk pranuan dhe nisen luften ishin Arabet ( te bashkuar Arabet ate lufte dhe 4 te tjera i humben cdonjeren per - 10 dite !!! )
    c) Ne jemi te zgjedhur -e vertet qe besimi ne nje zot (monoteizmin ) ata e krijuan dhe me to lidhi aleance....

*Videon qe bjen eshte qesharake ,nje tinejxher qe fyen duke mbajtur shishen e alkoholit ne dor e cileson si qendrim te popullit Hebre ??!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 09-10-2011 mė 20:12
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar Maska e Skorpioni
    Anėtarėsuar
    18-12-2010
    Postime
    206
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Se kam hobi, po menyre jetese. Madje perendimoret kur e pranojn islamin, kane deshire dhe shkojn e mesojn gjuhen arabe dhe studiojn islamin, edhepse me heret kishin kryer ndonje fakulltet tjeter.
    mire shum, se sa me teper te dishe aq me mire (etja per dije eshte arsyeja se perēka lexojme libra ose hyjme neper forume, apo jo), mirpo te mos e anashkalojme faktin qe gjithkund ne bote ka njerz labil qe nderrojne fene. Per shembull perendimoret konvertojne shum me teper ne budizem se sa ne islamizem. Po te ishin te menqur dhe jo labil do te hiqnin dore nga religjionet (jo nga Zoti), e jo te nderrojne fene.

Vetem te ne eshte ky sindromi se nese dikush studion islamin, patjeter te kete hapur nje dyqan, ku i shet mallrat, po edhe ne jane te kalbura.
    Pra mos shit mallra te kalbura, sepse krijon pershtypje te nje hoxhe/prifti/popi tek ne.

S'eshte e vertete aspak, islami eshte bindja ime e thelle, me te jetoj me shume se dhjet vite me radhe, dhe per cdo dite e me shume bindem ne madheshtine e tij dhe ne superioritetin e tij ndaj cdo feje tjeter.
    seriozisht me vjen mire per ty qe je i knaqur (fatkeqsisht askujt nuk i zgjat shum kjo knaqesi qe fiton nga besimi i verber), dhe shpresoj per ty qe te te zgjate me shum se te tjereve ky gjume (trance) i kendshem ne djepin e quajur Islam.

Ndersa sa i perket bindjes tende qe islami eshte bere superiore ndaj ēdo feje tjeter, mundem vetem te pajtohem me ty. Ky eshte nje fakt qe se luan as topi. Islami gjat 1400 viteve pervoje psikologjike, eshte bere sistemi me i pervetsuar ne kete bote per te skllaveruar dhe sunduar njerzimin. Islami dal ngadale e ka arritur ate fuqine t'i dehe njerzit si rakia e t'i beje si Zombi.

Jo une sjam futur e as sme kane futur te tjeret, kjo nuk eshte qorsokak per te cilen po flasim, po sistem jete qe t'i qarteson gjerat. Sikur edhe ti ta kishe kuptuar kete ne realitet, e jo vetem si pallaver ketu, s'do ta lije, po s'eshte e vertete se ti ndonjeher e ke kuptuar islamin si duhet.
    paj, pa kurrfar dyshimi, njeri prej neve dyve nuk eshte duke e kuptuar islamin dhe dikush eshte duke ia bere mjegull perpara qe mos te sheh realitetin, te sheh vetem te mirat e islamit ose vetem te keqet e islamit.

Tash pyetja eshte a jam une ai i humburi qe e sheh islamin vetem si 80% te keq, apo je ti ai i humburi qe e sheh islamin si 100% te mire.
    S'eshte patjeter qe une te pergjigjem ne cdo pyetje provokative, mirepo une t'u pergjigja shume bukur se pyetjet qe i beri vetemse isha pergjigjur me heret, andaj lexo dhe gjeje pergjigjen per vete.
    d.m.th s'po don te pergjigjesh, s'ka problem, sepse eshte vullneti i lire i ēdo kujte te zgjedhe ate ēfar do ose ēfar ia mer mendja qe eshte me mire per te, siē thon keta te konkurreces (kristianet) e qe tash po thokan edhe muslimanet. Vetem se me zhgenjeve pak a, por nejse.

Skam nevoje une per pohimin tend, dhe te cilesova me ate cilesi vetem se e pranove se ke bere copy-paste, e nuk shiteshe i mencur si te tjeret.
    hehehehe

Pasha besen copy-paste e kam ba.

Dhe, nuk e kemi ma te nevojshme ti shitemi dikujt si i menqur, i kemi kaluar ato faza. Jemi te interesuar t'i skjarohen gjerat dhe ti biem ne vend te vet ashtu siē duhet te jene.

Ky eshte besimi i muslimaneve te thash me heret.
    E di.

Ju jeni te lire te besoni ēfar te doni. Per mua nese doni besoni edhe ne satelita e jo veq ne Statue prej gurit, se nuk me intereson aspak, deri sa te mos mundoheni t'i genjeni, ti mashtroni e ti manipuloni te tjeret, e sidomos rinine naive dhe jo fort te dijshme qe binden leht.

Pergjigjet i kishe me heret, te tregova se ato qe solle jane genjeshtra, shpifje dhe manipulime.
    genjeshtra, shpifje dhe manipulime jan keto qe po i thua ti me shoqni

Ne te vertete, ne i studiojme edhe religjionet tjera, edhe grupacionet e devijuara moderne. Keshtuqe, mos flit per dicka qe s'ke dituri rreth saj.
    ................

Ti je akuzuesi, kur une te them se shpifje eshte, ti duhet te argumentosh te kunderten e jo une, sepse une po e mohoj ekzistencen e pretendimit tend.
    po edhe une po te them ty qe islami sepaku 80 % eshte shpifje, genjeshter dhe manipulim.

muhamedi ka qene tregtar dhe politikan i zoti, por nuk eshte e vertete qe ka qene profet dhe s'eshte e vertete qe i ka folur Gjebraili, perveq nese ndonjeri nga keshilltaret e tije jahudi dhe kristian eshte quajtur Gabriel.

Na qenka i derguar i allahut thone harapat e zi ... nje permendore prej gurit po dergojka "profet" ... tallje jan keto.

ashtu "te derguar te Zotit" kan qene edhe Pirro, Aleksandri i Madh, Skenderbeu etj. per neve Shqiptaret, siē eshte muhamedi "i derguar i allahut" per arabet, ose Qingis Kani per Mongolet.

pastaj thone qe islami na qenka per te gjith boten. sigurisht qe thone ashtu sepse edhe arabet kan ambicie ta roberojne boten sikur amerikanet, gjermanet, kinezet, ruset etj.

Meso niher rregullat e debatit pastaj vazhdo.
    gjithashtu

S'eshte problem, zine se ma ke kthy, se kam ate kompleks qe te gezohem nga komplimentet e dikujt, apo te pikellohem nga ofendimet e dikujt.

S'eshte problem, mos ta nin
    ani de ani, qysh t'dush ti ia bajme, veq per Zo fort po due me ta kthye borgjin, por ti s'po jep kurrfar shance. Nejse.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Skorpioni : 09-10-2011 mė 20:34
    Religion Is Curable

i/e regjistruar Maska e Skorpioni
    Anėtarėsuar
    18-12-2010
    Postime
    206
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Ke te drejte cka duash thuash,mbas nje kohe do te bindesh ne te.
    te thash edhe me heret qe keta nuk dijne asgje jashta literatures islamiste. keta hiq nuk e dijne qe non stop i bejne veten autohypnoze.

Mirepo Ermedin psikologu thote qe shqiptimi i fjales allah ka efekte pozitive per sistemin respirator.
    veq a !!!???

paj si fjale hyjnore (e jo nga gjuhet semite) duhet te kete ndikime shum me te madhaja tek njerzit bre !!!

Ne gjoja analizen e tij ai harron nje shkronje dhe nuk e spjegon ,p.sh shkruan ALLH e nuk na tregon shkronjen ALLAH ,a thua e ka harruarr nje shkronje apo perendise se myslimaneve i thone ALLH .jam kurioz te di cka do te thote ajo shkronje qe mungon
    po get ia paska hanger maqorri q'at shkronje.
    Religion Is Curable

Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    edhe pse ai doktorri qe thote Ermedini egziston vetem ne fantazine e tij dhe te islamikeve !!
    Ke te drejte ,ti je nje hap para neve.Une gati besova per nje punim te till edhe pse thash se dyshoj nje shkencetare i denje te thot nje gje te till...nuk egziston asnje shkencetar me ate emer dhe askund nuk eshte publikuar nje punim i till ,pervec ne sajtet islamike te Marokos dhe Somalise dhe vendeve tjera Islamike...pra,Fake ...e Ermedini kerkon dijalog te kulturuar,e ne anen tjeter na bjen falsifikate....le te pergjigjet ne kete me poshte ...si nuk u skuqen ore, nje here te vetme nga genjeshtrat ....ndoshta google i Ermedinit e gjen kete "shkencetare" une,nuk munda ta gjej ,athua Google im eshte gabim , hahaha

Who is this mysterious Dutch professor?

Vander Hoven is not the name of any identifiable person in the Netherlands, let alone a published research psychologist. Now “Vanderhoven” is a real Dutch LAST name, but there is no one with that name who holds a position in psychology, physiology or science at any Dutch university. If Vanderhoven is this guy’s last name, why doesn’t the article give us his first name as well? This is (of course) because the “Dutch professor” is a figment of the fabricator’s imagination. It is a sign of the pathetic status of Islamic science, that even when faking bogus research reports such as this one, they try to give their report credibility by inventing fake Western scientists as their sources. Anybody who believes this article is true deserves the blighted, benighted circumstances that they find themselves in. Sadly, that would include most of the Muslim world. ...Ermedini me siguri e din Anglishten ,le ta perkthej vet....nuk do ja ofroj kete kenaqesi... hihi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 09-10-2011 mė 21:53

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga Skorpioni Lexo Postimin
    1. Shum gjenerata para Muhamedit, arabet pagan iu luteshin 360 perendive. Ato perendi te tyre ishin figura te gdhendura prej gurit, nder te cilat perendiu kryesore ose perendiu me i madh ishte perendiu i henes i quajtur Allah (ne gjuhen aramaishte te jahudive (gjuhe e ngjajshme me arabishten) fjala 'Alah' do te thot 'i fuqishmi', ndersa muslimanet kembengulin qe emri Allah eshte emer i pervetshem dhe nuk ka prejardhje prej ndonje fjale tjeter, na qenka nje term qe perdoret per te deshmuar ekzistencen absolute), ndersa te tjeret perendi kuheshin si perendi ndermjetsuese. Vazhdimesia e ketije lloj besimi vazhdon edhe sot te praktikohet nga muslimanet. Edhe ne ditet e sotme eshte Allahu ma i madhi dhe jan ata zotet me te vegjel si ndermjetsues qe jua kan nderruar emrin e iu thone Melaqe (Engjuj).

Hajt po ta boj qejfin, edhepse ky shkrim eshte i stermbushur me shpifje, manipulime dhe genjshtra

P.sh: Ketu ka gabime te medha, Allahu eshte Zoti, kurse idhujt Muhamedi a.s. i ka thyer. Nuk ka ndermjetes qe ua kane nderuar emrin dhe u themi melaqe. Ata s'guxojn te hyjnizohen e as te adhurohen.

2. Qendra e tyre ishte nje tempull pagan prej guri i quajtur "Kaba" ne qytetin Meka. Ne ate vend gjendet edhe guri i zi (nje meteor i zi) qe e adhuronin dhe e puthnin arabet, perfshire edhe Muhamedin. Ai meteor i zi ne mes te shkretetires njengjyreshe e monotone sigurisht qe i kishte terhequr arabet primitiv qe s'kishin pare kurre gur te zinje, te cilet e kuanin (e kuajn edhe sot) ate gure te zi si diēka te shenjet.
    Ketu ka shpifje dhe mendime personale te cilat neve s'na interesojn. Kaba nuk eshte tempull pagan. Eshte tempull monoteist i ndertuar nga Ibrahimi a.s. kurse idhujt u futen ma vone. Muhamedi a.s. i largoi idhujt dhe e ktheu xhamine ashtu sic ishte ne kohen e Ibrahimit a.s.

Guri i Zi eshte gure xheneti, sipas besimit te muslimaneve, puthja e tij eshte shprehje e permallimit per xhenet, s'meriton te adhurohet guri i zi, askush prej muslimaneve s'e adhuron ate.

PRA EDHE KJO ISHTE SHPIFJE DHE MENDIM PERSONAL I ATIJ QE E KA SHKRUAR.

3. Arabet musliman ende thone "Allahu eshte me i madhi" (Allahu ekber) e jo "Allahu eshte i madh" siē do te duhej te thonin si "monoteist" qe e quajn veten, pra kjo shprehje "Allahu ekber" ka te beje me arabet pagan qe kan thene ashtu per ta dalluar Allahun pagan (perendiun e henes) nga perendite e tjera me te vogla ndermjetsuese qe sot iu thone meleke apo engjuj.
    S'eshte e vertete se Allahu Ekber ka te beje me arabet pagan. Kjo eshte tek arabet qe nga koha e Ibrahimit a.s. dhe birit te tij Ismailit.

Ndersa trajta ME I MADHI eshte lavdi ndaj Zotit e assesi nuk do te thote se ka perendi me te vegjla. Kjo eshte e qarte ne besimin islam.

Poashtu themi ME I DITURI, ME I DREJTI, kjo per ta madheruar ate ne menyren me te mire, e assesi nuk d.t.th. se pranohet ndonje lloj rivaliteti. Ne jemi te qarte per kete ceshtje.

4. Arabet pagan faleshin apo iu luteshin perendive pagane te tyre disa here ne dite duke u kthyer me fytyre nga Kaba pagane dhe duke u perkulur ne ate drejtim, poashtu religjioni i tyre pagan i obligonte ata te agjerojne nje muaj ne vit, ku agjerimi fillonte dhe perfundonte me henen e re, pastaj ata ishin te obliguar ta vizitonin Kaben pagane dhe te sillen 7 here rreth atije tempulli pagan, ta gjuajne Iblisin (me vone Shejtanin) pagan me gure etj. etj.
    Te thashe me heret se keto rite kane ngelur nga koha e Ibrahimit a.s. Mirepo ata kishin futur elemente idhujtarie ne to. Kurse Muhamedi a.s. i largoi elementet e idhujtarise dhe i ktheu njerezit ne monoteizem, ashtu sic kishte mesuar edhe Ibrahimi a.s. Sepse monoteizmi eshte fe e te gjithe profeteve, kurse njerezit pas tyre mund te devijojne nga kjo rruge, sic ka ndodhe me krishteret e sotem, me hebrejt dhe sic kishte ndodhur me idhujtaret e Mekes.

5. Te njejtat rituale pagane jan sot thelbi i islamizmit, pra shumica e ritualeve, traditave dhe kushteve islame jan vazhdimsi e ritualeve, traditave dhe kushteve te religjionit pagan te arabve dhe kultures se tyre paramuhamediane. Ndersa obligimi per tu falur 5 here ne dite eshte kopjuar direkt nga religjioni pagan i Sabejve te Sirise, religjioni i te cilve ishte nje perzierje mes religjionit te Babilonasve dhe religjionit te Pellazgeve.
    S'eshte e vertete se keto jane vazhdimesi e religjionit pagan, assesi, paganet i luteshin idhujve, e kishin te mbushur faltoren me idhuj, kurse Muhamedi a.s. i ktheu ne besimin e Ibrahimit a.s. Kurse lutjet dallojn renjesisht nga ato pagane.

EDHE KJO SHPIFJE DHE MANIPULIM.

6. Islamizmi ka kopjuar shum tradita edhe nga religjionet e tjera pagane te atyre aneve, siē eshte tregimi per udhetimin e Muhamedit gjat nje nate nga meka ne palestine dhe nga palestina ne sferat e qiellit (israja dhe miraxhi), jan te kopjuara direkt nga Zoroastrizmi apo Zarathustrizmi pagan, poashtu shperblimi i xhenetlive me virgjereshat syzeza etj. jan kopjuar nga ky religjion pagan i persianve te vjeter.
    Allahu thote: "Ne cdo popull kemi derguar profet".

Andaj sipas besimit tone Ademi a.s. eshte njeriu i pare dhe profeti i pare dhe secili profet i ka pasur mesimet e njejta per shperblim dhe ndeshkim ne boten tjeter, e ka permendur Xhenetin, ka thirru njerezit ne monoteizem, e keshtu me radhe.

Nese edhe ne ndonje popull tjeter ka ngel dicka nga keto mesime profetike, edhepse eshte ndryshuar dhe koruptuar, kjo assesi nuk d.t.th. se Muhamedi a.s. ka kopjuar prej tyre, ai s'ka pasur mundesi ta beje nje gje te tille, ka qene analfabet, s'ka ditur gjuhe te huaja dhe jeta e tij ka kaluar ne Meke.

7. Symboli i islamizmit, gjysem hena me yll qe perdoret sot ne ter boten nga muslimanet, eshte symboli i perendeshes pellazge te quajtur Artemis.
    S'eshte hena simbol i muslimaneve, nuk ka baze per kete ne fene islame, eshte vendosur vone ne xhamia per shkak se muslimanet e perdorin kalendarin lunar. Per kete jemi keputur duke dhene sqarime.

Skan muslimanet asnje besim te nderlidhur me henen. Sipas tyre kush e adhuron henen apo e hyjnizon AI S'ESHTE MUSLIMAN.

PRA, krejt gjerat deri ketu kategorizohen si: SHPIFJE DHE MANIPULIME.

8. Ligji islam i quajtur Sharia (Sheriati) lejon gjera te pa imagjinueshme dhe te patolerueshme per moralin e nje njeriu te shendoshe mentalisht, siē jan incesti, pedofilia, poligamia etj.
    S'eshte e vertete se ligji islam e lejon pedofiline. Madje vet pedofilia me keto definicione moderne s'ka qene e njohur ne ate kohe, andaj s'eshte e drejte qe te futet krahasimi keshtu. Poligamia s'eshte e obligueshme, ne rast nevoje, me pelqimin e te dy paleve dhe e kufizuar, poashtu e kushtezuar me drejtesi.

Incesti s'eshte i lejuar ne islam. Nese e ke per qellim martesen me kusherirat, kjo eshte tradite e shume popujve, assesi nuk mund te futet ne kategorine e incestit.

Madje, muslimanet shqiptar nuk e veprojn nje gje te tille, dhe skane asnjefar detyrimi apo qortimi.

9. Muhamedi ka qene nje tregtar, oratore dhe politikan gjenial (multimilioner i kohes se vet) qe kishte kontakte tregtie me te gjith popujt e lindjes se aferme dhe sidomos me hebrejt. Tregohet shum kjart ne biografine e tije qe para se te vetshpallej profet kishte kontakte me nje prift kristian, pastaj dy nga grate e tije te shumta ishin jahudi dhe nje tjeter kristiane.
    S'eshte e vertete se Muhamedi ka qene multimilioner i kohes se vet. GENJESHTER. Ai ka jetuar jete modeste.

Gruaja e tij HATIXHJA ishte tregtare e madhe e Mekes dhe pasanike. Muhamedi a.s. para se te martohej me te bente tregti brenda Mekes, asnjeher ska dal jashta Mekes. Pastaj ajo e angazhoi per nje udhetim te shkurter deri ne kufijt verior te gadishullit arabik dhe kur u kthye u martua me te, e pas kesaj as qe ka dal ndonjeher nga Meka.

Gruaja e tij cifute, qe i thua ti ashtu, me te eshte martuar shume vone, edhe ajo e ka pranuar islamin. S'ka patur grua krishtere. Marija (kiptase) e ka pranuar islamin gjithashtu.

10. Islami eshte vetem per meshkujt. Thuhet shum kjarte nga muslimanet "grate nuk jan musliman, por i nevoiten muslimanit". Pastaj ne xhenet permenden femrat vetem si objekt kenaqesie per meshkujt. Ne fakt, femra ne islam nuk kuhet si njeri.
    NUK ESHTE E VERTETE SE MUSLIMANET THONE SE GRATE SJANE MUSLIMAN.

GENJESHTER E KULLUAR.

Turp te kesh, keshtu kur te besh copy-paste masturbimet e ndonje psikopati islamofobist.

11. Nente vite para se te vdiste Muhamedi, ai u martua me Ajshen, e cila kur u fejua me Muhamedin ishte 6 vjeqare, ndersa kur u martua me te, ajo ishte 9 vjeqare. Duke mos anashkaluar edhe faktin qe ajo ishte edhe kusherire e tije.
    Ne islam per t'u martuar me nje femer:

1. Duhet te jete e pjekur fizikisht dhe psiqikisht. Pjekja e till dallon nga gruaja ne grua dhe nga vendi ne vend. Sidomos ne vendet arabe kjo arrihej me heret, sepse klima ishte i nxehte. Ne rastin e Aishes e shohim se martesa eshte bere kur ajo i kishte 9 vite. Ne kete rast ajo ishte plotesisht e pregaditur per nje gje te tille.

2. Duhet te lejoj prindi. Ne rastin e Aishes Ebu Bekri lejoi nje gje te tille. Sepse askush ska te drejte t'ia grabit prindit vajzen.

3. DUHET TE PRANOJ VAJZA. Askush ska te drejte ta detyroj ate, po qofte edhe prindi i saj. Ne rastin e Aishesh ajo pranoi. Madje ishte komplet e pjekur dhe transmetoi rregullat e bashkeshortesise ne menyren me te mire.

Aishja ishte kusherire e larget e tij. S'mund traditat shqiptare te shtat brezave t'ia detyrosh krejt botes.

12. Pohimi qe Muhamedi ishte analfabet duhet te jete i vertete, pasiqe ne Kuran tregimet per profetet e me hershem hebre jan shum te thjeshta dhe te pakompletuara, ashtu siē ka mundur ti mbaje ne mend Muhamedi kur i ka ndegjuar ato perralla nga hebrenjet dhe kristianet (partneret e tije tregtare), ose ashtu siē kan mundur ti mbajne ne mend grate e tije hebreje dhe kristiane.
    HAHAHAHAH. Cfar banaliteti.

Perkundrazi mesimet e profeteve ne Kuran jane te perkryera.

Sipas Bibles:

1. Davidi ben amoralitet me gruan e fqiut, zhveshet lakuriq.

2. Sulejmani i adhuron idhujt.

3. Isau eshte bir i Zotit.

4. Nuhu alkoolik kronik.

5. Loti ka bere seks me dy vajzat e tij.

Pejgamberi a.s. i tregoi cdo gabim qe ata e kishin dhe e tregoi REALITETIN per cdo profet.

Grate e tija te gjitha kane qene MUSLIMANE, me ato dyja qe jane konvertuar nga krishterizmi dhe jehudizmi eshte martuar VONE.

Edhe kjo genjeshter dhe fjale kafeneje.

Pra, e vertetova se shkrimi yt eshte i teri: SHPIFJE, GENJESHTRA, PALLAVRA.

etj. etj. etj.

une personalisht nuk e pres nga ti qe te pranosh diēka nga keto fakte te thata, arsyen ta thash me larte.
    Jojo, ne sjemi si krishteret. Ne kemi pergjigje per cdo gje. Mos u merzit per ate.

Mirepo bjerni vlla gjera te sakta e te vertetuara. JO SHPIFJE dhe GENJESHTRA.

pfffff, cashtu si te besh copy-paste.

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Ke te drejte ,ti je nje hap para neve.Une gati besova per nje punim te till edhe pse thash se dyshoj nje shkencetare i denje te thot nje gje te till...nuk egziston asnje shkencetar me ate emer dhe askund nuk eshte publikuar nje punim i till ,pervec ne sajtet islamike te Marokos dhe Somalise dhe vendeve tjera Islamike...pra,Fake ...e Ermedini kerkon dijalog te kulturuar,e ne anen tjeter na bjen falsifikate....le te pergjigjet ne kete me poshte ...si nuk u skuqen ore, nje here te vetme nga genjeshtrat ....ndoshta google i Ermedinit e gjen kete "shkencetare" une,nuk munda ta gjej ,athua Google im eshte gabim , hahaha

Who is this mysterious Dutch professor?

Vander Hoven is not the name of any identifiable person in the Netherlands, let alone a published research psychologist. Now “Vanderhoven” is a real Dutch LAST name, but there is no one with that name who holds a position in psychology, physiology or science at any Dutch university. If Vanderhoven is this guy’s last name, why doesn’t the article give us his first name as well? This is (of course) because the “Dutch professor” is a figment of the fabricator’s imagination. It is a sign of the pathetic status of Islamic science, that even when faking bogus research reports such as this one, they try to give their report credibility by inventing fake Western scientists as their sources. Anybody who believes this article is true deserves the blighted, benighted circumstances that they find themselves in. Sadly, that would include most of the Muslim world. ...Ermedini me siguri e din Anglishten ,le ta perkthej vet....nuk do ja ofroj kete kenaqesi... hihi

qeveriablu: Duhet te dish te besh dallimin ne mes "arsyetimit logjik" te ndonje muslimani, apo mendimit te tij dhe ne mes fese islame.

Shume bukur dini t'i mbushni reshtat me gjera qe ne realitet nuk jane asgje.

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Pffff, cfar niveli i ulet ne pergjithesi.

Fjale qe jane genjshtra te kulluara, mosnjohje e asaj se si duhet te rrjedh nje debat, shpifje, krahasime jokorekte, etj etj etj.

Injoranca eshte shume e keqe, mirepo me e keqja eshte kur dikush s'din a mendon se din dicka.

E kemi kete neuropsikiatrin qeveriblu per shembull. Nuk shkon atje te kontriboj dicka, vjen ketu neve na shet pallavra, kurse as moshen e as diturine nuk e ka per te debatuar me fetaret.

Pastaj duhet te perdorin SHPIFJE, GENJESHTRA, sepse perndryshe skane ASGJE.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Citim Postuar mė parė nga Milkway Lexo Postimin
    Po ata muslimanet qe na kan perdhunu motrat e nanat per 500 vjet a ishin musliman ata ? Edhe ata frymezimin pej Kuranit e kan pas.

Une te thash nese nje musliman e leshon fene , denimi i tij eshte me vdekje . Nese nje njeri nxinet duke vjedh , i prehet dora , nese nje femer martohet me deshire te vet e jo te babes gurezohet , te gjitha keto vijne nga nje fe e drejte .

Qka fola pa argumente ? Mos ndoshta une cka fola ti ske mundesi te gjesh kunderfakte ?

5:51 O ju qė besuat! Mos zini miq as jehuditė, e as tė krishterėt. Ata janė miq tė njėri-tjetrit. E kush prej jush i miqėson ata, ai ėshtė prej tyre. Vėrtet All-llahu nuk vė nė rrugė tė drejtė popullin zullumqar.

4:89Ata dėshirojnė qė edhe ju tė mos besoni sikurse nuk besuan vetė dhe bėheni tė njėjtė. Mos zini miq prej tyre deisa ata tė shpėngulen (si ju) pėr hirė tė All-llahut, e nėse refuzojnė, ataherė kudo qė t'i gjeni, kapni dhe mbytni dhe prej tyre mos zini as mik as ndihmės.
    ore mos je gje xhamia nga gjilani ti ???apo te ngatarroj un me dike tjeter??

Faqja 21 prej 51 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •