Close
Faqja 37 prej 51 FillimFillim ... 27353637383947 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 361 deri 370 prej 507
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Satan is your Master: Blla, blla, blla, si zakonisht, pa asnje argument, stermbushur me citate te ateistave. Keshtu nuk behet debati i nderuar. Po prej teje me te thane te drejten nuk pres dicka me shume se kaq.

Njerezit e mencur qe lexojn e kuptojn nivelin e argumenteve te seciles pale dhe atyre u ngel te vendosin, vendim per te cilin do te japin pergjegjesi para Zotit te tyre.

Bani: Rashad Khalifa nuk permendet askund ne Kuran, kjo ishte nje shpifje nga ti, edhepse temen se kemi aty, ke frike Zotin dhe mos shpif.
    Fjala rrėnjė e emrit “Rashad” ėshtė “Rashada” (mbajtja e udhėzimit tė drejtė). Kjo fjalė rrėnjė pėrmendet nė Kuran 19 herė.
    Rashad Khalifa i lindur me 19 nentor , vrasesi i tij u kap nga policia Kanadeze pas 19 vjetesh,
    Zbulimi shumė i rėndėsishėm qė numri “19” ėshtė plotpjesėtuesi i pėrbashkėt i Kuranit u bė
    realitet nė Janar tė 1974, qė pėrkon me Dhyl-Hixhe 1393 Pas Hixhrės. Kurani u shpall nė vitin 13
    (Para Hixhrės). Kjo e bėn numrin e viteve nga shpallja e Kuranit deri te shpallja e mrekullisė sė tij
    1393 + 13 = 1406 = 19x74. Siē ėshtė shėnuar mė lartė, zbulimi i Mrekullisė ndodhi nė Janar 1974.
    Lidhja ndėrmjet 19x74 viteve hėnore dhe 1974 viteve diellore nuk na shpėtoi pa e vėrejtur. Kjo
    ėshtė posaēėrisht e mistershme duke marrė parasysh faktin qė numri “19” pėrmendet nė Suren 74.

Fjala rashada permendet gjithsej 19 here ne Kuran, as 18 as 20, fiks 19 here, keto jane ajetet ku permendet ne te gjithe Kuranin kjo fjale;

perdorimi i emrave nga Perendia eshte sipas kuptimeve dhe jo emer ashtu sic ne e perceptojme sot, shiko nje shembull;

perdoret emri Ahmed dhe jo Muhamed , thjeshte pse keshtu eshte rrenja(Ahmed-me i lavderuar);
    61:6. Dhe, kur Isai, biri i Merjemes tha: "O beni israilė, unė jam i
    dėrguar i All-llahut te ju, jam vėrtetues i Tevratit qė ishte para meje
    dhe jam pėrgėzues pėr njė tė dėrguar qė do tė vijė pas meje, emri i tė
    cilit ėshtė Ahmed
    !" E kur ai u erdhi atyre me argumente tė qarta, ata
    thanė: "Kjo ėshtė magji e hapėt".
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 17-10-2011 mė 14:15
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Citim Postuar mė parė nga SatanMyMasterSS Lexo Postimin
    Une ja liroj vendin nje te vjetrit qe te ulet vetem se ka thene zoti yt por ja liroj sepse ndergjegjia ime me thote
    a mund t'ma shpjegosh se pse t'a thote ndergjegja? ,
    kush e informoi ndergjegjen tende dhe ndergjegjet e 6.5 miliard njerezve se cfare eshte 1) e mire dhe cfare 2) e keqe???

Kuran
    [90:7] A mendon ai(njeriu) se askush nuk e sheh?
    [90:8] A nuk i dhamė atij dy sy?
    [90:9] Njė gjuhė dhe dy buzė?
    [90:10] A nuk i treguam atij dy rrugėt?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 17-10-2011 mė 14:16

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    Fjala rrėnjė e emrit “Rashad” ėshtė “Rashada” (mbajtja e udhėzimit tė drejtė). Kjo fjalė rrėnjė pėrmendet nė Kuran 19 herė.
    Rashad Khalifa i lindur me 19 nentor , vrasesi i tij u kap nga policia Kanadeze pas 19 vjetesh,
    Zbulimi shumė i rėndėsishėm qė numri “19” ėshtė plotpjesėtuesi i pėrbashkėt i Kuranit u bė
    realitet nė Janar tė 1974, qė pėrkon me Dhyl-Hixhe 1393 Pas Hixhrės. Kurani u shpall nė vitin 13
    (Para Hixhrės). Kjo e bėn numrin e viteve nga shpallja e Kuranit deri te shpallja e mrekullisė sė tij
    1393 + 13 = 1406 = 19x74. Siē ėshtė shėnuar mė lartė, zbulimi i Mrekullisė ndodhi nė Janar 1974.
    Lidhja ndėrmjet 19x74 viteve hėnore dhe 1974 viteve diellore nuk na shpėtoi pa e vėrejtur. Kjo
    ėshtė posaēėrisht e mistershme duke marrė parasysh faktin qė numri “19” pėrmendet nė Suren 74.
    Mire Bani, nuk e kam ndermend te beje ate qe me preferove me pare.Por,cka thua me kete shembull qe e thone fansat e kengetarit nga Maqedonia Toshe Proevski qe humbi jeten tragjikisht (e permendi sepse edhe une jam nga Ilirida) ja cka do thote kur numrat "dhunohen" dhe gjera te tilla nuk ka vetem ne Kuran.
    Toshe Proevski
    -Lindi me 25.1------25+1=26
    -humbi jeten me 16.10-----16+10=26
    -ora e aksidentit 6:20----- 6+20=26
    -numri 26*26*26 =17576 ---1+7+5+7+6 =26

Kengetari kishte 26 vjet kur humbi jeten !!!

Dhe cka ?...ka ketu dic misterioze kur nuk mirren dhe injorohen tjera gjera p.sh. viti i lindjes,viti i vdekjes,sekondat...etj.etj. Kjo eshte dhunim i arsyes se shendosh !
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar Maska e SatanMyMasterSS
    Anėtarėsuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    217
    Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    a mund t'ma shpjegosh se pse t'a thote ndergjegja? ,
    kush e informoi ndergjegjen tende dhe ndergjegjet e 6.5 miliard njerezve se cfare eshte 1) e mire dhe cfare 2) e keqe???

Kuran
    [90:7] A mendon ai(njeriu) se askush nuk e sheh?
    [90:8] A nuk i dhamė atij dy sy?
    [90:9] Njė gjuhė dhe dy buzė?
    [90:10] A nuk i treguam atij dy rrugėt?
    Zoti ma ka dhene ndergjegjen, hahahah, jete o jete. Cfare naiviteti i pashembullte, o njeri te ishte shkruar kurani para ardhjes se njeriut ne toke do te isha menduar por kurani eshte shkruar me mijera vite mbas dhe normal njeriu ne kohen e muhamedit kishte dijeni per shume gjera (qe kishim mendje, dy sy, dy duar, dy kembe, 10 gishta etj) keshtu qe keto thenie tuaja nuk pijne shume uje dhe duhet te beni dicka me shume ne kete drejtim pra te vini me ndonje gje te re qe mundet te na habisi neve.
    Ku ishte zoti para 2000 viteve, pse ai shfaqej vetem ne Lindjen e Mesme dhe asnjehere ne Australi, Kine, Japoni, Amerike etj por vetem ne nje regjion te caktuar dhe me profete vetem nga keto dy kombe Izraelite dhe Arabe. Pra tere kjo historia e besimit fetare poqese e shikon me thelle dihet se eshte nje mashtrim i thelle filozofik qe u shpernda me ane te shpates por qe do te ik me vetdijesimin e njerzimit.
    Religion is hate,
    Religion is fear,
    Religion is whore

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Bani: Te kam menduar si me te ditur, edhepse - veri re - nuk dua ta devijoj temen ne ate drejtim, ti ne fillim the: Emri i tij permendet 19 here, tash thua renja e fjales "rashada", e cila eshte folje e jo emer permendet 19 here. Pra, genjeve heren e pare.

Pastaj, nuk mjafton per ta quajtuar dikend me te zakonshem se te tjeret kjo qe thua ti, patjeter te na lajmeroj Zoti ne menyre te qarte ne Kuran, e jo MATEMIKE E DHUNUAR, sic ben ti, duke mbledh, pjestuar, shumezuar, derisa te arrishe tek e deshiruara. Po edhe sikur te themi se kjo matematike eshte mrekulli Kuranore, dhe kyfar khalifa e paska gjetur, kjo nuk e ben khalifen dicka te posacme, sic nuk i ben ata shkencetare qe i zbuluan mrekullite tjera Kuranore. Prandaj, mendimin per te mbaje per veti, mirepo mos bjer pre e atyre qe pasiqe deshtuan ne ballafaqimin me Islamin, mundohen t'ia ndryshojn kahjen temes, e pastaj te vazhdoj debati ne mes neve MUSLIMANEVE dhe juve RASHADISTEVE. Ke kujdes dhe behu pak me i mencur.

Cka thua per 2PAC Shakur, edhe per te ka nje mrekulli te NUMRIT 7.

Kur vdiq i kishte 25 vite: 2+5=7
    Vdiq ne vitin 1996: 1+9+9+6=25, 2+5=7. e keshtu me rradhe.

Mos ja fut kot me kete matematiken tende dhe mos u ben qesharak.

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Mire Bani, nuk e kam ndermend te beje ate qe me preferove me pare.Por,cka thua me kete shembull qe e thone fansat e kengetarit nga Maqedonia Toshe Proevski qe humbi jeten tragjikisht (e permendi sepse edhe une jam nga Ilirida) ja cka do thote kur numrat "dhunohen" dhe gjera te tilla nuk ka vetem ne Kuran.
    Toshe Proevski

Dhe cka ?...ka ketu dic misterioze kur nuk mirren dhe injorohen tjera gjera p.sh. viti i lindjes,viti i vdekjes,sekondat...etj.etj. Kjo eshte dhunim i arsyes se shendosh !
    Edhepse me ty kundershtohem ne shumicen e gjerave, me duhet te te them se ketu Bani JOMUSLIMANI e ka gabim, dhe ti ATEISTI e ke qelluar.

A e shihni se sa te medhej jane muslimanet

Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Edhepse me ty kundershtohem ne shumicen e gjerave, me duhet te te them se ketu Bani JOMUSLIMANI e ka gabim, dhe ti ATEISTI e ke qelluar.

A e shihni se sa te medhej jane muslimanet
    Mire Islaminfo,mund te shkruash ne disa rreshta PSE nuk pajtohesh me Bani.Ku eshte dallimi mes jush sepse edhe AI thote qe eshte Myslyman.Cka eshte e papranueshme per Ty te Bani.Te pyes sinqerisht , pse ? Ta dime edhe ne konfliktin e juaj. Flm.
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Jo qeveriablu, ja terhoqa verejtjen edhe Banit, i thash qe mos ta devijoj temen ne ate drejtim, dhe ty nuk do ta lejoj qe ate teme ta futesh ketu. Sepse tema ishte tjeterkund. Pastaj sektet mbrenda atyre qe e pranojn se Kurani eshte liber nga Zoti, jane muhabete tjera. S'ka nevoje ketu te shtjellohen ato gjera, dhe shpresoj se Bani do te jete i mencur qe mos ta beje nje gje te tille.

Sepse fjala e urte - Bani - thote: Kur dy zihen, i treti fiton!

Andaj interes i imi dhe i Banit eshte qe ne kete teme te jemi kunder feve tjera dhe ateisteve, edhepse une me te dallojm se ai beson ne Rashad Khalifen, kurse une s'besoj ne te. Une dhe te gjithe musilmanet tjere qe 1400 vite besojn se Muhamedi eshte i fundit.

Kalofsh mire edhe ti edhe Bani.

Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Jo qeveriablu, ja terhoqa verejtjen edhe Banit, i thash qe mos ta devijoj temen ne ate drejtim, dhe ty nuk do ta lejoj qe ate teme ta futesh ketu. Sepse tema ishte tjeterkund. Pastaj sektet mbrenda atyre qe e pranojn se Kurani eshte liber nga Zoti, jane muhabete tjera. S'ka nevoje ketu te shtjellohen ato gjera, dhe shpresoj se Bani do te jete i mencur qe mos ta beje nje gje te tille.

Sepse fjala e urte - Bani - thote: Kur dy zihen, i treti fiton!

Andaj interes i imi dhe i Banit eshte qe ne kete teme te jemi kunder feve tjera dhe ateisteve, edhepse une me te dallojm se ai beson ne Rashad Khalifen, kurse une s'besoj ne te. Une dhe te gjithe musilmanet tjere qe 1400 vite besojn se Muhamedi eshte i fundit.

Kalofsh mire edhe ti edhe Bani.
    Mire Islaminfo, si te duash.

Nje kerkese mund ta komentosh kete video - mua personalisht me ka prekur shume Njeri me Iman ( besim) te MADH....ketyre besimtareve ju perkulem deri ne toke...http://youtu.be/gUf039tsuaE

Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Toshe Proevski

nuk te ve faj se nuk e njeh Kuranin dhe se disa Kapituj(sure) qellimisht fillojne me iniciale si; ALM, ose ALR, TSM etj etj
    shiko dicka me te thjeshte qe te kuptosh;
    kurani ka 114 sure ose 19 x6
    kurani ka 6346 ajete ose 19x334
    Bismilahi me te cilat filojne 113 sure te Kurani ka 19 germa arabe
    nga surja e vetme qe fillon pa bismilah(surja 9) deri tek surja qe permban dy bismilahe jane gjithsej 19 sure
    Fjala Allah ndodh ne Kuran 2698 here ose 19x142
    Shuma e tė gjithė numrave tė strofave ku
    fjala “Allah” ndodhė ėshtė 118123, ose
    19x6217. etj etj , keshtu vazhdon dhe vazhdon
    , per me teper kjo mrekulli e numerit 19 profetizohet ne suren 74, viti i zbulimit 1974, 19x74=1406(vite nga shpallja e Kuranit)
    kjo ne fillim te duket loje , por nqs e shikon mire dhe e koordinon me ate qe thuhet ne Kuran per kete matematike , e kupton qe eshte mrekulli , sepse thuhet;
    Kuran
    [74:30] Sipėr tij ėshtė nėntėmbėdhjetė.*

[74:31] I caktuam engjėjt pėr tė qenė roje Ferri, dhe e pėrcaktuam numrin e tyre (19-shin)
    (1) pėr t‟i trazuar mosbesimtarėt, (2) pėr t‟i bindur tė Krishterėt dhe Jahuditė (se ky ėshtė shkrim hyjnor), (3) pėr tė forcuar besimin e besimtarėve, (4) pėr tė hequr tė gjitha gjurmėt e dyshimit prej zemrave tė tė Krishterėve, Jahudive, si dhe besimtarėve, dhe (5) pėr t‟i ekspozuar ata qė ushqejnė dyshime nė zemrat e tyre, dhe mosbesimtarėt; ata do tė thonė,
    “Ēka deshi tė thotė Perėndia me kėtė alegori?” Perėndia kėshtu e dėrgon nė humbje kėdo qė Ai vendosė, dhe e udhėzon kėdo qė Ai do. Askush nuk i njeh ushtarėt e Zotit tėnd pėrveē Tij. Kjo ėshtė vėrejtje pėr njerėzit.

[74:32] Patjetėr, (betohem) me hėnėn.

[74:33] Dhe natėn pėrderisa kalon.

[74:34] Dhe mėngjesin pėrderisa shkėlqen.

[74:35] Kjo ėshtė njėra prej mrekullive madhėshtore.*

[74:36] Paralajmėrim pėr racėn njerėzore.

[74:37] Pėr ata mes jush qė dėshirojnė tė pėrparojnė, ose tė zmbrapsen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 18-10-2011 mė 03:13

Faqja 37 prej 51 FillimFillim ... 27353637383947 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •