Sa ulet ka ra ky forum aman, i bera 1 muaj qe nuk hyra dhe nuk më paska marr malli te hyj, pikerisht pershkak te ketyre bastardimeve ne "debate".
Kur more do e vendosni gishtin e mesem ne koke dhe te mendoni se nuk shkon keshtu gjithmon, nuk shkon gjithmon duke bere keso debatesh te paskrupullta.
Tema nuk eshte hapur per asgje tjeter perpos per te dhene mendime dhe bere debat per ata qe duan te bisedojn (sikur nuk e kam sqaruar kete ne fillim te temes), nuk e kam hapur temen per qendef ku secili i fund hundet dhe pa kontroll ha.
Nejse kjo eshte kultura e gjithsecilit, sepse fundi i fundit kjo identifikon shumcka.
Ky pronari i varkes ndoshta mund te jete edhe fshatar e injorant, mirpo sepaku e di paraktikisht se si eshte me sigurt per varken e tij sepse ai cdo dite atakohet me kete qeshtje, per ndryshim nga ne qe shikojm prej forumi.Qyfyre
Lidh fshatari varken me dy litare dhe u dashka te nxjerrim teori te reja mbi rrumat detare. Po mushka qe lidhet vetem me nje litar, mos verteton se era ka gjithmone vetem nje drejtim kur eshte mbi toke?
Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 15-10-2011 më 06:34
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Valët kanë rol kryesor. Njëra forcë është shtyrja që i bën vala objektit (varkës së gomës) përkohësisht derisa të arrijë në majë të valës. Forca e kundërt është në fazën e dytë kur objekti (varka e gomës) zbret "teposhtë". Nuk di si ta konkretizoj më tepër, po kaq më duket e saktë se është e vërejtshme lehtë.
PAGANËT PO TRIUMFOJNË, IMAMËT PO BIEN, BOTËS SË SHPEJTI DO TI KTHEHET PAQA.
Krijoni Kontakt