Close
Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 145
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Per mendimin tim kjo eshte nje dobesi e nivelit me te ulet qe egziston pa marr parasysh origjinen e mallit, por duke marr parasysh vozitesin e kamjonit.

I bej pyetjen vetit pse keta patriota me fjale e jo me vepra nuk kan ndalur nje kamjon tamam me vozites serb !?

Ne jemi popull hic ne mund te mos i konsumojm keto produkte kemi mjaft produkte tjera me fjale jemi te paret me vepra te mramet.
    ah me ni fjal vozitsi paska qon shqipar ashtu ma mur menja dhe mu

as ni jav nuk paska prit ky far shipeci matrapaz em shku me u dhan pare shkieve, me zort e paska prit me ja nis tregtis me to. ky asht prej atyne shipecave qe dikur thoshin mallkue qoft UCK se na prishi tregtin e biznesin em shkie.

ky matrapz asht dasht me u lidh posh kamjonit qe ta zente nan ta e ti merrte shpirtin.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030
    Per mendimin tim kjo eshte nje dobesi e nivelit me te ulet qe egziston pa marr parasysh origjinen e mallit, por duke marr parasysh vozitesin e kamjonit.

I bej pyetjen vetit pse keta patriota me fjale e jo me vepra nuk kan ndalur nje kamjon tamam me vozites serb !?

Ne jemi popull hic ne mund te mos i konsumojm keto produkte kemi mjaft produkte tjera me fjale jemi te paret me vepra te mramet.
    pikerisht kjo eshte !

te pakten, nese Serbia me dhune terat tjerat ti ka imponuar, produktet nuk eshte duke ua imponuar as me tanke e as me arme, por kjo si duket perseri eshte çeshtje e vetedijes dhe inteligjences se nje populli.

Sa per rikujtim ty shfletaqo-lixues te pakten keta çunat dhe gocat e vetevendosjes shume me heret, e edhe para se te ishin pjese e parlamentit e kane ngritur çeshtjen e bllokimit te mallrave dhe tregut serb. Po pra, atehere kur ketyre as qe u ka ra ne mendje per fjalen "Reciprocitet" qe e shqipton Mimoza e Kusarve e edhe keta tjeret qe kane pasur ne kulminacion bizneset e tyre.

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga Pirate of Love Lexo Postimin
    pikerisht kjo eshte !

te pakten, nese Serbia me dhune terat tjerat ti ka imponuar, produktet nuk eshte duke ua imponuar as me tanke e as me arme, por kjo si duket perseri eshte çeshtje e vetedijes dhe inteligjences se nje populli.

Sa per rikujtim ty shfletaqo-lixues te pakten keta çunat dhe gocat e vetevendosjes shume me heret, e edhe para se te ishin pjese e parlamentit e kane ngritur çeshtjen e bllokimit te mallrave dhe tregut serb. Po pra, atehere kur ketyre as qe u ka ra ne mendje per fjalen "Reciprocitet" qe e shqipton Mimoza e Kusarve e edhe keta tjeret qe kane pasur ne kulminacion bizneset e tyre.
    Ku je Shponge a pi pajtohesh edhe ti me muaa hahaha.

Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030
    Ku je Shponge a pi pajtohesh edhe ti me muaa hahaha.
    ncuk, ti duhet te pajtohesh me mua, se keshtu per here ka qene

in your Country is a problem, e edhe ate Big, Big Problem, po ju rrotullohen maunat ne mes te rruges

Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    ncuk, ti duhet te pajtohesh me mua, se keshtu per here ka qene

in your Country is a problem, e edhe ate Big, Big Problem, po ju rrotullohen maunat ne mes te rruges

http://www.youtube.com/watch?v=Vb3IMTJjzfo

In my country is every think ok hahaha. Dogana ok punk 1 und 31 is ok

Qka po do ma mire ka nis me ardh era shtet E gjithe kjo tollovi eshte ba per 1 qellim qe te arrestohen do njerez qe kan imunitet ama pa i arrestu edhe do ne mitrovice veriore qe po i thon ashte e pamundur te bahet nje gja e till. Per shkakun qe sdojn me pas njeanshmeri ne arrstime jo veq kriminalskat shqiptar po edhe ata serb duhet te arrestohen.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Serbet kan imunitet more,neve na ka ra imuniteti moooti....
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030
    In my country is every think ok hahaha. Dogana ok punk 1 und 31 is ok

Qka po do ma mire ka nis me ardh era shtet E gjithe kjo tollovi eshte ba per 1 qellim qe te arrestohen do njerez qe kan imunitet ama pa i arrestu edhe do ne mitrovice veriore qe po i thon ashte e pamundur te bahet nje gja e till. Per shkakun qe sdojn me pas njeanshmeri ne arrstime jo veq kriminalskat shqiptar po edhe ata serb duhet te arrestohen.
    aha po, jam tu prite aksionit te radhes te VV ti bashkangjitem, kur te vijne maunet e mbushura me "qënje te gjalla dhe te bardha" te importuara ilegalisht, ti shkarkojme nga maunet edhe ... ne malin me te afert te pikat 32 e ku te mberrijme, ti bejme intervistimin e asgje per te mos lene mbrapa per policine e e SHPK-se !

A shkarkohen kot plazma keksa e gullasha ?

Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    aha po, jam tu prite aksionit te radhes te VV ti bashkangjitem, kur te vijne maunet e mbushura me "qënje te gjalla dhe te bardha" te importuara ilegalisht, ti shkarkojme nga maunet edhe ... ne malin me te afert te pikat 32 e ku te mberrijme, ti bejme intervistimin e asgje per te mos lene mbrapa per policine e e SHPK-se !

A shkarkohen kot plazma keksa e gullasha ?

Une jam ka dyshoj qe WW-veja eshte nen dirigimin e Thaqit siq jan strukturat paralele te Tadiqit e shtyhen cili i ka ma agresiva e ma te vendosur haha

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    vv-ja punon per drashkovicin..
    pik

kto dite Thaqi dhe Jahjaga ne Washington.. duke u taku me te plotfuqishmit e botes keta vv-istet e gjejne te bejne rrugacerira..

kulmi..

kaq anti kombetare kishim koh pa pare...

..
    Brari,kurr dalin ne rruge femite e lazdruar ,prinderit duhen qe te dera mej prite policin ...hahaha,ky veprim esht ne vazhden e veprimeve te pa matur te dis femijeve qe mendojn se jan rrite ,por me qellim qe kosves ti shtohet edhe nje imazh i keq ,sepse imazhin e keq ta sjell grupi i femive te lazdruar e qe mendojn se jane pirat te somalise ,e ne te vertet jan vetem ne sherbim te politikes serbe ....
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    BRAVO LVV - NJE AKT SHUME I QELLUAR DHE DOMETHENS PER SHQIPTARET DHE KOSOVEN !!!!!

JU LUMTE DHE VETEM PERPARA ME AKCIONE TE METEJME.
    ARIAN,po te ishte vozitesi serbe ,femite nuk do ti kishin ber asgje,sepse femiu ben dem vetem te shqiptaret,por demin do ta barte vozitesi shqiptare dhe jo kompanija serbe......BRAVO VETVENDOSJE JA KENI NDAL KASHOREN E FAMILJES SE VOZITESIT ..BRAVO ME TE MADHE ..
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •