Close
Faqja 2 prej 15 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 145
    _____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    cpun kan taksat e kosoves em pagu mallrat e serbis?
    Derjansi, ja te marre une makinen tende dhe ta rretulloj ja 10 here, te marre dhe mallin qe ke brenda e ta hedh. Kush do te paguaj ty per demin e prones tende?!

Prandaj thashe nuk e di nese eshte njeriu qe beri demin pra VV apo taksat e kosoves qe do ta paguajne. Dikush duhet te marri pergjithesi.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Derjansi, ja te marre une makinen tende dhe ta rretulloj ja 10 here, te marre dhe mallin qe ke brenda e ta hedh. Kush do te paguaj ty per demin e prones tende?!

Prandaj thashe nuk e di nese eshte njeriu qe beri demin pra VV apo taksat e kosoves qe do ta paguajne. Dikush duhet te marri pergjithesi.
    makinen time e pagun siguracioni.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    makinen time e pagun siguracioni.
    Ahah i re shkurt, siguracioni nga kush i merr leket?! Nga une.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Ahah i re shkurt, siguracioni nga kush i merr leket?! Nga une.
    po, siguracioni i merr leket prej pronarit te makines

pronari i makines asht serb, kshtu qe nuk ne intereson shum

edhe po nuk qe serb asht naj matrapaz shqiptar qe asht edhe m akeq
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Te ishte keshtu si thua ti do ishte mire. Por s'me duket ashtu.
    Siguracioni i makines ja merr leket personit qe beri demin (nese ky njihet) dhe ti jep ty, viktimes.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Derjans ne realitet ashtu funksionon i paguan insurance por per cfare ka ndodhur ne kosove, kosova do i paguaj edhe pa dyshim fare. Keta kane shprehur mllefin e vet e kane te drejte por per momentin duhet te kene me pak durim.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Djal Dimali
    Anëtarësuar
    28-04-2011
    Vendndodhja
    Belgjikë
    Postime
    251
    perderi sa kosova nuk i lejon mallrat serb ne teritorin e saj ateher ska pse mban pergjegjsi.
    Serbia e ka te ndaluar te shesi mall ne kosov, e ka te ndaluar qe mallrat serbe te hyjn ne kosov.

Kur Kosova i thot JO mallrave serbe ca kerkon ajo maunja atje, kishte dal kot per xhiro ....

Nese Kosova i ka bllokuar mallrat serbe dhe ai mall qendet ne kosov -----> sekuestrohet
    ose shkateroje fare me mall dhe me dangall
    Emocioni i ben castet e jetes te paharueshme ndersa arsyeja dhe vetdija i bejn ato te rendesishme

Arrestohen dy aktivistë të Lëvizjes Vetëvendosje!

Dy aktivistë të Lëvizjes Vetëvendosje! u arrestuan sot rreth orës 17:00 në hyrje të Prishtinës, pasi u ndaluan me makinën me të cilën udhëtonin. Aktivistët e arrestuar janë Salih Zyba dhe Arbër Krasniqi. Deri në këtë moment, policia nuk ka dhënë donjë informatë për arsyen e mbajtjes së tyre, thuhet në njoftimin e Vetëvendosjes.

"Lëvizja Vetëvendosje! proteston ashpër kundër këtij arrestimi arbitrar nga ana e policisë dhe kërkon lirimin e menjëhershëm të aktivistëve të saj", thuhet në njoftim.

bota sot

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Djal Dimali Lexo Postimin
    perderi sa kosova nuk i lejon mallrat serb ne teritorin e saj ateher ska pse mban pergjegjsi.
    Serbia e ka te ndaluar te shesi mall ne kosov, e ka te ndaluar qe mallrat serbe te hyjn ne kosov.

Kur Kosova i thot JO mallrave serbe ca kerkon ajo maunja atje, kishte dal kot per xhiro ....

Nese Kosova i ka bllokuar mallrat serbe dhe ai mall qendet ne kosov -----> sekuestrohet
    ose shkateroje fare me mall dhe me dangall
    Djal Dimali, keshtu si mesiper funksionon ne te vertete?! Atehere ju qoft per hajer.

Faqja 2 prej 15 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •