Close
Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 145
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    O Gogi , shume leht i fort mundesh mu tregu me te tendin , po pse kjo qeveri nuk shkon atje te veni per te treguar forcen ??

BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    LVV DO TA BËJË SHQIPËRIN!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    ja strategjia e qiviris se polarit:

Argument i forte per me marr targe te shkijeve.. eshte te jesh bashkepunetor i serbise. Keta qe marrin keto targa jane rrafsh e barbar ma te zi se shkijet.
    Kesaj qivirie nuk i ka mbet tjeter veq me dal ne rruge e me bertit.. rrofte serbia..
    Ju duhet ti permbeheni rregullave/ligjeve ne fuqi. Nese ato rregulla te dala nga perfaqesuesit e populit thone; mund te rrezoni maunet, atehere Ok. Mirepo ato rregulla nuk thone ashtu.

Kjo strategjia e juaj minushe, eshte degresive dhe huliganeze dhe afat shkurter.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    A ka strategji Vetvendosja a?
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-07-2011
    Postime
    17
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Ju duhet ti permbeheni rregullave/ligjeve ne fuqi. Nese ato rregulla te dala nga perfaqesuesit e populit thone; mund te rrezoni maunet, atehere Ok. Mirepo ato rregulla nuk thone ashtu.

Kjo strategjia e juaj minushe, eshte degresive dhe huliganeze dhe afat shkurter.
    hahhaaa kush po thote qe hajnat jane perfaqesues te popullit?.ata me krime kane ardh ne pushtet ,ashtu edhe do te ikin nga pushteti.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-07-2011
    Postime
    17
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    A ka strategji Vetvendosja a?
    po qfare strategjie ka hasha i tu kosoves.strategji te krimit?.

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Eshte simbolika e veprimit me rendesi ne kete rast dhe jo vet veprimi, sepse nese hyjne 1,000 maune dhe rrezohen 3 nuk paraqet ndonje dem per serbine dhe tregtine e saj ne Kosove. Ky ehste nje veprim qe do te duhej te na vetedijesonte mos te blejme prodhimet serbe, pa marre parasysh qe shteti nuk eshte ne gjendje te vej reciprocitet te vertete. Maunet nga Kosova ne serbi mund te hyjne vetem nese kane dokumentacion nga strukturat paralele serbe dhe assesi me vulen e Republikes se Kosoves.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    ,,quni i mire''mos u be djal i keq,nuk Ju citova,as nuk lavdova askend une!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Poeti Lexo Postimin
    Eshte simbolika e veprimit me rendesi ne kete rast dhe jo vet veprimi, sepse nese hyjne 1,000 maune dhe rrezohen 3 nuk paraqet ndonje dem per serbine dhe tregtine e saj ne Kosove. Ky ehste nje veprim qe do te duhej te na vetedijesonte mos te blejme prodhimet serbe, pa marre parasysh qe shteti nuk eshte ne gjendje te vej reciprocitet te vertete. Maunet nga Kosova ne serbi mund te hyjne vetem nese kane dokumentacion nga strukturat paralele serbe dhe assesi me vulen e Republikes se Kosoves.
    Poeti,une ketu do e fajsoja popullin qe blen(konsumon)prodhime te shkaut,edhe nese hyjn le te mbesin si jane dhe nese do kushtonin nje cent nuk duhet bler,kjo do ishte strategji,e jo ,,huliganizmi''

Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •