O Gogi , shume leht i fort mundesh mu tregu me te tendin , po pse kjo qeveri nuk shkon atje te veni per te treguar forcen ??
O Gogi , shume leht i fort mundesh mu tregu me te tendin , po pse kjo qeveri nuk shkon atje te veni per te treguar forcen ??
BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
LVV DO TA BËJË SHQIPËRIN!
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
“Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”
A ka strategji Vetvendosja a?![]()
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Eshte simbolika e veprimit me rendesi ne kete rast dhe jo vet veprimi, sepse nese hyjne 1,000 maune dhe rrezohen 3 nuk paraqet ndonje dem per serbine dhe tregtine e saj ne Kosove. Ky ehste nje veprim qe do te duhej te na vetedijesonte mos te blejme prodhimet serbe, pa marre parasysh qe shteti nuk eshte ne gjendje te vej reciprocitet te vertete. Maunet nga Kosova ne serbi mund te hyjne vetem nese kane dokumentacion nga strukturat paralele serbe dhe assesi me vulen e Republikes se Kosoves.
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
,,quni i mire''mos u be djal i keq,nuk Ju citova,as nuk lavdova askend une!![]()
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Krijoni Kontakt