Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 65
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    sala ja fut pordhes kot
    shqiperia 1 euro,shqiperia superfuqi energjitike,shqiperia bace me ullinje,shqiperia pyll me arra dhe lajdhi ,shqiperia turistike etj etj dhe si perfundim shqiperia kosh i plehrave te italise dhe evropes

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga Maqellarjot Lexo Postimin
    Nuk ka qene AMC-ja e para e punes. Lexoje mire ate qe kam shkruajtur. Nuk ishin Celular por te tipit celular. Telefoni i ngjante atij te Shtepise por pa kordon. "Wireless"

Nuk kam ndermend te bie ketu jeten personale, biografine dhe historine e "individave" qe une njoh per te bindur ty per qe nje situate eshte keshtu apo ashtu kur mjafton vetem te kesh sy ne ball dhe minimumin e preceptimit. Une kam prure fakte ne tema te tjera dhe ti je munduar ti hedhosh posht me pikpamje personale dhe asnji kunderfakt.

Nuk te kerkova emra individesh dhe histori personale, por te kerkova emrin e kompanise, teknollogjine e "deklasifikuar" ushtarake dhe çmimin "modest", si dhe kushtet qe kerkonte kompania amerikane.

Faktet ndryshojne nga llafet. Ti si "profesor" duhet t'i dish keto elemente "kardinale" te debatit konstruktiv perendimore.

Te kishte halla tope i thoni xhaje ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-09-2011
    Postime
    105
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Unë kur lexoj ndonjë artikull (sidomos kur bëhet fjalë për NM e tij,Kryeministrin Presidencial) gjithmonë pyes "Ku fshihet lepri?".
    Ja psh Sala vajti në NY, mbylli NWSE dhe bëri takime për "të thithur investime amerikanë".
    He he he. Modest i paparë është.

E para mbyllja e NYSE është gjest simbolik që ka nënkuptim të veçantë. Kjo dmth që, që sot e tutje "çelësat" e NYSE i ka në xhep Berisha. Pra pa miratimin e NM së tij NYSE nuk bën më asnjë hap.

E dyta: Zakonisht shkon investitori tek vendi ku investon, jo anasjelltas. Pra në fakt NM e tij nuk po shkon për "thithje investimesh" (se Klintoni vetëm një gjë të jep për ta thithur).
    NM e tij Sali Magjari po shkon për të INVESTUAR.
    Tani që Amerika është në pikën më të dobët, dhe ne jemi më të fuqishëm se kurrë ekonomikisht (me rritje rritëse të rritjes ekonomike) NM e tij është i gatshëm të investojë në Amerikë dhe të pushtojë tregun amerikan. Kjo edhe na intereson por edhe është një kthim borxhi. Amerika shpëtoi Kosovën...ne po shpëtojmë Amerikën.
    Kjo juve mund t'ju duket bukë e djathë duke patur parasysh nivelet tona, por nuk është edhe kaq e lehtë sepse ne kemi pengesë Kinën. Vërtet që Kina e ka zili rritjen dhe potencialin tonë ekonomik, por zilia mund ta shtyjë që të hyjë në Aleancë me Rusinë, Europën dhe Zimbabven për të sfiduar Shqipërinë.

Të mos ishte Zimbabve, sigurisht që i përballonim. Por meqë edhe Zimbabve mund të hyjë në aleancë me Kinën na duhet një partner ndihmës (si Çak Norris që kishte një ndihmës kur shfaroste ushtrinë vietkonge). Prandaj na duhet patjetër të pushtojmë tregun amerikan që të mos bjerë në duart e Kinës.

Dhe fotoja e Kryeministrit Presidencial me Klintonin është kuptimplote. Tani mund të themi pa frikë që miku i Klintonit quhet Sali Berisha.
    te marrte e mira se kam qeshur me lot......
    Lumturia nuk eshte te besh c'do gje qe do, por te duash c'do gje qe ben!!

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga OPARI Lexo Postimin
    sala ja fut pordhes kot
    shqiperia 1 euro,shqiperia superfuqi energjitike,shqiperia bace me ullinje,shqiperia pyll me arra dhe lajdhi ,shqiperia turistike etj etj dhe si perfundim shqiperia kosh i plehrave te italise dhe evropes

Plehrat do te digjen ne Shqiperi, nuk do te magazinohen. Nga djegia e plehrave perfitohet energji. Nje kompani nordike i beri nje oferte Napolit per plehrat, qe te transportohen ne çati te Evropes.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-09-2011
    Postime
    105
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Plehrat do te digjen ne Shqiperi, nuk do te magazinohen. Nga djegia e plehrave perfitohet energji. Nje kompani nordike i beri nje oferte Napolit per plehrat, qe te transportohen ne çati te Evropes.
    me fal se jam e pa informuar, ka ne shqiperi inceneritor per djegjen e plehrave?? une i kam pare te digjen rruges??
    apo ka impiante te tjera teknologjike per djegjen e tyre dhe perfitimin ne energji?? Me fal, por nuk e di kete gje, dhe marr si te mirthene qe dersia u aprovua ligji mbi importin eplehrave nga jashte duhet qe "strukturat" duhet te jene gati.

shume kompani nordike i bene offerte napolit, por kur pane qe plehrat qe shkonin jashte italise ishin me toksike nga sa deklarohej i kthyen mbrapsht, ne jemi ne gjendje??

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-09-2011
    Postime
    105
    kjo vizite e sales me ben nje cike merak, kush e degjon kur te kthehet, java 7 e ai 8 here do a flasi se sa shume i thane boteroret dhe sa shume e mburren shqiperine......

ndihme..........

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Meqënse qënka përfitim i madh të djegësh plehrat pse nuk i djeg vet Italia??
    Por jo, i di "byça" (po e emërtoj sipas mënyrës tënde) Italisë, plehrat të digjen tek ne dhe korentin ta marë Italia!!

Epo dihet qe plehrat do te digjen atje ku eshte koshi i plehrave, pa gjejeni pak se kush eshte bere kosh plehrash qe pas 90 s

i/e regjistruar Maska e mardo
    Anëtarësuar
    06-04-2011
    Postime
    325

o kalores i lirise ( kujdes me ket emer se ka per te bo sala armik )

po mire me ...ty te ka dhen sala ndonje post ministri apo je kaq naiv ??????

ca ka per te gezuar qe po te mbushin me plehra ??????

e po te ishte kaq fitim prurese le te marri italia plehrat tona e mos ti djegim ne mes te qyteteve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837

d m th jemi ke plani shqiperia superfuqi energjitike

a thua i shfrytezuam te gjitha burimet energjitike ne shqiperi dhe e vetmja zgjidhje jane plehrat e italise

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •