Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23
    i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Albasoul ishte dhe ka qen ni nder me i njohur me frymzime Letrare Shqiptare qe kam njohur qe nga vitet 200-2-aty ke gjetur qdo gje te bukur shpirtrore te gjuhes letrare mbi Historin e Kombit Shqiptar te gjitha trojeve etnike...dhe akoma aty jen te ruajtura mire..."Atje qdo gje e Historise shqiptare ka qen e shenuar dhe e rujtur ne arkivin e Forumi Albasoul..ku dhe besoi qe jen akoma...per faktin se qe kur kam dale nen " Forumin Shqiptar" ku si sote me kujtohet,qe ni antar nga I Memes Shqiperi ishte AI qe me ndihmoi si te kaloi tek nen Forumin shqiptar ketu.[B] "Per faktin se isha e intresuar per Forum te shkruaj poezi...Te cilin dhe falinderoi shum, dhe nje pershendetje vllazerore nga ana ime per te. Ai ishte nje burr i arsimum ne [B]Tiran ishte Arsimtar ne ate kohe,Emrin kishte poashtu Sokol,dhe ishte bab i ni djali 2 vjeqar femija i par i tij..dhe qdohere fliste gjera per te,dukej shum i lumtur me martesn dhe femijen e par te tij.vertet kishte qen burr me karakter per tu lavderua me te.
    Por sot jen te rrallet ashtu,por qe nga atehere me se kam kontaktuar,megjithate mjafton qe ia mbaj men ndihmen qe me afroi tamam si duhet te jete shqiptari per shqiptar/e...FLM ATIJ.
    Dhe vertet eshte per te ardhur keq sot,per nivelin e disave...per mos respektin ndaj me te vjetrit/erve...dhe kur gjerat ua thua troq akoma te fajsoin per fajet e veta.Gje qe kemi raste konkrete te grumbulluara nen kete forum,pa dashur ti cekim ketu,nga ketu dhe per *Albasoul* konkretisht kam respekt te veqant cili me dha rastin per kenaqesi shpirtrore te Gjuhes shqipe me te shtrenjtes dhe me te qmuares gjuhe letrare nder gjitha gjuhet e huaja botrore kurse ne aspak s'na vjen keqe t'ia ndryshoim kahjet e fjales ne gjuhet e huaja,Aspak s'po kemi meshire per te,duke e humbur vleren e saj te gjuhes dhe historise me ne fun. Ju Pershendes,

kshtuqe po ndalem me kaqe per sote,edhe se mendja me thote te shkruaj me gjate ne kete drejtim...por kam frige se po kaloi tek emocionet,pastaj po e humb orientimin e fjales,dhe sikur po dal nga binaret,lol!
    per faktin,se jen disa ketu qe ta ngrisin nervin pa dashur hiqe, per gjera te kota,qe thuhet,ne ven se ti vim ne krah njeri tjetrit ne raste nevoje,jo po si argument e kemi fyerjet ndaj njeri tjetrit,pa qen nevoja,se kur eshte nuk duhet z'mbrapsur.mirepo perderi sa mos ta them,mos ma thuaj,se dikur po del pesheshi mbi tamel,dhe mbaje atehere te beft mire.Si e lype dhe e gjete,ska fjale tjeter.kjo ka qen dhe do jete gjithemon,qe thon dy duar jen mbi kok.Por si do qe te jete,te vazhdon se kushe ate te veten,lumin kush ska mundur me drejtuar kurr.
    Prandaj ju Falinderoi ne mirekuptim,juve qe m'lexoni...njiherit falinderoi dhe Stafin Drejtues edhe se,nuk jen te gjithe per tu lavderuar me ta.mirepo ni pershendetje shkon pa dallime per te gjithe STAFIN e Forumit Shqiptar..E ne veqanti atyre te Albasoul-shpirti i shqiptarit. "Ti qe na frymzove me gjuhen dhe letersin shqipe i pari.Gjithemon te ndjefsha t'miren atyre te mirve shqiptar...nga do me gjak shqiptari.FLM

..me respekt te veqant
    Hajla Rugovase.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 30-09-2011 mė 09:10
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Lexojeni postimin numer 40,dhe do te shofesh se kush eshte ai/ajo qe ngatron tema,e pastaj mund te shkruani tek kjo teme!

http://www.forumishqiptar.com/showth...93#post3216093
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Lexojeni postimin numer 40,dhe do te shofesh se kush eshte ai/ajo qe ngatron tema,e pastaj mund te shkruani tek kjo teme!

http://www.forumishqiptar.com/showth...93#post3216093

hmmmmm,me mire mos ti kishe marr pergjejgesin mbi vete ne kete raste,megjithate me behet qefi shummm qe te paska djeg dhe ty me ne fun:P P.s.s'ta paska mbajt te ia thuash Emrin asaj/atij,mbase,
    (kjo nenkupton kush ka mizen ner kapuq);(,nuk mundet pa fole si dhe kjo fare e Panjohura qe s'len gardh pa kapercy,LOL veq kadale dad,se s'shkon kungulli mi uj tanahere,dhe sa per ta kujtuar,akoma dhe kesaj radhe,duhet ta din dhe tjeret se nisja gjitha ketyre "probleme" si fillim kan ardhur nga ti dadushe;(,,dhe ne kete raste do ta dim per nder qe i shtine dhe tjeret ne ni these,dhe ua pam aipin se sa vleni dhe nga vini,dhe se qfare pret Kosova e Shqipnia nga ju ne t'ardhmen!

mirmbetesh bjonde,kujdes'a ka po shkon..se tu ka ba si shum rrafsh Ty.LOL

p.S.Te me falni Albasoul RESPEKT PER JU

Hajla.
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •