Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Tre shqiptarë grisin flamurin grek, 1 në pranga

http://www.panorama.com.al/lajmi-i-f...ek-1-ne-pranga

PATRA- Griset flamuri grek në një fshat në Patra të Greqisë. Ngjarja është shënuar në fshatin Neohor të zonën Ilia të Patras. Tre shqiptarë, pasi kanë zbritur flamurin grek që valëvitej në qendër të fshatit, e kanë grisur atë dhe më pas janë larguar për në drejtim të paditur.
    Ngjarja ka alarmuar banorët e zonës dhe kryetarine fshatit, i cili ka vënë në lëvizje policinë. Pas disa orësh, është bërë e mundur kapja e njërit prej shqiptarëve. Bëhet fjalë për një 22-vjeçar shqiptar, emri i të cilit nuk bëhet i ditur. Sipas policisë, shqiptari jetonte në Greqi me dokumentacion jo të rregullt. Ai është marrë në pyetje por nuk ka dhëne shpjegim për motivin dhe bashkëpunëtorët.
    Këta të fundit, janë shpallur në kërkim policor, por burimet shprehen se identiteti i tyre nuk është i plotë, pasi njihen vetëm emrat e shkurtër që u thërrisnin në zonë. Ndaj tre shqiptarëve është ngritur akuza, “fyerje ndaj simboleve të kombit”. Ngjarja ka bërë bujë në vendin fqinj dhe është pasqyruar në të gjitha mediat. Shpresa Dine

Shum gabim kan bere. Ai flamur i perket nje kombi dhe jo disa palocove Grek qe sjellin ngaterresa dhe turbullira ne politiken Greke

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Mir ja paskan ber djelmoshat .U lumt atyre djemav,sepse tani greket dhe ushtaret e tyre qe fyenin shqiptaret e kerkonin zorret tona.Leta dijn greket se u grahim si lopet ..le ta kujtojn pak shtatoret se i ze dimiri ne ishuj si dikur.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    ne vend te tij duhej te ngrinin flamurin tone..ta marrin vesh greket se jo per shume kohe dhe do jene minoritet ne vendin e tyre..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga brandon* Lexo Postimin
    http://www.panorama.com.al/lajmi-i-f...ek-1-ne-pranga

PATRA- Griset flamuri grek në një fshat në Patra të Greqisë. Ngjarja është shënuar në fshatin Neohor të zonën Ilia të Patras. Tre shqiptarë, pasi kanë zbritur flamurin grek që valëvitej në qendër të fshatit, e kanë grisur atë dhe më pas janë larguar për në drejtim të paditur.
    Ngjarja ka alarmuar banorët e zonës dhe kryetarine fshatit, i cili ka vënë në lëvizje policinë. Pas disa orësh, është bërë e mundur kapja e njërit prej shqiptarëve. Bëhet fjalë për një 22-vjeçar shqiptar, emri i të cilit nuk bëhet i ditur. Sipas policisë, shqiptari jetonte në Greqi me dokumentacion jo të rregullt. Ai është marrë në pyetje por nuk ka dhëne shpjegim për motivin dhe bashkëpunëtorët.
    Këta të fundit, janë shpallur në kërkim policor, por burimet shprehen se identiteti i tyre nuk është i plotë, pasi njihen vetëm emrat e shkurtër që u thërrisnin në zonë. Ndaj tre shqiptarëve është ngritur akuza, “fyerje ndaj simboleve të kombit”. Ngjarja ka bërë bujë në vendin fqinj dhe është pasqyruar në të gjitha mediat. Shpresa Dine
    Meqe dikush u duhej si fajtor per ngjarjen e hengri shqiptari shkrete qe eshte dhe pa dokumenta......variant i njohur i policise greke.

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030
    kane mundur ta bejne edhe me mire, ne vend te flamurit te "shqyenin" ndonje hellaqe te re ama, por jo pensioniste 82 vjeçare ptu, ptu,ptu

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga Pirate of Love Lexo Postimin
    kane mundur ta bejne edhe me mire, ne vend te flamurit te "shqyenin" ndonje hellaqe te re ama, por jo pensioniste 82 vjeçare ptu, ptu,ptu
    hahaha sa kam qesh lool
    Pershendetje

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Pirate of Love Lexo Postimin
    jan kot fare hellaqet dhe te reja, me prove, s'genjej

por per pompino jane te zonjat lol, ti japim hakun

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •