o lal e ke ven dhe tek PYETJE PER BESIMTARET
hmm cfare shifni juve? se une per vete nuk shof asgje![]()
Mundohu te jesh vetvetja!
Ylli you are the best;)
klaudia eshte 3-D image.....
as une nuk shoh gje.........por di qe shumica e persona arrijne ta shohin imazhin e fshehur pas imazhit qe ju dalloni me sy normal....
majfton te perqendroni tel imazhi derisa te arrini ta shihni.........ne fillim mund te jete e veshtire.....mund tju duhet me shume se nje minute perqendrim tek imazhi....
megjithate me sa duket Jezu Krishtin do shihni))
ju faleminderit
uaaaaaaaaaaa edhe une e pashe Krishtin uaaaaaaaa mamiiiiiii
When one door of happiness closes, another one opens; but often we look so long at the closed door that we do not see the one which has been opened for us......
lol. 3-D image. kjo eshte 2-D vella.
po ta marresh imazhin edhe ti besh nje "invert colors" ne photoshop del krishti. nuk ka asgje per tu mahnitur ketu.
ja ta tregoj un imazhin me ngjyra te kunderta. kete shikon kur mbyll syte edhe kuptohet nuk shikohen detajet kaq te qarta dhe ne te vertete cfare ndodh po ta vini re fusha e bardhe duket e erret kur i mbyll syte sepse drita e "vret" syrin ne ate pjese. kurse siperfaqet e zeza ne kontrast do duket te bardha kur i mbyll syte.
uaaaaaa edhe un e pashe. sa e cuditshme, mgjth goxha interesante.
Te dua se s'te urrej dot......
PAJDH TE SOMES TINGELLON MA BUKUR LAL....Postuar mė parė nga Simpatiku_uk
OWWWWWWWWW PICKE TE SEMES........... PASH KRISHTIN HALLALL QE E KE VON KTE FOTO SE ESHTE FOTOJA ME INTERESANTE QE KAM PA NE JETEN TIME.
RISPECT LO BELLO.![]()
Po edhe ajo per mue eshte humor.Postuar mė parė nga ruud
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Krijoni Kontakt