SAHIH MUSLIMI
Libri 4, Numer 1032:
Ebu Dherri transmeton: I Dėrguari i 'All-llahut (paqja qoftė mbi tė) ka thėnė: Kur dikush prej jush qėndron pėr lutje dhe nuk ėshtė njė gjė para tij e barabartė me pjesėn e pasme qė mbulon atė dhe nė rast se nuk ka para atė (njė gjė e) barabartė me pjesėn e prapme , lutja e tij do tė shfaroset nga (kalimi i njė), gruaje, ose qeni te zi. I tha: O Ebu Dherr, ēfarė tipari ėshtė nė njė qen tė zi qė e dallojnė atė nga qeni i kuq dhe qeni i verdhė? Ai tha: O, bir i vėllait tim, unė e pyeta tė Dėrguarin e All-llahut (paqja qoftė mbi tė) se ju jeni duke mė pyetur mua, dhe ai tha: Qeni i zi ėshtė njė djall.
vertetojeni hadithin ketu;
http://www.iium.edu.my/deed/hadith/muslim/004_smt.html
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 18-09-2011 mė 08:19
Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT
Vėllimi 4, Libri 54, Numer 539:
Transmeton Ebu Talha:
Profeti tha: "Engjėjt nuk hyjnė nė njė shtėpi qe ka qen apo njė foto nė tė."
-------------------------------------------------- ------------------------------
Vėllimi 4, Libri 54, Numer 540:
Transmetuar nga Umer bin 'Abdullah ':
I Dėrguari i Allahut urdhėroi qė qentė duhet tė vriten.
vertetojeni hadithin ketu;
http://www.shariahprogram.ca/Hadith/...i/054.sbt.html
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
do te kishe te drejte te flisje ne kete menyre nqs une do kisha thene sikur vetem nje genjeshter nga ato qe kam sjellur ,
kudo do te shikosh frazen"vertetojeni hadithin ketu"
por per trima qe behen ne internet dhe me gruan ne Kuzhine si puna jote, kam per te thene vetem kete;
ketu eshte vend diskutimi dhe shkembim argumentash dhe pervoje, nqs nuk ke dicka serioze dhe me baze , atehere mos shkruaj kot ,sepse tregon vetem trashesine dhe paaftesine tende gjithmone e me teper deri ne degradim.
ti mendom se shqiptaret i lidh feja?? ncncncnc.. je shume i trashe ... po qindra mijrat e katolikve dhe ortodoksve , cfare t'i bejme , s'jan shqiptare ata,
hajde menje hajde , ti paske ik per le...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 18-09-2011 mė 09:44
Nuk shoh ARGUEMNTE VS ARGUMENTE ,
SHOH VETEM ARGUMENTE VS OFENDIME![]()
Praises due to the most high, Allah
Praises due to the most fly, Prada
Baby, I'm magic, ta-dah
Krijoni Kontakt