Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Bani toleranca nderfetare nuk eshte zevendesim i forumit musliman. A prej atje te kane hjekur sepse sje musliman. Keshtuqe ose shkruaj ketu tema te pershtatshme ose ate retoriken tende anti-islame mbaje per veti sepse je bere tollosumi i forumit shqiptar.

A nuk e sheh se te gjithe te kane marre inati dhe nuk te durojne??

Cka eshte me ty ndalu, apo te paguan dikush te besh nje gje te tille e per ate sen e len??
    ky hadithi me lart qe solla , a eshte krejt normal per ty??
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Qeni i zi ėshtė njė djall. sipas Hadithit ne vijim

SAHIH MUSLIMI
    Libri 4, Numer 1032:
    Ebu Dherri transmeton: I Dėrguari i 'All-llahut (paqja qoftė mbi tė) ka thėnė: Kur dikush prej jush qėndron pėr lutje dhe nuk ėshtė njė gjė para tij e barabartė me pjesėn e pasme qė mbulon atė dhe nė rast se nuk ka para atė (njė gjė e) barabartė me pjesėn e prapme , lutja e tij do tė shfaroset nga (kalimi i njė), gruaje, ose qeni te zi. I tha: O Ebu Dherr, ēfarė tipari ėshtė nė njė qen tė zi qė e dallojnė atė nga qeni i kuq dhe qeni i verdhė? Ai tha: O, bir i vėllait tim, unė e pyeta tė Dėrguarin e All-llahut (paqja qoftė mbi tė) se ju jeni duke mė pyetur mua, dhe ai tha: Qeni i zi ėshtė njė djall.

vertetojeni hadithin ketu;
    http://www.iium.edu.my/deed/hadith/muslim/004_smt.html
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 18-09-2011 mė 08:19

I Dėrguari i Allahut urdhėroi qė qentė duhet tė vriten.

Vėllimi 4, Libri 54, Numer 539:

Transmeton Ebu Talha:

Profeti tha: "Engjėjt nuk hyjnė nė njė shtėpi qe ka qen apo njė foto nė tė."

-------------------------------------------------- ------------------------------

Vėllimi 4, Libri 54, Numer 540:

Transmetuar nga Umer bin 'Abdullah ':

I Dėrguari i Allahut urdhėroi qė qentė duhet tė vriten.

vertetojeni hadithin ketu;
    http://www.shariahprogram.ca/Hadith/...i/054.sbt.html

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    ne rradhe te pare nga keto gomarlleqe e ka zanafillen intoleranca ,
    sepse njeriu po besoi gjera te paqena fillon e behet intolerant, sepse nuk vepron me sipas logjikes , por sipas urdherimit fetar,
    ne rradhe te dyte po e hapa temen tek nenforumi mysliman , kohezgjatja e temes eshte aq sa smith poetik te jete kthyer ne shtepi nga puna , te haje buke , dhe me te hapur pc-ne , puna e pare qe do beje eshte te fshije temen qe une hapa,
    dhe ne rradhe te trete dua qe jo vetem myslimanet , por te gjithe t'i shikojne keto fakte sepse i shikoj qe krekosen me te patedrejte per fene e tyre duke zbuluar vetem ato te bukurat e duke fshehur te gjitha keto te zeza qe une dhe masteri i kemi demaskuar ne disa tema koheve te fundit , me qellim te korigjojne rrenjet e besimit te tyre dhe njekohesisht te korigjohet edhe intoleranca qe rrjedh nga ky lloj besim vulgar , sic eshte vrasja me gure , qe dokumentohet se eshte fakt ne fene islame, ose vrasja e atij qe nuk falet , ose vrasja e atij qe pij alkol per here te katert etj etj,
    kshu bac, ka arsye e gjith tema e jo "a ka dru me pre"...

ah ti ke pjerdh o njeri..

po te isha une moderator as ketu nuk do e kishe vendin..misioni jot eshte perqares..kerkund nuk e ke vendin ne trojet shqiptare..

gjithsesi jepi..sa te kujtohen moderatoret e te te japin nje tjeter shqelm bytheve ...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    ah ti ke pjerdh o njeri..

po te isha une moderator as ketu nuk do e kishe vendin..misioni jot eshte perqares..kerkund nuk e ke vendin ne trojet shqiptare..

gjithsesi jepi..sa te kujtohen moderatoret e te te japin nje tjeter shqelm bytheve ...

do te kishe te drejte te flisje ne kete menyre nqs une do kisha thene sikur vetem nje genjeshter nga ato qe kam sjellur ,
    kudo do te shikosh frazen"vertetojeni hadithin ketu"

por per trima qe behen ne internet dhe me gruan ne Kuzhine si puna jote, kam per te thene vetem kete;
    ketu eshte vend diskutimi dhe shkembim argumentash dhe pervoje, nqs nuk ke dicka serioze dhe me baze , atehere mos shkruaj kot ,sepse tregon vetem trashesine dhe paaftesine tende gjithmone e me teper deri ne degradim.

ti mendom se shqiptaret i lidh feja?? ncncncnc.. je shume i trashe ... po qindra mijrat e katolikve dhe ortodoksve , cfare t'i bejme , s'jan shqiptare ata,
    hajde menje hajde , ti paske ik per le...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 18-09-2011 mė 09:44

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    do te kishe te drejte te flisje ne kete menyre nqs une do kisha thene sikur vetem nje genjeshter nga ato qe kam sjellur ,
    kudo do te shikosh frazen"vertetojeni hadithin ketu"

por per trima qe behen ne internet dhe me gruan ne Kuzhine si puna jote, kam per te thene vetem kete;
    ketu eshte vend diskutimi dhe shkembim argumentash dhe pervoje, nqs nuk ke dicka serioze dhe me baze , atehere mos shkruaj kot ,sepse tregon vetem trashesine dhe paaftesine tende gjithmone e me teper deri ne degradim.

ti mendom se shqiptaret i lidh feja?? ncncncnc.. je shume i trashe ... po qindra mijrat e katolikve dhe ortodoksve , cfare t'i bejme , s'jan shqiptare ata,
    hajde menje hajde , ti paske ik per le...
    sinqerisht je per te deshiruar..

vetem nje lutje tek zoti kisha '' fale o zot se vete e ke derguar budalla ''...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Nuk shoh ARGUEMNTE VS ARGUMENTE ,

SHOH VETEM ARGUMENTE VS OFENDIME
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Nuk shoh ARGUEMNTE VS ARGUMENTE ,

SHOH VETEM ARGUMENTE VS OFENDIME
    Si ndodh zakonishte tek ata qe kontestojne hadithet

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •