Ateher tja fillojme keshtu .
Kam vendosur qe vitin qe vjen do martohem alla shqiptarce , por duke jetuar jasht shtetit qe kaq vite do bejm nje dasem te perbashket , pasi un shtepin time nuk e kam me nuk mund te bej me nje dasem 3-ditore sepse gjithcka nuk eshte me si ka qen ( dhe pse qefi do ma kishte te me kuptoni

).
Dmth kjo mundesi fshihet nga lista , tani duke par se do bejme nje dasem 1 ditore , doja pak a shume nje ide ose shume ide se si organizohen dasmat ne shqiperi ne koherat e sotme ?
Kam par e degjuar qe shume njerez marrin nga kta qe organizojn dasmat , dhe po shifja faqen zyrtare te Geraldina Spose-s , por me than qe ata me te vertet organizojne dasma bukur por dhe fotot genjejn keshtu qe bej kujdes .
Dhe vet nuk jetoj ne shqiperi po ashtu dhe amorj-a ime nuk esht aty dhe pse ka prinderit ne tirane , por duke par se skan moshen per tu marr ata me gjithcka duhet te levizim dhe ne vet .
Tani sa kohe duhet per te pergatitur nje dasem vet ? dhe sa duhet nese merr kto qe organizojne dasmat ?
Sa lek shkon nje dasem e bukur ? Ku jan vendet e preferuara qe mund te dali nje dasem e bukur ?
Ushqimi si preferohet ? bufe apo menyja tradicionale ?
Kam shume pyetje rreth dasmes dhe organizimit saqe dhe po i harroj .

Kshuqe mirpres cdo lloj sygjerimi , ideje , ne te gjitha aspektet.
Flm paraprakisht
Krijoni Kontakt