Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 70
    i/e regjistruar Maska e Frezia
    Anėtarėsuar
    12-12-2010
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    16
    Sic te tha edhe xfiles lokali ka edhe pjesen kryesore ne organizimin e dasmes.
    Nese fustanin e ke vete atehere nuk ka cte duhet geraldina sposa apo ami
    Ajo qe mendon, u perket te gjitheve, vetem ajo qe ndien eshte e jotja

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Ateher tja fillojme keshtu .

Kam vendosur qe vitin qe vjen do martohem alla shqiptarce , por duke jetuar jasht shtetit qe kaq vite do bejm nje dasem te perbashket , pasi un shtepin time nuk e kam me nuk mund te bej me nje dasem 3-ditore sepse gjithcka nuk eshte me si ka qen ( dhe pse qefi do ma kishte te me kuptoni ).
    Dmth kjo mundesi fshihet nga lista , tani duke par se do bejme nje dasem 1 ditore , doja pak a shume nje ide ose shume ide se si organizohen dasmat ne shqiperi ne koherat e sotme ?
    Kam par e degjuar qe shume njerez marrin nga kta qe organizojn dasmat , dhe po shifja faqen zyrtare te Geraldina Spose-s , por me than qe ata me te vertet organizojne dasma bukur por dhe fotot genjejn keshtu qe bej kujdes .
    Dhe vet nuk jetoj ne shqiperi po ashtu dhe amorj-a ime nuk esht aty dhe pse ka prinderit ne tirane , por duke par se skan moshen per tu marr ata me gjithcka duhet te levizim dhe ne vet .
    Tani sa kohe duhet per te pergatitur nje dasem vet ? dhe sa duhet nese merr kto qe organizojne dasmat ?
    Sa lek shkon nje dasem e bukur ? Ku jan vendet e preferuara qe mund te dali nje dasem e bukur ?
    Ushqimi si preferohet ? bufe apo menyja tradicionale ?

Kam shume pyetje rreth dasmes dhe organizimit saqe dhe po i harroj .
    Kshuqe mirpres cdo lloj sygjerimi , ideje , ne te gjitha aspektet.

Flm paraprakisht
    e hongre dhe ti

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Ne rradhe te pare te trashigohesh dhe jete te lumtur :-)

Tani varet sa je e gatcme te sakrifikosh (flas per leket ) per dasmen. Nje te nje njohures sime i ka shkuar 20 milion leke , kishte grupin e Sidrit Bejlerit dhe dasmen e beri tek kompleksi i Kasharit .
    Dasem e bukur !

Ta organizosh tere dasmen duhet te kesh persona qe jetoin atje dhe i thua shume qe mund te harxhosh dhe ja ku u be dasma
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Hall te madhe paske. Sdq mendohu mire pa e hedhur ate hap.
    Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Teme idiote.Kur u be nje forum virtual dhe antaret e tij te organizojne nje darsem.
    Sa per kengetar per dasem duhet pyetur cosmopolitanin 007 dhe shoket e tij,ndoshta mund te te aranzhojne me lire Cecen ose Draganen.
    Fatlum nuk e di ti qe ne qe jetojne jashte nuk kemi te dhena se si behen dasmat edhe aq me shume se nuk kemi ide per organizime te dasmave shqiptare?
    Cte keqe nese disa nateare japin mendimin e tyre per te krijuar WALI nje dasem te bukur?

Per temen:Wali te trashegohesh por mendoje mire
    Ne shqiperi besoj se nejrezit duan pjata edhe jo bufe edhe pse mua me pelqen bufeja se secili zdhet ate qe i pershtatet ne ushqimin e tij te preferuar....
    kujdes me zbukurimin e salles se nuk jemi kaq te avancuar edhe vendosen akoma dritka nga ato qe veme per vitin e ri
    lulet e fresketa nuk perdoren shpesh se mbase kushtojne me shume
    Ne tirane do e besh dasmen?
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Walchiria,Urimet e mia te perzemerta,e sa per organizim bere ashtu si mendon ti qe do te jet me mire,pse jo si dasmat e Amerikes
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    urime Walchi, dhe nje martes te sukseshme ishalla
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Presupozoj qe do e bosh ne TR, aty siper rruges elbasanit eshte ai lokali majtas...qe eshte me emer ne mos gaboj. Ishte bukur aty, edhe sherbimi + ushqimi.

Me orkestren bojini mire muhabetet qe ne fillim se te prishin dasmen kopilat.

Sa per Geraldinen e Amin as mo i hy kot ati muhabeti sa per pordhe, vetem me hardhu leket kot!
    Maj men nji fisin tim qe kishte shku te kjo, kishte marr dhe Ermalin si DJ...per turp!

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    hajt per hajer te kjoft!
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anėtarėsuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Ateher tja fillojme keshtu .

Kam vendosur qe vitin qe vjen do martohem alla shqiptarce , por duke jetuar jasht shtetit qe kaq vite do bejm nje dasem te perbashket , pasi un shtepin time nuk e kam me nuk mund te bej me nje dasem 3-ditore sepse gjithcka nuk eshte me si ka qen ( dhe pse qefi do ma kishte te me kuptoni ).
    Dmth kjo mundesi fshihet nga lista , tani duke par se do bejme nje dasem 1 ditore , doja pak a shume nje ide ose shume ide se si organizohen dasmat ne shqiperi ne koherat e sotme ?
    Kam par e degjuar qe shume njerez marrin nga kta qe organizojn dasmat , dhe po shifja faqen zyrtare te Geraldina Spose-s , por me than qe ata me te vertet organizojne dasma bukur por dhe fotot genjejn keshtu qe bej kujdes .
    Dhe vet nuk jetoj ne shqiperi po ashtu dhe amorj-a ime nuk esht aty dhe pse ka prinderit ne tirane , por duke par se skan moshen per tu marr ata me gjithcka duhet te levizim dhe ne vet .
    Tani sa kohe duhet per te pergatitur nje dasem vet ? dhe sa duhet nese merr kto qe organizojne dasmat ?
    Sa lek shkon nje dasem e bukur ? Ku jan vendet e preferuara qe mund te dali nje dasem e bukur ?
    Ushqimi si preferohet ? bufe apo menyja tradicionale ?

Kam shume pyetje rreth dasmes dhe organizimit saqe dhe po i harroj .
    Kshuqe mirpres cdo lloj sygjerimi , ideje , ne te gjitha aspektet.

Flm paraprakisht

shiko ti o motra une ste ndIhmoj dote per organizimin e dasmes se te them te drejten nuk ja them fare per keto gjera une thejsht nje urim doja te te beja.......TE TRASHEGOHESH E JETE TE LUMTUR!!!

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •