Hey Drilon, ska pune mosha ne ket fushe, Ne ket fushe jan gjera te tjera shum te rendesishme si psh, ne rral te pare Respektin me shoket e shoqet qe punon, te degjosh e te mesosh nga regjizori, jo shum naze sikur e tha Pelasgiane mendje te madhe sepse je aktore ose je V.I.P kur vjene puna tek puna ti je i njellojt me te tjerit edhe me pastrusin je njelloj ndersa ne publik mund te jesh shum me fame por ne pune sje askushi je nje njeri tjeter i thjesht qe po ben punen, te dishe si tabesh punen edhe ne qofte se se din mire te mesoj te tjeret dhe ta kesh per nder. Kto gjera duhet ti kesh ne mendja kudo qe te punosh ne Kinematografi sepse fame vjen po shum shpejti dhe iken.
Mua me behet qefi qe studion per drame kam ber dhe vete drame Ne Putney Theatre ne Londer, dy vjet dhe kam mesuar shum, dhe cfar mesova me shum ishte aktrimi qe e kam pasur enderr qysh i vogel dhe respektin e ARTIT.
Te gjith ne shqiptaret e shqiptaret qe jemi ne kte fushe duhet ta ringjallim kinematografine Shqiptare, e ta bejm te njejt me Euro Kino e si te Hollywoodyt e te Indis, Ajo esht endrra ime, Jemi popull i talentuar ska ngelur vetem krimi per ne ka dhe gjera te tjera si ky ART. Prandaj e kam hap dhe kte tem, Flm
Me respekt Deni![]()
Krijoni Kontakt