Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    Full Time Killer
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    123

Ka ndonje Student qe studion per Film?

Quhem Denis, jam student ne Londer dhe po studioj per Kinematografi. Thjesht me ket teme doja te dija se sa Student Shqiptare studiojn te njejten gje ane e mbar botes?
    Sjam aq i mir sa dukem Sjam aq i keq sa dukem!

Shkodran i betum Maska e POETI_20
    Anėtarėsuar
    27-09-2002
    Vendndodhja
    LONDON
    Postime
    260
    DENIS
    ti jo vetem studion por e po shkruan skenar
    thuaje edhe kete

un nuk studioj per kinematografi por e pelqej shum

Denis te uroj suksese ty dhe te gjith atyre qe studioj ne kete fush

me respekt POETI_20

Full Time Killer
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    123
    O Poet faleminderit, edhe ti je shumi talentu, kur te bej filmin e pare ty do te mar ne pune te besh muziken e filmit, Naten

Flm Poet

i/e regjistruar Maska e Pelasgian
    Anėtarėsuar
    16-06-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    391

Studentet e filmit

Once upon a time,

Pershendetje nga une. Te pergezoj ne studimin e ketij arti te jashtzakonshem.

Disa Shqiptar ne Londer mirren me studime te filmit. Disa i kane perfunduar studimet etj.

Sapo kemi perfunduar nje film ne S8mm. Dhe pas dy muajve do te fillojme nje film tjeter, te cilin do ta realizojme ne XL1, per ta transferuar ne 35mm.

Ndegjohemi dhe nese ke deshire mund te komunikojme permese email private.

Mund te me gjeshe ne nshillova@msn.com

Pershendetje,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pelasgian : 10-03-2003 mė 21:02

Full Time Killer
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    123
    Ckemi Pelasgian,
    flm per mesg qe kishe cuar edhe per adresen e emailit. Me behet shum qefi qe studion per film dhe ja keni nisur xhirimeve, te te them te drejten une kam shum ide te mira me kan thene shum preferor te Medias dhe filmit ne fushen e kinematografise, por kam problem sepse skam film crew. Jam shum i gezuar qe po punon 35 mm film making, edhe mua me duhet te bej ca filma te shkurter me te njejten kamera sepse dua te tranferohem ne National Television School per dy vjet.

Se shpejti do te te kontaktoj ne adresen e emailit.

me respekt nga deni.

Anėtarėsuar
    16-06-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    391

Studentet e filmit

Pershendetje Deni,

Me vjene mire qe njoftohemi. Gjithashtu do te te njoftoj me nje Shqiptar nga Shkodra. I kemi realizuar tre filma me te dhe se shpejti do te fillojme filmin e katerte.

Per 35mm me ke keqekuptuar. Ne do ta gjirojme ne XL1 e pastaj ta trasferojme ne 35mm. Deri me tani kam punuar vetem ne 16mm.

Deni lexo kete paraqitjen time ne menyre qe nese takohemi e di sesi dukem. Si duket do ta kemi nje bashkpunim te gjate.

http://galeria.albasoul.com/anetaret..._nga_Prishtina

National Film and TV School eshte shkolla me e mire e filmit ne bote. Kjo ka qene enderra ime, por tash jam i martuar me dy femij dhe nuk mund te beje ate shkolle.

Zemra me behet male nese nje Shqiptar tjeter arrin ta perfundoj kete shkolle.

KA RIFILLUAR HISTORIA E SHQIPTARISE

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Edhe une studjoj per DRAMATURGJI!!

Tani kam 5 vjet qe e vazhdoj....edhe do e zgjedh si nje nga dekeget e mija ne college!!!

Ciao me respekt Driloni!
    Jam JETUS jo TREGUS!.

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Me gjithse ne mosh jam i vogel, por a mundem te dij nese une mundem te bashkpunoj me ndonjerin nga juve per te me ndimuar mua ose une tju ndimoj juve?

Ok ciao Me respekt Driloni!
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Anėtarėsuar
    16-06-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    391

Po

Drilon,

Gjitheqka eshte e mundeshme, por vetem nese na premton se ne rast te mospajtimeve mes jush psh. dhe te regjisorit, apo ne rastin tim kinematografit nuk perdorni shkathtesit tuaja te artit luftarak.

Ashtu edhe e kam hunden e keqe, po qe se me godit me kemb ne hund behet e patolerueshme.

Ndegjohemi permese email privat.

Full Time Killer
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    123
    Hey Drilon, ska pune mosha ne ket fushe, Ne ket fushe jan gjera te tjera shum te rendesishme si psh, ne rral te pare Respektin me shoket e shoqet qe punon, te degjosh e te mesosh nga regjizori, jo shum naze sikur e tha Pelasgiane mendje te madhe sepse je aktore ose je V.I.P kur vjene puna tek puna ti je i njellojt me te tjerit edhe me pastrusin je njelloj ndersa ne publik mund te jesh shum me fame por ne pune sje askushi je nje njeri tjeter i thjesht qe po ben punen, te dishe si tabesh punen edhe ne qofte se se din mire te mesoj te tjeret dhe ta kesh per nder. Kto gjera duhet ti kesh ne mendja kudo qe te punosh ne Kinematografi sepse fame vjen po shum shpejti dhe iken.

Mua me behet qefi qe studion per drame kam ber dhe vete drame Ne Putney Theatre ne Londer, dy vjet dhe kam mesuar shum, dhe cfar mesova me shum ishte aktrimi qe e kam pasur enderr qysh i vogel dhe respektin respektit.

Te gjith ne shqiptaret e shqiptaret qe jemi ne kte fushe duhet ta ringjallim kinematografine Shqiptare, e ta bejm te njejt me Euro Kino e si te Hollywoodyt e te Indis, Ajo esht endrra ime, Jemi popull i talentuar ska ngelur vetem krimi per ne ka dhe gjera te tjera si ky ART. Prandaj e kam hap dhe kte tem, Flm dhe

Me respekt Deni

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fatos Kongoli
    Nga shigjeta nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 19-11-2011, 18:09
  2. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  3. KUR'ANI nė gjuhėn shqipe
    Nga RaPSouL nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 08:29
  4. Fragmente nga Shėn Grigor Teologu
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:40
  5. Ibn Tejmijeh - Pergjigje Te Paditurve dhe Genjeshtareve
    Nga Studentt nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2007, 14:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •