Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 47
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    mir e ke ti 600 leke uji, ca vendi qe jemi ne kushton uji me shume se qumshti
    pse aty ne Marche e keni falas ?

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Po dal pak jasht teme.

Berlini ka ujin me te paster ne gjithe Gjermanine fale maleve qe e rrethojne.

Shqiperia si vend fushor qe eshte do kete gjithmone probleme me ujin e pijshem.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-09-2011
    Postime
    105
    Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    mir e ke ti 600 leke uji, ca vendi qe jemi ne kushton uji me shume se qumshti
    me kujton tim shoq kur vajti nje here tek shumica per te blere uje ne shishe 1,5 l, erdhi qe ishte i habitur.
    Me thote: "sa shume kushton uji ketu, nje bidon 800 leke, ne ketu, me nje rroge shume here me te larte, 40-50 cent gjen ujin me te shtrenjet (ne shishe plastike)ne supermercato...........
    cudira shqipetare
    Lumturia nuk eshte te besh c'do gje qe do, por te duash c'do gje qe ben!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-09-2011
    Postime
    105
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    Po dal pak jasht teme.

Berlini ka ujin me te paster ne gjithe Gjermanine fale maleve qe e rrethojne.

Shqiperia si vend fushor qe eshte do kete gjithmone probleme me ujin e pijshem.
    jo jo nuk jam dakord, do te kishte probleme myzeqeja por jo pjesa tjeter e shqiperise. Nuk duhet te kete probleme veriu se ka plot male, nuk duhet te kete probleme Korca, ashtu si nuk ka probleme skrapari, qe furnizon Beratin, por ne mes te qyteti derdhet so kascate e forte nga nje tub me diameter rreth 40 cm ne lum, dhe uje nuk kishte neper famile. skandalose kur e kam pare
    Lumturia nuk eshte te besh c'do gje qe do, por te duash c'do gje qe ben!!

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    pse aty ne Marche e keni falas ?
    aty afer te falas eshte, ketu qumeshti kushton 70 cent deri ne 1 euro e ca
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Furnizimi me ujë të pishëm është dhjer sa ka ardhur në krye të ujësjellësit tropoxhani Sait Dollapi. Më parë kishim ujë me orar normalisht, paradite dhe mbasdite nga darka, ndërsa tani kemi vetëm paradite, nja 8 orë rresht pa ndërprerje. Por që si hyn njeriu në punë se paradite njerëzit janë në punë, shkolla, dalin, e nuk bën dush njeri në 7 të mjesit. Pasdite kur të duhet uji, s'ke, sepse zoti Dollapi ka ndryshuar oraret lol.

Mirë ishte ashtu siç ka qenë, 4 orë nga paraditja dhe 4 orë nga pasditja 18-22. Mua s'më hyn në punë uji pandërprerë paradite, u bënë 2-3 muaj që lahem me ujë pa presion depozite vetëm se kanë ndryshuar oraret gomerët.

Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Furnizimi me ujë të pishëm është dhjer sa ka ardhur në krye të ujësjellësit tropoxhani Sait Dollapi. Më parë kishim ujë me orar normalisht, paradite dhe mbasdite nga darka, ndërsa tani kemi vetëm paradite, nja 8 orë rresht pa ndërprerje. Por që si hyn njeriu në punë se paradite njerëzit janë në punë, shkolla, dalin, e nuk bën dush njeri në 7 të mjesit. Pasdite kur të duhet uji, s'ke, sepse zoti Dollapi ka ndryshuar oraret lol.

Mirë ishte ashtu siç ka qenë, 4 orë nga paraditja dhe 4 orë nga pasditja 18-22. Mua s'më hyn në punë uji pandërprerë paradite, u bënë 2-3 muaj që lahem me ujë pa presion depozite vetëm se kanë ndryshuar oraret gomerët.
    D.m.th. kishte uje 2 here ne dite pa tropojanin dhe tash ka 1 here ne dite me tropojanin. D.m.th. Saiti qenka ai qe paska ne dore te ndale apo te leshoje ujin!
    Ja iku Saiti dhe vjen nje tjeter qe paska ne dore ta leshoje 2 here ne dite ujin nga 4 ore dhe kete e quan normale!

Te kesh uje 24 ore a eshte luks i tepert?

Problemi shtrohet se pse asnje qytet ne Shqiperi sot e kesaj dite nuk ka furnizim sasior dhe cilesor me uje panderprerje.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Problemi shtrohet se pse asnje qytet ne Shqiperi sot e kesaj dite nuk ka furnizim sasior dhe cilesor me uje panderprerje.
    Të rrimë shtrëmbër dhe të flasim drejtë, ka qytete që kanë ujë 24h pa ndërprerje, kjo përsa i përket anës sasiore, kurse për cilësinë............më mirë mos pyet fare.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Ke qytetin e Kukesit qe eshte ne fakt nje gadishull mes liqenit, dhe eshte i rrethuar nga dhjetera lumenj e perrenj, por uje ka vetem nje ore ne dite, ne oren 4 te mengjesit (nese vjen). Pse, sepse katunaret cajne tubin dhe ujisin arat me ujin e pijshem. Cmenduri!

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Shumë thjeshtë. Nëse ti jeton jashtë dhe nuk e ke këtë problem, atëhere çfarë thonë të afërmit tuaj që ndoshta jetojnë në Shqipëri?

Po vetë a e ke provuar se çfarë gjëndje e furnizimit me ujë është në Shqipëri?
    ok Dydrinas
    po jap pershtypjet e mia per aq kohe sa kalova pushimet e mija ne Shqiperi

SKANALOZE persa i perket ujit ne Shqiperi

Leqe duhet te coheshe qe pa gdhire te shfrytezoje ate nje ore qe vinte uji per te mbushur te gjitha vasken,legenat,tasat etj dhe vinte uji me pikatore,skishe shans ta beje dushin e qete nga frika se mos te ikte uji dhe depozita asnjehere nuk mbushej

E kam fjalen ne Tirane se ndoshta ne disa qytete te tjera eshte me mire,ndoshta kane uje pa nderprerje

Bark te vjella e ku ta di une;dhe se pse sme hiqet nga koka mendimi qe keto me erdhen nga Uji i pishem atje

Ja i dashur kjo eshte eksperienca ime ne lidhje me ujin ne Shqiperi(po flas vetm per periudhen qe ndodhesha atje per nje muaj)
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •